Vizažistė patarė, kaip susikurti keturis skirtingus įvaizdžius | Diena.lt

VIZAŽISTĖ PATARĖ, KAIP SUSIKURTI KETURIS SKIRTINGUS ĮVAIZDŽIUS

  • 0

Vasarą atsidarius festivalių sezonui nenuostabu, kad kiekviena mergina svajoja apie spindinčią ir švytinčią veido odą.

Norite savo makiažui suteikti šlapią ar natūralaus ir sveiko švytėjimo efektą, o gal tiesiog siekiate atrodyti tarsi saulės nubučiuota? Makiažo meistrė Džiulija Tunian siūlo paisyti pagrindinės šiltojo sezono grožio tendencijos ir kiekvieną dieną atrodyti gaiviai bei rinktis sveiką odos švytėjimą ir spinduliuojančią išvaizdą suteikiančias priemones.

Vizažo specialistė Dž. Tunian dalinasi patarimais, kaip sekant viena grožio tendencija susikurti keturis visiškai skirtingus ir originalius įvaizdžius.

Šlapias „dewy“ makiažas

Šį sezoną šlapias „dewy“ makiažas karaliauja ne tik ant mados sostinių podiumų, tačiau ir kosmetikos kompanijų asortimente, rašoma pranešime spaudai. Dabar gelinės tekstūros ir blizgių atspalvių priemones, kurios skirtos norint susikurti tobulą „dewy“ šlapio efekto makiažą, siūlo ne tik prabangią kosmetiką gaminantys prekės ženklai, bet ir gerokai pigesnes, bet ne prastesnes priemones kuriančios kompanijos.

Makiažo specialistė Dž. Tunian sako, kad tokiam įvaizdžiui geriausiai tinka veidui, akims ir lūpoms spindesio suteikiančios priemonės.

„Tokį įvaizdį susikurti padės bespalvis lūpų blizgis ir itin išpopuliarėjusios veidui žvilgesio suteikiančios lazdelės. Išsirinkite vieną priemonę ir tepkite ją pirštų pagalvėlemis jau ant pabaigto makiažo ten, kur norėtumėte išgauti blizgesio efektą. Blizgia lazdele perbraukite liniją palei nosies tiltelį, patapšnokite nosies galiuką, paryškinkite vietą po antakio lanku, taip pat pabrėžkite vietas virš skruostikaulių, kitas iškilusias veido vietas bei akių vokus. Na, o makiažą užbaikite, susikurdamos drėgną įvaizdį lūpoms“, – patarimais dalinasi profesionali vizažistė.

Natūralus spindesys

Norint susikurti dienai labiau tinkantį natūralų ir į akis nekrentantį veido švytėjimą, profesionali vizažistė pataria naudoti subtilius akcentus. Tačiau visų pirma, tokiam makiažui yra svarbiausia natūralus ir sveikas veido odos spindesys. Nepamirškite, kad svarbiausia tinkamai makiažui paruošti savo odą. Ji turi būti sveika ir švari.

„Norėdamos išgauti natūralų blizgesį, nenaudokite sausos pudros. Skystą „highlighter’į“, švytėjimo suteikiančią pudrą tepkite ant natūraliai iškilusių veido vietų – skruostikaulių, antakių. Taip pat braukite švelnią liniją ant nosies tiltelio arba išilgai lūpų, ant viršutinio jų lanko. Nepamirškite paryškinti vidinių akių kampučių ir vietos po antakio lanku, taip jūsų akys atrodys plačiai atmerktos“, –sako makiažo meistrė Dž. Tunian.

Tarsi saulės nubučiuota oda

Vasarą kiekviena iš mūsų nori atrodyti įdegusi ir puikuotis rusva oda, tačiau ką daryti, jei neturite laiko degintis? D. Tunian sako, kad geriausias šio įvaizdžio draugas yra bronzantas.

Nebijokite eksperimentuoti su ryškiomis, metalo atspalvio turinčiomis priemonėmis. Naudokite metalinio atspalvio šešėlius arba švytėjimo suteikiančią pudrą.

„Tepkite bronzantą ant veido, kaklo ir dekoltė zonos, tačiau stenkitės jo nepadauginti. Plačiu šepetėliu perbraukite liniją nuo ausies galiuko link lūpų viršutinio kampelio. Prie tokio įvaizdžio puikiai derės metalo, ryškių spalvų akcentai akims ir lūpoms, kurie užbaigs makiažą sukurdami jums išraiškingą įvaizdį“, – pasakoja vizažistė.

Holografinis švytėjimas

Futuristiškai atrodantis, holografinio spindėjimo veidui suteikiantis makiažas puikiai tiks vykstant linksminantis vasaros festivaliuose. Vizažistė sako, kad žėrinčio ir visomis vaivorykštės spalvomis šviečiančio holografinio makiažo tendencija tikrai išlaisvins jūsų vaizduotę. Kuo žaismingiau, tuo geriau!

„Nebijokite eksperimentuoti su ryškiomis, metalo atspalvio turinčiomis priemonėmis. Naudokite metalinio atspalvio šešėlius arba švytėjimo suteikiančią pudrą, šias priemonės tepkite naudodamos ploną ir platų šepetėlį. Braukite juo per skruostikaulius, o dar ryškesniam efektui sukurti šepetėlį šiek tiek sušlapinkite vandeniu. Taip pat paryškinkite akis, skruostus ir kitas iškilusias veido vietas“, – kaip susikurti šį sezoną madingą makiažą pasakojo vizažistė Dž. Tunian.

GALERIJA

  • Vizažistė patarė, kaip susikurti keturis skirtingus įvaizdžius
  • Vizažistė patarė, kaip susikurti keturis skirtingus įvaizdžius
  • Vizažistė patarė, kaip susikurti keturis skirtingus įvaizdžius
Gamintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS