Stileivos graibstė Heidi Klum kolekciją | Diena.lt

STILEIVOS GRAIBSTĖ HEIDI KLUM KOLEKCIJĄ

  • 5

Rugsėjo 18 dieną  visose pasaulio „Lidl“ parduotuvėse pradėta prekiauti modelio, TV laidų vedėjos, dizainerės Heidi Klum drauge su šiuo prekybos tinklu sukurta drabužių kolekcija „Heidi and the City“ („Heidi ir miestas“).

Sezono naujiena sulaukė didelio susidomėjimo ir Lietuvoje – „Lidl“ parduotuvės pirmadienį nuo pat ryto sulaukė didesnio nei įprastai pirkėjų antplūdžio.Stilingos merginos jau prieš 8 val. būriavosi prie prekybos centro S. Nėries gatvėje Vilniuje.

Sutikti pirkėjus parduotuvėje ruoštasi gerokai iš anksto. Jau apie 7 val., likus valandai iki parduotuvės atidarymo, čia susirinko tarptautinės #LETSWOW kampanijos, skirtos kolekcijai pristatyti, ambasadorės Lietuvoje – socialinių tinklų žvaigždės Gintarė Gurevičiūtė, Ieva Mackevičienė ir Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Pastaraisiais mėnesiais vykusioje socialinių tinklų kampanijoje žinomos moterys su savo paskyrų sekėjais dalijosi įvairiais įvaizdžiais, sukurtais pritaikius „Heidi and the City“ drabužius, o renginyje pasirodė nuo galvos iki kojų pasipuošusios prekės ženklo „Esmara by Heidi Klum“ debiutinės kolekcijos apdarais. Skirtingus jų įvaizdžius renginyje apsilankiusiems žiniasklaidos atstovams bei tinklaraštininkėms pristatė stilistė Agnė Gilytė.

Prieš savaitę Niujorko mados savaitėje pristatytoje kolekcijoje yra džinsų, megztinių, šiuolaikiško kirpimo odinių bei medžiaginių striukių klasikinių švarkų, pieštuko formos sijonų, palaidinukių, suknelių ir net aukštakulnių.

Visi jie – lengvai ir universaliai derinami tarpusavyje bei su kitais įprasto miestietės garderobo drabužiais. Kolekcijos gaminių kainos prasideda nuo 6,99 euro. Spalvų gamoje – akiai įprasta juoda, švytinti mėlyna, šiltas konjako atspalvis, leopardo kailio raštas, plieno blizgi.

GALERIJA

  • Stileivos graibstė Heidi Klum kolekciją
  • Stileivos graibstė Heidi Klum kolekciją
  • Stileivos graibstė Heidi Klum kolekciją
  • Stileivos graibstė Heidi Klum kolekciją
"Lidl" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Maciau as ta kolekcija

Taip sita striuke kuria apsirengusi nuotraukoje moteris vokiskam Lidl konkreciai vienam is Hamburgo rajonu kainavo 59,99 euru, o kiek ji kainavo Lietuvoje ? Lyg virs 70 ? Tai ka lietuviai graibste peses del brangesniu rubu ? Kas del tvarkos Lidle tai jame jos nera ir svaros dazniausiai irgi stinga matot ten gi nera matavimosi kabinu ir striuke turi ispokuoti kad pasimatuoti savo dydi juk kolekcija veteranes manekenes ne visom valganciom moterim tiks ten nurodytas dydis jei imsi viska ten delioti kaip buvo tai jau dirbsi pardavejos darba uz kuri juk pirkejui nieko nemoka.Vokiertijoje Lidluose irgi bardakas nes tai pigiu prekiu parduotuve skirta mazas ir vidutines pajamas gaunanciam pirkejui.

tiesa sakant

Baisu ziureti, kaip sugeba pirkejos isknisti , ismetyti viska is pakuociu ir sukuisti ...Pirkau megztuka. Visai fainas ir nebrangus,bet teko traukti kaip is skuduru kruvos. Kodel tokios netvarkingos moterys?

vile

Niekas ten negraibste, vaziavau po darbo ir pilna buvo tu drapanu, vaizdas ne koks
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS