Astrologinė prognozė birželio 24–30 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BIRŽELIO 24–30 D.

AVINAS

Savaitgalį nepriekaištingai vykdysite šeimines pareigas, bet jums rūpės ir pramogos, piknikai. Pasisaugokite traumų, nesukelkite gaisro. Sekmadienis gali būti nervingas, pažerti nemalonių staigmenų. Nuo pirmadienio neblogai klostysis kūrybos ir meilės reikalai. Tačiau gali būti, kad neplanuotų rūpesčių sukels šeimos nariai, vaikai. Nuo savaitės vidurio profesinėje veikloje numatomos permainos arba darbų antplūdis, dėl kurio kažką aukosite. Prievarta nebrukite aplinkiniams savo nuomonės ir interesų.

JAUTIS

Per Jonines turėtų būti smagu. O jeigu švęsti neketinate, būsite nusiteikę gausiai apsipirkti, tvarkyti su žemės ūkiu, nuoma, remontu susijusius reikalus. Deja, dėl rizikingo elgesio kelyje ar sveikatos sutrikimo galite pakliūti į bėdą. Jeigu to išvengsite, veikiausiai jausitės prasmingai praleidę laiką. Nuo pirmadienio šeimos reikalams teiksite prioritetą, tačiau bus įmanoma viską suderinti, jei tik nėra per didelio krūvio darbe. Regis, labai rūpės gauti reikiamą informaciją, pasiruošti kelionei ir pan. Neviršykite greičio kelyje.

DVYNIAI

Savaitgalį šventiškai pasilepinsite, o gal ir puikiai paverslausite. Vis dėlto proginiai vizitai, užsiėmimai nelabai džiugins dėl neišvengiamų išlaidų ir sunkumų suderinti planus su mylimu žmogumi, vaikais, jų užgaidomis. Nuo pirmadienio galite tikėtis įvykio, kuris žada pasipelnymą arba įsidarbinimą. Galbūt įsigysite planuotą techninę prekę. Kita vertus, dėl vaikų poreikių, atostogų pramogų gali tekti paišlaidauti. Apskritai darbai, reikalai seksis neblogai, jeigu nebandysite piktnaudžiauti savo padėtimi ar sukčiauti.

VĖŽYS

Savaitgalį energijos turėtų pakakti ir namų ūkiui, ir aktyviam laisvalaikiui. Būsite linkę išlieti jausmus. Dėl to turbūt nepasigailėsite. Tik nežaiskite su ugnimi. Sekmadienis bus daug nervingesnis. Kitą savaitę gerai jausitės būdami neįprastoje aplinkoje, kurorte ar tiesiog bendraudami su nepažįstamais žmonėmis, keistuoliais, menininkais ir pan. Galima kūrybinė sėkmė, sportinis laimėjimas. Kita vertus, impulsyvus elgesys, netaktas gali turėti padarinių. Būdami sudirgę, venkite aiškintis santykius, keistis nuomonėmis.

LIŪTAS

Savaitgalį leiskite sau patinginiauti, jei jaučiatės pavargę nuo darbų ir šurmulio. Galite gauti viliojamą pasiūlymą nuo slapto gerbėjo. Tausokite sveikatą, nes ji itin lengvai pažeidžiama. Nuo pirmadienio galimos naujienos, kuriomis seksis pasinaudoti reklamos, kelionių ar kitais tikslais. Gali būti, kad teks aktyviai tvarkyti turtinius, finansinius reikalus, gilintis į skaičius, buhalterinius popierius ar kitus dokumentus. Gali pavykti ištaisyti padarytą klaidą, išsiaiškinti iškreiptus faktus. Atsargiai kelyje.

MERGELĖ

Savaitgalį tiktų užsiimti tuo, ką labiausiai mėgstate ir galite sau leisti. Neatsisakykite susitikti su draugais, bendraminčiais ir kartu praleisti laisvalaikį. Galite išgirsti komplimentų, o gal net meilės prisipažinimą. Kartu tausokite jėgas, sveikatą. Kitą savaitę sustiprėjusi intuicija ir įžvalga darys jus įdomius aplinkiniams, tad norinčiųjų su jumis pabendrauti išties netrūks. Svarbu neskatinti intrigų ir apkalbų, saugoti paslaptis. Pravartu draugus pasikviesti į talką ar jums aktualų renginį, kad palaikytų, padėtų. Labiau saugokite vaikus.

SVARSTYKLĖS

Per Jonines prasideda mėnulio jaunaties fazė, o tai reiškia, kad nauji siekiai ir planai taps aktualūs ir įgis pagreitį. Jeigu turėsite laiko pramogoms, turbūt rinksitės įdomius susitikimus, pokalbius su bendraminčiais, draugais. Sunku bus susilaikyti neišlaidavus. Kitą savaitę galite gauti pasiūlymą įsidarbinti arba organizuoti, vesti renginį, vykti į komandiruotę ar pan. Gali būti, kad kolegos, klientai skatins neprotingai rizikuoti arba kraus jums atsakomybę. Būkite atsargūs, kad vėliau netektų gailėtis dėl savo nežinojimo.

SKORPIONAS

Savaitgalį galite padaryti stiprų įspūdį gerbėjams, mylimam žmogui. Kai kuriems iš jūsų labai rūpės studijų reikalai, kelionės. Naudos duos naršymas internete. Tačiau tikėtini gilūs psichologiniai išgyvenimai. Būkite itin budrūs prie vairo. Kitą savaitę pavyks suderinti asmeninius planus ir dalykinius siekius. Džiugins sportas, menas, meilė, vaikai. Turėsite šansų sustiprinti autoritetą, pelnyti populiarumą. Tačiau galimi ir išbandymai, jei padarėte klaidingą žingsnį. Galbūt teks blaiviau įvertinti planuotas perspektyvas.

ŠAULYS

Šventinį savaitgalį jūs tikriausiai taip atsipalaiduosite, kad nebeskaičiuosite, kiek pinigų jums kainuoja Joninių pramogos. Kai kas gali imti naudotis jūsų dosnumu. Pasisaugokite seksualinės prievartos. Kitą savaitę turbūt nardysite po informacijos jūrą su ypatingu polėkiu. Galbūt ruošitės kelionei ar į ją leisitės. Būkite atsargūs kelyje. Jeigu galvojate apie reformas, naują veiklą, tai pareikalaus investicijų ir drąsos rizikuoti. Arba ryšitės avantiūrai, kad tik atkreiptumėte į save publikos ar patinkančio asmens dėmesį.

OŽIARAGIS

Savaitgalį trokšite ypatingų jausmų, romantikos. Galbūt dalyvausite vestuvėse ar kokiame kitame ypatingame renginyje. Galite sublizgėti scenoje, įsimylėti. Vis dėlto negalėsite pakęsti kitų diktato ir kritikos, tad įmanomi ir nemalonūs įvykiai, kontaktai. Kitą savaitę galimos išlaidos, kurios tam tikra prasme apsimokės. Galbūt jums pavyks atnaujinti, sutaisyti vertingą daiktą arba atnaujinti sutartį. Galimi poelgiai, kurie prieštaraus jūsų principams ir moralei arba artimo asmens tikslams ir vertybėms. Venkite konfliktų, nes jie gali privesti iki bylinėjimosi.

VANDENIS

Savaitgalį gali atsirasti daugybė darbų arba neplanuotai daug dėmesio teks skirti naminiams gyvūnams, jų arba savo sveikatai. Jeigu kur nors vyksite, netikėtumai tykos kelyje. Nepraraskite budrumo. Nuo pirmadienio veikiausiai sulauksite konkrečių žinių, jeigu jus domina darbo ar studijų konkursai, interviu. Regis, būsite nusiteikę kovoti už savo interesus, teises. Privalote susirūpinti ir imtis visų priemonių, jei turite finansinių problemų. Stenkitės, kad jūsų nepergudrautų. Saugokite sveikatą.

ŽUVYS

Per Jonines nepraleisite progų pademonstruoti savo sugebėjimų ir talentų, plėsti naudingų pažinčių ratą. Jausitės įsimylėję, susižavėję arba tiesiog patenkinti savo veikla, vaikais ar gerbėjais. Tačiau jūsų banko sąskaita gali gerokai sumenkti. Kita savaitė skatins rūpintis dalykiniais ir ūkiniais reikalais, sportu, kūrybine veikla. Regis, pasirūpinsite vaikų vasaros laisvalaikiu, jų sportine ar menine raiška ir kt. Galite pajusti permainų dvelksmą aktualioje srityje. Kartu kamuos abejonės, baimė prarasti stabilumą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS