Sinoptikai kviečia pasilepinti vis dar vasarišku rudeniu | Diena.lt

SINOPTIKAI KVIEČIA PASILEPINTI VIS DAR VASARIŠKU RUDENIU

  • 1

Sinoptikai kviečia pasilepinti vis dar vasarišku rudeniu. Orai netrukus Lietuvoje kais iki 28 laipsnių. Naują savaitę pradėsime šiltais ir saulėtais orais, praneša LNK.

Pirmadienį lietaus tikimybė maža, naktį kai kur rūkas, vėjas pūs silpnas. Temperatūra rytojaus naktį 10-15 laipsnių, o dieną – 23-28 laipsniai šilumos.

Vilniuje pirmadienis giedras, saulėtas, čia šils iki 27 laipsnių. Panašus oras laukia ir Šiauliuose bei Panevėžyje – čia termometrai taip pat rodys 27 laipsnius. Pajūryje bus kiek vėsiau, bet saulėta. Štai Klaipėdoje rytoj bus apie 22 laipsnius šilumos. Na, o Kaune pirmadienis šilčiausias – čia kais iki 28 laipsnių.

Antradienis šalyje taip pat išliks šiltas ir saulėtas. Naktį vietomis bus rūkas, temperatūra 11-16 laipsnių, o antradienio dieną 23-28 laipsniai šilumos.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Trečiadienį žymesnio lietaus taip pat nenumatoma. Temperatūra naktį svyruos tarp 11-16 laipsnių, o dieną termometrai rodys 24-29 laipsnius šilumos.

O štai kaip atrodys pirmadienio orai Europoje. Rygoje rytoj saulėta, čia šils iki 25 laipsnių. Estijos sostinėje debesų bus daugiau ir 22 laipsniai šilumos. Stokholme taip pat diena bus saulėta ir 24 laipsniai šilumos, Kopenhagoje apie 22 laipsnius, čia saulėta su šiek tiek debesų.

Vidurio Europoje taip pat pirmadienis saulėtas. Lenkijoje šils iki 30 laipsnių, Vokietijoje vietomis termometrai kils taip pat iki 30 laipsnių, Vienoje ir Budapešte diena bus karšta, saulėta ir čia kais iki 32 laipsnių.

Britų salyne pirmadienis šiltas, bent jau Londone termometrai rodys apie 26 laipsnius šilumos. Dubline bus kiek vėsiau, galimas lietus ir apie 17 laipsnių šilumos. Glazge taip pat debesuota, gali kiek palyti ir šils iki 18 laipsnių.

Pietinę Europos dalį vietomis temdys debesys. Ispanijoje ties Madridu gali lynoti ir čia šils iki 27 laipsnių, Maljorkoje – iki 29 laipsnių. Italijos sostinėje diena bus saulėta ir 33 laipsniai šilumos, Atėnuose – 25 laipsniai, bet be lietaus, Ankaroje taip pat 25 laipsniai, o štai Tunise 32 laipsniai karščio.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tas zodis “pasilepinti”

Man yra bjaurus. Geriau tiktu - pasidziaugti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS