Katė maiše: į namus parsinešė lūšies jauniklius | Diena.lt

KATĖ MAIŠE: Į NAMUS PARSINEŠĖ LŪŠIES JAUNIKLIUS

  • 0

Teksasietė manė, kad į namus parsinešė du katės jauniklius, bet vėliau paaiškėjo, kad visgi parsinešė plėšrūnus – du lūšiukus. Moteris, kurią „Huffington Post“ įvardija kaip Jane Dinscore, jos sesuo ir sūnėnas patyrė sužalojimų, kai bandė „kačiukus“ pašerti.

San Francisko gyvūnų globos tarnybų atstovė spaudai Lisa Norwood sakė, kad toks atvejis padės geriau šviesti žmones, kad jie žinotų, ką gali parsinešti į savo namus. „Žinote, šie lūšiukai neatrodo kaip įprastos naminės katės jaunikliai“, – sakė moteris.

Teksaso gyventoja anksčiau teigė, kad rado kačiukus šalia šiukšlinės, bet galiausiai pakeitė savo įvykių versiją, teigdama, kad visgi plėšrūno jauniklius ji gavo iš savo brolio. Moteris tikina maniusi, kad tai – Bengalijos kačių jaunikliai.

"Facebook" nuotr.

J. Dinscore teigė supratusi, kad kažkas ne taip, kai jos augintiniai ėmė agresyviai elgtis, pradėjo kandžioti ją ir jos artimuosius. Moteris tvirtina pamelavusi, nes nenorėjo įvelti savo brolio į bėdą. Kol kas neaišku, iš kur jis gavo du plėšrūnus. Tarnybos šiuo metu aiškinasi aplinkybes.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS