Astrologinė prognozė balandžio 23–29 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIO 23–29 D.

AVINAS (03 21–04 20)

Savaitė palanki dalykiniams kontaktams. Įmanomi netikėti laimėjimai, arba tiesiog gausite postūmį kažko imtis, siekti. Vis dėlto seksis tik tuo atveju, jei nesate pažeidę įstatymų ar taisyklių. Būsite priversti atkreipti didesnį dėmesį į vaikų elgesį ar poreikius. Galbūt nuvils žinia iš užsienio. Būkite atsargūs kelyje. Savaitgalį daug nuveiksite, jeigu turėsite šalia aktyvią draugiją.

JAUTIS (04 21–05 20)

Kasdieniai darbai, vaikai, augintiniai atims daug laiko, nors mintys dažnai skries toli nuo rutinos. Norėsis kur nors išvykti arba tiesiog užsidaryti tarp keturių sienų ir, įsitaisius prie kompiuterio, leistis į virtualias keliones. Jeigu norite finansinio stabilumo, labiau planuokite išlaidas ir mažiau pinigų skirkite pramogoms. Savaitgalį galite nekaip jaustis arba sveikatos problemų turės artimieji.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Šią savaitę imkitės sutarčių, korespondencijos, reklamos, pervežimų, jeigu tai aktualu. Naujos pažintys gali būti uždegančios, diskusijos, ginčai – taip pat. Stenkitės, kad neišsprūstų netinkamas žodis, nes jūsų klaidomis iškart pasinaudos konkurentai. Nieko gero, jei darysite didelį spaudimą ir šeimos nariams. Savaitgalį galite sulaukti pakvietimo į renginį, pobūvį, pasimatymą.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Tikriausiai teks pasirūpinti turto, komerciniais reikalais, skubiai tvarkyti dokumentus, sutartis. Gali nudžiuginti mylimo žmogaus ar vaiko sėkmė. Kita vertus, yra pavojus, kad ką nors prarasite, sugriausite. Saugokitės avarinių situacijų. Savaitgalį pasimėgaukite namų ramybe arba išvažiuokite į gamtą. Neprimeskite savo norų ir šeimos nariams – leiskite jiems patiems nuspręsti, kuo užsiimti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Nusimato rimtų darbų: teks pasirūpinti pinigų, turto reikalais, dokumentais, pajamų deklaravimu, kreditų, įmokų ar išmokų klausimais. Ryžtingai jų imsitės, o energijos pridės geras įvertinimas darbe, visuomenėje. Galbūt ruošitės komandiruotei ar tam tikrai reformai, domėsitės nauja technika, darbo priemonėmis. Savaitgalį būsite nusiteikę bendrauti, naršyti po informacijos marias.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Šiuo metu stokosite energijos ir gerų emocijų, tačiau galite sėkmingai dirbti protinį darbą, analizuoti, sisteminti, projektuoti. Sulauksite įtakingo asmens palaikymo, slapto protegavimo. Galite patirti aistringą meilės nuotykį, ką nors suvilioti, sužadinti pavydą ar pan. Savaitgalį jus domins statybų, remonto, žemės ūkio reikalai. Nerimo ir rūpesčių gali sukelti vaikai, artimas žmogus.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Seksis pasinaudoti sukaupta patirtimi, užmegztomis pažintimis, kad tai priartintų prie tikslo, pagreitintų konkretų rezultatą. Vis dėlto šalia yra žmonių, kurie norėtų pakišti jums koją. Veikiausiai realūs nemalonumai jus aplenks, jeigu nemėginsite neteisėtais būdais įtvirtinti savo interesų. Venkite liežuvauti, regzti intrigas. Savaitgalis nuteiks buitiniams reikalams ir kūrybinei veiklai.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Savaitės pradžioje turbūt neišsisuksite nuo pokalbio su svarbiu asmeniu ir neišvengsite naujų pareigų. Jeigu siekiate įsidarbinti ar pakilti karjeros laipteliu, galite daug ką išsiaiškinti. Naujienos nenuvils, įmanomi preliminarūs susitarimai. Gali kelti nerimą užkulisiniai reikalai, intrigos. Galbūt teks pasirūpinti ligoniu, arba patys nekaip jausitės. Savaitgalį nesiveržkite sunkiai dirbti ir intensyviai bendrauti.

ŠAULYS (11 23–12 21)

Savaitės pradžioje pasiryžkite kreiptis į įtakingą pažįstamą, jeigu turite problemų, kurias jis gali padėti išspręsti. Darbo, verslo, politikos srityse gali būti pareikalauta ataskaitų už panaudotas medžiagas, inventorių, išleistas lėšas. Tikėtina, kad dėl kai ko teks rimtai pasukti galvą. Savaitgalį jums patiks būti tarp žmonių, lankytis masiniuose renginiuose, varžybose, leisti laisvalaikį su draugais.

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Galimi pasiekimai per publikacijas, mokslą, užsienį, kultūrinę veiklą, tačiau bus ir rūpesčių. Galbūt išgirsite pranešimus apie nelengvai įveikiamas kliūtis. Gana didelis traumų, avarijų, netekčių pavojus. Pavojinga demonstruoti kategoriškus principus ir ambicijas. Pernelyg gera nuomonė apie save trukdys bendrauti su kolegomis, aplinkiniais. Savaitgalį imkitės buitinių ar ūkinių darbų.

VANDENIS (01 21–02 19)

Ši savaitė žada informacijos, susijusios su darbu, verslu, teisinėmis peripetijomis. Jūsų ausis gali pasiekti ir negera naujiena. Galbūt galvosite apie galimą grėsmę, nuobaudą, jūsų klaidų, neetiškumo paviešinimą. Bus lengviau, jei šalia jūsų yra stiprių, kompetentingų žmonių, pasirengusių padėti. Gali kilti būtinybė susigrąžinti skolas ar pasiskolinti. Savaitgalį nusiteikite bendravimui, pažintims.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Šią savaitę daug dirbsite ir dar daugiau reikalausite iš kitų. Jums gali pavykti susitarti dėl bendradarbiavimo, žadančio papildomo uždarbio galimybių. Vis dėlto meilės ir partnerystės reikalai bus prieštaringi, nevaldomi. Baiminsitės, kad iliuzijos nevirstų nusivylimu. Nepakenktų daugiau optimizmo. Labiau tausokite sveikatą. Savaitgalį pasižymėsite išlaidumu. Nebūkite patiklūs su naujais pažįstamais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS