Mada ar patogumas: kaip išsirinkti maudymosi kostiumėlį? | Diena.lt

MADA AR PATOGUMAS: KAIP IŠSIRINKTI MAUDYMOSI KOSTIUMĖLĮ?

  • 1

Renkantis maudymosi kostiumėlį svarbu ne aklai vaikytis madų, o atsižvelgti į maudymosi kostiumėlio patogumą bei savo figūros tipą, pataria stilistė Agnė Gilytė.

„Įsivaizduokite, puikios mados, tendencijos, bet nesižiūri kostiumėlis. Apsivilkus negerai jaučiamasi, krūtinė atrodo mažesnė, negu yra iš tikrųjų, užpakaliukas išplatėjo, nors jis nėra platus. Dėl to yra labai svarbu atkreipti dėmesį į savo figūros tipą. Sudėti akcentus ten, kur jie turėtų būti sudėti, ir galbūt kažką pamaskuoti“, – sako stilistė.

Pašnekovė įvardija keturis figūrų tipus ir pataria, į ką atkreipti dėmesį renkantis maudymosi kostiumėlį.

1. Kriaušė. Geriausiai atrodys siauros tamsios spalvos kelnaitės, visą svorį ir akcentą sutelkiant viršutinei kūno daliai.

2. Obuolys. Svorį vizualiai reikėtų perkelti į apatinę kūno dalį, todėl verta rinktis margas ar šviesios spalvos kelnaites ir tamsios spalvos liemenėlę.

3. Smėlio laikrodis. Tobuliausias modelis šiam figūros tipui – vienos spalvos liemenėlė ir kelnaitės, surišamos stambiomis juostelėmis.

4. Berniukiška figūra. Norint sukurti moteriškus linkius, reikėtų rinktis susuktos formos arba trikampę liemenėlę, vengti šortukų formos kelnaičių, geriau – klasikinės siauros.

Kaip elgtis, jei jūsų dėmesį patraukė madingas vientisas ar sportinis kostiumėlis? Plačiau – įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ww

Kaip issirinkti? As galiu ir neskaiciusi straipsnio pasakyti - reikia matuotis. Tik tada matai ar tau tinka fasonas, spalva ir visa kita. Cia jokie patarimai nepades.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS