Balzamas „Adiuto“ – greita ir efektyvi pagalba | Diena.lt

BALZAMAS „ADIUTO“ – GREITA IR EFEKTYVI PAGALBA

Kasdienybėje sunku išvengti sumušimų, nudegimų, patempimų, nugaros, kaulų ar sąnarių skausmo. Puiku, kai po ranka guli priemonė, galinti greitai padėti užmiršti šias bėdas. Tokią naujovę – masažinį balzamą "Adiuto" – pristato lietuviškas kosmetikos gamintojas VIVI.

Platus poveikis

Masažinis balzamas  "Adiuto" greitai ir veiksmingai malšina skausmą. Priemonė lengvos, purios, greitai į odą įsigeriančios tekstūros. Balzame esančios natūralios veikliosios medžiagos nuo seno vertinamos, nes padeda kovoti su skausmu bei greičiau išgydyti traumas, mažinti uždegimą. Juodieji pipirai ir mairūnas atlieka audinių šildymo funkciją, taip pat suaktyvina kraujotaką, kad pažeisti audiniai gytų greičiau. Levandų eteriniai aliejai bei indiški atarai slopina skausmą, mažina uždegimą bei padeda išvengti pūslių nudegus.

Balzamas skirtas rankų, kojų ir nugaros nuovargiui, įtampai, skausmui malšinti. Priemonė puikiai tinka aktyviai sportuojantiems ar daug fiziškai dirbantiems žmonėms.

Balzamą išbandyti verta ir tiems, kuriuos skausmai kamuoja dėl sėdimo darbo ar įvairių traumų.

Jį paprasta ir lengva naudoti: tereikia švelniai įmasažuoti ten, kur juntamas diskomfortas.

Išbandžiusieji giria

• "Nuo ilgo stovimo darbo tino kojos. Ilgai negalėdavau užmigti, jausdavau spaudimą. Išbandžiau įvairių tepaliukų, kurie trumpam apmalšindavo skausmą. Įsigijau masažinį balzamą "Adiuto". Kitą dieną paskambino konsultantė, kuri teiravosi, ar priemonė veikia, ar skausmas praėjo. Jai atsakiau: "Tik dabar prisiminiau, kad man skaudėjo kojas." Naudoju jau antrą pakuotę. Mano vyras – itin skeptiškas, kai kalbama apie natūralią kosmetiką kaip vaistą nuo skausmo, bet jis turėjo tokią pat problemą, ir jam taip pat padėjo." Lina

• "Balzamas "Adiuto" – nr.1! Pirmoji pagalba nusideginus, nesvarbu, kokia nudegimo rūšis – nuo orkaitės, karšto vandens ar garų. Jau po kelių minučių skausmo – kaip nebūta!" Milda

• "Šis produktas būtinas kiekvienoje namų vaistinėlėje! Trejų metų mergaitė delniuku prisilietė prie iki 200 laipsnių įkaitusio židinio. Mums labai pasisekė, nes vienintelis turimas produktas, kuris galėjo padėti, buvo masažinis balzamas "Adiuto". Mergaitei į delniuką išspaudėme daug šio kremo. Po kelių minučių ji nustojo verkti – skausmas dingo. O kitą dieną neliko nė žymės, kad buvo nudeginta. Įsitikinome, kad šis kremas – pirmoji pagalba nuo stiprių nudegimų. Rekomenduoju visiems ir primenu: atsitikus nelaimei, ne laikas ieškoti – reikia jį jau turėti!" Laimutis

• "Patiko masažinis balzamas "Adiuto". Tikrai padeda nuo sąnarių ir raumenų skausmo. Rekomenduoju." Nijolė

Išbandykite balzamą "Adiuto" neišlaidaudami!

Ateinančias 20 dienų su nuolaidos kodu "ADIUTO60" masažinį balzamą galėsite įsigyti net su 60 procentų nuolaida! Nuolaida galioja tik perkant internetu.

Apie gamintoją

• VIVI lotyniškai reiškia pilnas gyvybės. Pavadinimas atskleidžia ir gamintojo veiklos esmę. VIVI kuria natūralią, saugią ir biologiškai aktyvią kosmetiką, pagamintą iš natūralių ir ekologiškų medžiagų.

• Septynerius metus gamintojas eksperimentavo, kūrė, konsultavosi su laboratorijų specialistais Prancūzijoje, Italijoje, Šveicarijoje. Šiandien vartotojams VIVI gali pasiūlyti daugiau nei 100 skirtingų priemonių, skirtų veidui, kūnui, plaukams ir namams.

• Žinodami, kokie panašūs ir kartu skirtingi vartotojų poreikiai, VIVI sukūrė saugius ir biologiškai aktyvius produktus iš natūralių ir ekologiškų medžiagų.

www.vivi.lt.

GALERIJA

  • Balzamas „Adiuto“ – greita ir efektyvi pagalba
  • Balzamas „Adiuto“ – greita ir efektyvi pagalba
  • Balzamas „Adiuto“ – greita ir efektyvi pagalba
  • Balzamas „Adiuto“ – greita ir efektyvi pagalba
  • Balzamas „Adiuto“ – greita ir efektyvi pagalba
  • Balzamas „Adiuto“ – greita ir efektyvi pagalba
  • Balzamas „Adiuto“ – greita ir efektyvi pagalba
Gamintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS