Vizažistė D. Kazėnaitė: padarėme tobulą žmogų, bet jis buvo negražus | Diena.lt

VIZAŽISTĖ D. KAZĖNAITĖ: PADARĖME TOBULĄ ŽMOGŲ, BET JIS BUVO NEGRAŽUS

  • 2

Šiandien Lietuvoje plastinės operacijos ir įvairiausios injekcijos tapo prieinamos masėms, bet kaina, kurią tenka sumokėti už dirbtinį grožį, kartais atsirūgsta ilgam. Pas kosmetologę Laurą Sereičikienę dažnai užsuka merginos subjaurotomis lūpomis po nepavykusių botulino injekcijų.

Šį ketvirtadienį LRT televizijos pokalbių laidoje „Svarbios detalės“ kosmetologė papasakos, kaip nusivylusios procedūromis merginos verkia ir nežino, kur ieškoti teisybės: „Jos susigundo skelbimais, eina į visokius neaiškius kabinetus butuose, kur dirba moterys be kvalifikacijos. Turbūt ten kainos mažesnės, tik vietoj grožio gaunasi baisus rezultatas.“

Vizažistė Deimantė Kazėnaitė, kuri dirba su širdies draugu – vienu garsiausiu Lietuvoje mados fotografu Gediminu Žilinsku, pati kažkada kompleksavo dėl savo per daug lieko kūno ir nosies su kuprele. „Mes pabandėme su Gediminu sukurti tobulą žmogų: sudėjome tą pačią veido pusę į vieną, – atrodytų, viskas simetriška, turėtų būti gražus žmogus, bet gavosi kažkokia pabaisa“, – atviravo ji.

Žmonės tarsi dviveidžiai, nes sako, kad va, yra tas grožio kultas, visos čia viską su savimi darosi, ir tuo pat metu labai kritikuoja bet kokį žmogaus išvaizdos trūkumą.

Lenktynės dėl tobulos išvaizdos visame pasaulyje įgauna vis didesnes apsukas, ypač dėl to, kad rinka siūlo pačių įvairiausių sprendimų įvairioms kūno dalims. Skeptikai viešumoje mėgsta moralizuoti, kad masinis savęs lipdymas yra didžiausia tuštybė, bet dainininkė Ingrida Martinkėnaitė pastebi svarbų momentą. „Žmonės tarsi dviveidžiai, nes sako, kad va, yra tas grožio kultas, visos čia viską su savimi darosi, ir tuo pat metu labai kritikuoja bet kokį žmogaus išvaizdos trūkumą. Visuomenė labai kritiška, drąsiai rėžia, kad tavo, tarkim, kreiva nosis, o pas tave kiek daug raukšlių, lyg žmogus neturėtų veidrodžio, o po to stebimės, kaip atsiranda komplesai“, – pasakojo moteris.

Šį vakarą laidoje „Svarbios detalės“ 21 val. 20 min. paaiškės, kokį sprendimą dėl nosies operacijos priėmė ūkio ministro žmona Aistė Sinkevičienė. Taip pat laidoje bus galima išgirsti, ką dažniausiai tobulina Lietuvos moterys ir kokiomis procedūromis mėgaujasi žavioji Eva Ghaoui.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vile

Jeigu tave kritikuoja ir tu reaguoji - pati kalta. Visiems vistiek neitiksi. O zmogus pats turi akis. Be to,nereikia mums tu" tobulybiu",nes nuo tu vienodu veidu bloga darosi. Eini gatve ir matai, kad daugelis merginu su ilgais juodais plaukais (aisku dazytais), juodais permanentiniais antakiais, ispustomis lupomis, priklijuotais nagais ir blakstienomis,ir jos jauciasi grazios,o man i jas ziurink,verkti norisi - jokio individualumo ir kazkokios visos kaip is vieno fabriko. Baigtu viena karta save darkyti! Nuo 25 m pradeda leistis botulina,o ka darys 40-ies ir veliau? Pacios darkosi ir dar iesko kaltu.

Laima

O kodel nebus Kaikario ? Negi nusileido jau sios tobulos reklamines poreles saule ? Zmonike pareklamuotu!!!Eilini karta abu pasipijarintu !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS