Išskirtinę kolekciją vyrams įkvėpė unikalios istorijos | Diena.lt

IŠSKIRTINĘ KOLEKCIJĄ VYRAMS ĮKVĖPĖ UNIKALIOS ISTORIJOS

  • 0

„H&M“ viešai paskelbė savo didžiąją paslaptį: naujausią išskirtinę kolekciją kurs su „ERDEM“ – Londone įsikūrusiu visų geidžiamu dizaineriu, kuris yra mylimas įžymybių ir kitų mados pasaulio atstovų. Taip pat atskleidžiamas faktas, kad filmų kūrėjas Baz Luhrmann pristatys šią kolekciją, papasakodamas unikalią istoriją. 

„ERDEM“ prekės ženklui „H&M“ sukūrė naują kolekciją, skirtą moterims, ir, pirmą kartą savo istorijoje – kolekciją vyrams. Prekės ženklo kūrėjai tiki grožio jėga, istorinės įtakos tyrinėjimais ir asmeninėmis istorijomis – tai galioja kiekvienam gaminiui, kurį jis kuria.

Šioje kolekcijoje dizaineris atkartos ir naujai interpretuos dizaino linijas iš savo sėkmingiausių kolekcijų, žaisdamas su raštais, audiniais ir subtiliu meistriškumu, kuris ir sukūrė jo vardą.

„Aš labai džiaugiuosi galėdamas bendradarbiauti su „H&M“ ir turėdamas galimybę atrasti savo darbą visiškai nauju lygmeniu, įskaitant ir kolekciją, skirtą vyrams, kurios iki šiol niekada nesu kūręs. Be to, darbas su B. Luhrmann, kuris yra vienas svarbiausių šių dienų istorijų kūrėjų, yra ypatingai jaudinanti patirtis“, – pasakoja Erdem.

„Man mada visuomet buvo daugiau nei drabužiai, tai išraiškos forma –savarankiška meno forma. Aš be galo džiaugiuosi galėdamas bendradarbiauti su „ERDEM“ ir „H&M“, atskleisdamas šios unikalios kolekcijos istoriją“, – kalba B. Luhrmann.

„Nuo to momento, kai mes pradėjome kalbėti su Erdem apie šį bendradarbiavimą, jo vizija mane užvaldė. Kolekcijai jis sukūrė kerintį pasaulį, pilną grožio, delikatumo ir turtingų detalių. Tai yra ypatingi kūriniai, kuriuos Jums norėsis dėvėti amžinai“, – pasakoja Ann-Sofie Johansson, „H&M“ kūrybinė patarėja. 

Kolekcijos gaminių bus galima įsigyti atrinktose parduotuvėse visame pasaulyje, o taip pat internetu nuo lapkričio 2 d.

GALERIJA

  • Erdem
  • Ann-Sofie Johansson
  • Išskirtinę kolekciją vyrams įkvėpė unikalios istorijos
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS