T. Lavrinovič apie pasiruošimą grožio konkursui: su sportu susidraugauti dar nepavyko | Diena.lt

T. LAVRINOVIČ APIE PASIRUOŠIMĄ GROŽIO KONKURSUI: SU SPORTU SUSIDRAUGAUTI DAR NEPAVYKO

  • 1

„Dabar jaučiu didesnę atsakomybę, nes kaip į laimėtoją į mane žiūri 80 moterų iš viso pasaulio. Turiu būti pasiruošusi nuo ryto iki vakaro“, – sako į Kinijoje vykstantį konkursą „Misis Pasaulis 2018” atvykusi Tatjana Lavrinovič. Pernai „Misis Pasaulis“ titulą į Lietuvą parvežusi moteris dabar konkurse dalyvauja kaip teisėja ir atliks svarbią pareigą – karūnuos naują gražuolę. T. Lavrinovič pasidalino, kaip spėja, augindama tris vaikus, puoselėti savo išvaizdą bei atskleidė grožio konkursų užkulisius: „Šiame dalyvauja ne tik grožis, bet ir protas – stiklo bate dalyvės neras“.

Kinijoje krepšininko Kšištofo Lavrinovičiaus žmona praleis 10 dienų. Kaip sako Tatjana, laukia įtemptas laikas, kuriam reikėjo ruoštis gerokai iš anksto.

„Jeigu Lietuvoje krepšinis yra antra religija, tai Kinijoje – grožis. Pamatę gražią moterį, ypač iš Europos, ten prašo ir autografo, ir nusifotografuoti kartu. Žinoma, laukia daug interviu ir fotosesijų“, – apie prasidedančius išbandymus grožio konkurse pasakoja tituluota gražuolė.

Visada nepriekaištingai atrodanti T. Lavrinovič sako negalinti išvaizdai skirti daug laiko – mamos dėmesio reikia trims vaikams. Todėl ir be makiažo išeiti iš namų jai esą ne tabu.

„Tikrai ne visada spėju išsipuošti, galiu į gatvę ir be makiažo išeiti. Žinoma, įvairiems vakarėliams reikia tinkamai pasiruošti, tad džiaugiuosi, kad makiažą moku pasidaryti pati“, – šypsosi trijų vaikų mama.

Žinau, kad reikėtų susidraugauti su sportu, tačiau man paprasčiau nueiti į kokią procedūrą nei į sporto treniruotę.

„Su sportu dar nesusidraugavau“

T. Lavrinovič atvirauja, kad, bėgant metams, savo išvaizdai turi skirti vis daugiau dėmesio. Tiesa, sportui jos gyvenime dar neatsirado vietos, tad kol kas sporto salę mieliau iškeičia į kūno formoms palaikyti skirtas procedūras, tokias kaip anticeliulitinis masažas.

„Žinau, kad reikėtų susidraugauti su sportu, tačiau man paprasčiau nueiti į kokią procedūrą nei į sporto treniruotę. Ne visada laiko užtenka plušėti sporto salėje, o gal ir savo treniruočių rūšies dar neatradau. Ne paslaptis, man jau ne aštuoniolika metų, tad „Velashape“ ir kitos procedūros, stiprinančios raumenis, padeda palaikyti kūno formas ir odos stangrumą. Taip paruošiu kūną ir grožio konkursams“, – dailių kūno formų paslaptimi dalijasi „Misis Pasaulis 2017”.

T. Lavrinovič, prisimindama patirtį pernai metų „Misis Pasaulis“ konkurse, pasakoja, kad konkurso metu suplanuota kiekviena minutė, todėl ilgiems grožio ritualams laiko nelieka. Tiesa, pernai viena konkurso dalyvė, prisimena T. Lavrinovič, jau nuo šešių ryto plušėdavo sporto salėje, tačiau toks dėmesys kūno puoselėjimui šiame konkurse buvo veikiau išimtis nei taisyklė.

„Tikrai ne kiekviena dalyvė gali skirti papildomo laiko išvaizdai miego sąskaita. Kiekviena atranda savų būdų, kaip atrodyti gražiai, neinvestuojant per daug laiko. Aš, pvz., dar prieš išvykdama į konkursą, pasirūpinau, kad nereikėtų sukti galvos dėl plaukelių šalinimo. Nors tai ir neužtrunka ilgai, ruošiantis konkursui ir jo metu brangi kiekviena minutė – būname užimtos nuo ryto iki vakaro. O plaukelių šalinimas lazeriu man padeda sutaupyti tas brangias minutes ir paskui kokį pusmetį turėti glotnią odą“, – vieną savo grožio ritualų – depiliaciją lazeriu – atskleidė „Misis Pasaulis” titulo laimėtoja.

„Misis Pasaulis“ konkurse grožį lydi protas

Nors „Misis Pasaulis“ konkurse grožis groja pirmuoju smuiku, jį čia lydi ir protas, sako T. Lavrinovič. Ji pasakoja, kad konkurencija šiame konkurse sveika – tuo jis gerokai skiriasi nuo „Mis Pasaulis“ konkurso.

„Misis Pasaulis“ konkurse dalyvauja šeimas sukūrusios, vaikus auginančios, užimtos ir savų rūpesčių turinčios moterys. Jos neturi kada sukti galvos, kaip pakišti koją savo konkurentėms, todėl tokių dalykų kaip stiklas bate čia nepasitaiko. Čia dalyvauja grožis su protu“, – nematomą grožio konkursų pusę atskleidžia T. Lavrinovič.

Visus metus su pretendentėmis į „Misis Pasaulis“ titulą bendravusi ir patarimus joms dalijusi krepšininko K. Lavrinovičiaus žmona sako, kad kiekviena dalyvė turi savų priežasčių vykti į šį grožio konkursą. Ir nebūtinai tai yra siekis tapti gražiausia pasaulyje.

„Kai kurios nori atitrūkti nuo kasdienybės, rūpesčių, pakeliauti vienos, nes namuose nuolat būna keturių vaikų apsuptyje, ir pan. Toks grožio konkursas moteris motyvuoja kažką padaryti dėl savęs, kas, paskendus kasdieniuose rūpesčiuose, dažnai dirbančiai ir vaikus auginančiai moteriai yra sunkiai įmanoma“, – svarsto T. Lavrinovič.

„Misis Pasaulis 2017” titulo laimėtoja norėtų, kad atsirastų dar viena dalyvė iš Lietuvos. Sako esanti pasiryžusi padėti pasiruošti konkursui. O visoms moterims T. Lavrinovič linki per dieną bent valandą laiko skirti sau. „Pradėti galima ir nuo dvidešimties minučių. Svarbu, kad tai būtų malonus laikas: sportas, apsipirkimas ar geros knygos skaitymas“.

GALERIJA

  • T. Lavrinovič apie pasiruošimą grožio konkursui: su sportu susidraugauti dar nepavyko
  • T. Lavrinovič apie pasiruošimą grožio konkursui: su sportu susidraugauti dar nepavyko
  • T. Lavrinovič apie pasiruošimą grožio konkursui: su sportu susidraugauti dar nepavyko
  • T. Lavrinovič apie pasiruošimą grožio konkursui: su sportu susidraugauti dar nepavyko
  • T. Lavrinovič apie pasiruošimą grožio konkursui: su sportu susidraugauti dar nepavyko
  • T. Lavrinovič apie pasiruošimą grožio konkursui: su sportu susidraugauti dar nepavyko
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zita

Labai graži moteris. Ačiū jai,kad atstovavo mūsų šalį.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS