Astrologinė prognozė balandžio 15–21 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIO 15–21 D.

AVINAS

Ilgasis savaitgalis žadins troškimą išvykti kur nors toli švęsti šv.Velykų. Tikriausiai leisitės į kelią, kad pamatytumėte tuos, kurių pasiilgote ar kuriuos tiesiog privalote aplankyti. Pasisaugokite sukčių. Nuo antradienio turėsite daug darbo, tad labiausiai rūpinsitės jį laiku baigti. Palanku sudaryti sutartis, spręsti organizacinius klausimus, telkti bendraminčius darbams ar pramogoms. Galite kažkuo pasižymėti, pasisakyti viešai, pasirodyti publikai ar kt. Pravartu pasinaudoti draugiška situacija, jei jums reikia talkos.

JAUTIS

Velykoms švęsti turbūt nemažai išleisite. Kils noras ką nors gražaus įsigyti savo namams, šeimos nariams. Džiugins aplinkinių rodomas susidomėjimas. Prieš lįsdami į avantiūras ir skolas, gerai pasvarstykite, ar tai būtina. Nuo antradienio galite pradėti galvoti apie permainas asmeniniuose santykiuose, karjeroje. Informacija, kurią gausite internetu ar kitu būdu, gali suintriguoti. Galimi kontaktai su įžymiais žmonėmis. Galbūt gausite pasiūlymą ar pažadą. Dėl finansinių dalykų tarkitės kuo konkrečiau.

DVYNIAI

Savaitgalį lengva bus bendrauti su draugais, bet sunku su mylimu žmogumi, partneriu. Turbūt blaškysitės, bandydami išsiaiškinti santykius ir jausmus. Reikia saugotis sukčių, vagių. Kitą savaitę nerimo gali sukelti skolų ir kitų finansinių įsipareigojimų klausimai arba sulauksite pastabų dėl darbo ar santykių darbe. Pravartu konsultuotis su specialistais. Tikėtini kontaktai su kultūros, švietimo veikėjais, užsieniečiais. Galite sudominti veiklų asmenį, gauti įdomų pasiūlymą. Tačiau jei teks bylinėtis, bus sunku.

VĖŽYS

Savaitgalį planuosite šventiškai pasižmonėti arba pasportuoti, jeigu tik nesutrukdys sveikatos problema. Nepersistenkite, nes išties galite sau pakenkti. Derėtų pasisaugoti peršalimo, apsinuodijimo, alergijų. Pirmadienį nuotaika jau bus gana pakili. Galbūt sutiksite asmenį, kuris padarys stiprų įspūdį. Per kitą savaitę galite nemažai nuveikti. Jausite konkurencinę kovą, bet būsite nusiteikę aiškintis nesusipratimus, derinti interesus. Galbūt pavyks pradėti aktualų projektą ar prie jo grįžti. Rūpesčių gali kelti sveikata.

LIŪTAS

Savaitgalį stengsitės praleisti kuo šauniau, pasportuoti, paflirtuoti. Rūpės vaišės, pramogos ir pasimatymai. Gerų įspūdžių suteiks netolima kelionė arba išsiilgti svečiai. Galite susigundyti nepigiu pirkiniu. Rizikingai turbūt elgsis jūsų vaikai. Saugokite juos. Kitą savaitę palanku aptarti projektus, aiškintis teisinius klausimus. Tikėtinas naudingas susitikimas su nepažįstamu asmeniu. Jo tarpininkavimas padės ką nors išspręsti. Pravartu rimčiau pasirūpinti sveikata, odos priežiūra, grožiu.

MERGELĖ

Ilgasis savaitgalis prasidės ne itin maloniai. Nepatartina vargintis išvykomis ir kontaktais, kurių nepageidaujate. Galite sukelti apkalbų ir nepasitikėjimo. Geriau stenkitės daugiau laiko praleisti su vaikais, šeima. Saugokitės vagių, sukčių. Nuo antradienio gali kilti noras pasielgti kažkaip azartiškai. Gali pasisekti žaidime, konkurse. Tikriausiai seksis ruošti sutartis, tarpininkauti ir atlikti suplanuotus darbus, pasirūpinti grožiu bei sveikata. Tiktų eiti į darbo interviu, aiškintis teisinius klausimus. Deja, meilė nešildys taip, kaip norėtumėte.

SVARSTYKLĖS

Velykų savaitgalį turbūt ketinate priimti svečius arba leistis viešnagėn. Bet kuriuo atveju rūpės kai ko nusipirkti ir padaryti įspūdį. Nepersistenkite, būkite savimi, ir tiek. Prireiks ypatingo atsargumo kelyje. Kitą savaitę ramybės neduos kai kurie opūs verslo ar nuosavybės klausimai. Ypatingo dėmesio gali prireikti šeimos nariui. Galbūt tai reikš, kad turėsite jam padėti, paremti. Antroje savaitės pusėje jau svajosite pasinerti į nuotykius, pramogas. Galbūt apsilankysite klube ar koncerte.

SKORPIONAS

Savaitgalis žada ir vaišių, ir dovanėlių. Galite susigundyti nebūtinais pirkiniais. Būtų gerai ne tik smaguriauti, bet ir pajudėti, pasportuoti. O geriausias vaistas nuo visų bėdų jums būtų meilė, romantika. Vis dėlto derėtų vengti atsitiktinių nuotykių ir svaigalų. Nuo antradienio palanku sudaryti sutartis, reklamuotis. Būsite nusiteikę bendrauti, tačiau reikėtų labiau pasverti savo žodžius, nes kai kurie gali grįžti bumerangu. Daug laimėsite, jei mokėsite kitus išklausyti. Regis, vis labiau domins remonto, žemės ūkio darbai.

ŠAULYS

Savaitgalį pradėsite nekaip nusiteikę, gal net su nuostoliais ir nusivylimais, bet šv.Velykos neprailgs ir kuo nors nustebins. Galite sulaukti viliojamo pasiūlymo arba staigmenos. Pasistenkite nenuvilti artimo žmogaus. Kitą savaitę seksis prekiauti, sudaryti komercines, nuomos, tiekimo sutartis, imti ir teikti interviu. Galite susitikti su reikalingais žmonėmis ir susitarti dėl jums svarbių prekių ar tarpininkavimo. Regis, kai kai kurios jūsų viltys ims pildytis. Deja, tai nebus meilės viltys.

OŽIARAGIS

Savaitgalį jums nelabai norėsis kur nors vykti, bendrauti. Šventinis šurmulys ypač nervins, tačiau nusiteiksite gana religingai ar netgi mistiškai. Didesnė tikimybė, kad pajusite nenumaldomą norą svaigintis alkoholiu, kvaišalais. Pirmadienį jau trokšite dėmesio, meilės, aistros, įvairių malonumų. Nuo antradienio racionaliai spręsite praktinius reikalus, aiškiai žinosite, ko siekiate. Tačiau galite susidurti su kitokia nuomone ir interesais, sunerimti dėl išgirstų paskalų ar pan. Tiktų uoliau pasitvarkyti buityje, užsiimti amatais, žemės darbais. Nežiopsokite kelyje.

VANDENIS

Savaitgalį labiausiai norėsite gerų draugų kompanijos, renginių, masinių susibūrimų. Tai nepigiai kainuos. Pasisaugokite sukčių ir kišenvagių. Ribokite svaigalų kiekį. Regis, intuicija arba meninis įkvėpimas pašnibždės šį tą naudinga. Kitą savaitę domėsitės menu, poezija, okultiniais dalykais. Galima nauda iš konfidencialios arba meninės, medicininės veiklos. Nuo savaitės vidurio nuspręsite imtis aktyvesnės veiklos, daugiau sportuoti ar kažko naujo išmokti, siekti patinkančio asmens dėmesio ar susirasti bendraminčių.

ŽUVYS

Savaitgalį jums labiau rūpės nebaigti darbai negu šventės. Regis, nenoriai taikysitės su tuo, kad malonumai nepigiai kainuoja. Galite likti nesuprasti aplinkinių. Turbūt laiko rasite viskam. Gali atsinaujinti seniai nutrūkęs draugystės ryšys. Nuo antradienio mėgausitės savo populiarumu, patinkančia veikla. Gana palankus metas kolektyviniams projektams, renginiams. Seksis spręsti problemas, susijusias su sutarčių pasirašymu ar pratęsimu. Tačiau tikėtinas veidmainiavimas, apgaulingi manevrai. Rūpinkitės sveikata.

Gairės: horoskopai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS