Astrologinė prognozė gruodžio 10-16 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GRUODŽIO 10-16 D.

AVINAS

Šią savaitę teks paplušėti, norint įvykdyti įsipareigojimus ir duotus pažadus. Numatomi rimti pokalbiai su viršininkais, politikais ar pareigūnais. Svarbu žinoti, ko siekiate, nes po truputį formuojate naujas gaires. Jeigu tvarkote visuomeninius reikalus, susidursite su dilemomis. Artėjant savaitgaliui, jau mažės energijos ir drąsos atvirai reikštis viešumoje ir pan. Labiau kibs infekcijos. Gali kilti pagunda svaigintis.

JAUTIS

Itin rūpės darbai, politika, karjeros perspektyvos. Apie tai kalbėsitės su kolegomis, bendraminčiais. Vis dėlto būdami kažkuo neužtikrinti, nedarykite lemtingų sprendimų, nes lengva pakenkti pradėtam reikalui. Pasistenkite būti pareigingi, korektiški. Sutvarkykite reikalus, susijusius su mokesčiais, draudimu, investicijomis. Artėjant savaitgaliui, būsite nusiteikę bendrauti. Gali atsinaujinti sena pažintis, draugystė.

DVYNIAI

Šią savaitę būsite įžvalgūs. Galbūt mėginsite pagerinti santykius ar finansinę padėtį, sutvarkyti paskolų, draudimo reikalus. Regis, jums rūpės intelektinė veikla, moksliniai tyrinėjimai. Tikėtinas įspūdingas bendravimas su nepažįstamais žmonėmis, jaudinami įspūdžiai toli nuo namų. Vis dėlto reikalai, susiję su užsieniu, kels pagrįstą nerimą. Artėjant savaitgaliui, jums iš galvos neišeis karjera, politika.

VĖŽYS

Būsite nusiteikę ir darbui, ir meilei. Tvarkykite dalykinius reikalus, jei reikia, kreipkitės dėl konsultacijos verslo, finansų klausimais. Tiktų peržiūrėti dokumentus, sutartis. Galbūt ką nors reikia pratęsti ar pakoreguoti. Magija, karma, sapnai, parapsichologija bus itin viliojančios temos. Savaitgalį būsite nusiteikę bendrauti, draugauti. Tiktų dalyvauti viešame renginyje. Sugebėsite padaryti gerą įspūdį pašnekovams, publikai.

LIŪTAS

Gali subręsti būtinybė pasitikrinti sveikatą. Neatidėliokite, jei prastai jaučiatės. Bendraujant, dirbant reikėtų pažaboti negatyvias emocijas ir apsišarvuoti kantrybe. Jeigu ką nors rimto spręsite, keletą kartų pasverkite visus už ir prieš. Turėtų atsirasti sąjungininkų, tarpininkų. Jus gali nustebinti artimo žmogaus poelgis. Dėl pinigų ar išlaidų galimas nesutarimas šeimoje.

MERGELĖ

Šią savaitę labiau pasisaugokite infekcijų. Gera išvaizda bei išradingumas turės lemiamą reikšmę, jeigu mėginate įsidarbinti. Artėjant savaitgaliui, teks daug dėmesio skirti partneriui, tarpasmeniniams santykiams. Galbūt dėl to, kad jus sies bendras laisvalaikis, teks leisti laiką vienoje erdvėje. Gali būti, kad su mylimo žmogaus pagalba priimsite svarbų sprendimą.

SVARSTYKLĖS

Rutina jūsų nedžiugins, tad dairysitės ko nors smagesnio. Jums gali pavykti išspręsti vieną aktualų klausimą, veikiausiai susijusį su vaikais ar mylimu žmogumi, dominančiu projektu ar pasiruošimu šventėms. Vis dėlto kai kurie jūsų pašmaikštavimai, paflirtavimai nebūtinai bus suprasti. Svarbu, kad tai darytumėte laiku ir vietoje. Artėjant savaitgaliui, vargins prasta savijauta arba atsiras ūkinių rūpesčių.

SKORPIONAS

Šią savaitę daugiausiai rūpesčių kels turtiniai ir buities reikalai. Pagalbos, dėmesio gali prireikti šeimos nariams, arba kaip tik jums norėsis patikimo peties. Vis dėlto su artimaisiais ar su vienu šeimos nariu santykiai bus gana įtempti. Venkite kelti per didelius reikalavimus. Artėjant savaitgaliui, augs jūsų žavesys bei galimybės rasti gerbėjų, patikti publikai. Galbūt kils ūpas sportuoti ar realizuoti save per kūrybą.

ŠAULYS

Teks skirti laiko nekilnojamojo turto reikalams tvarkyti, deryboms dėl atlygio, komercinių sutarčių arba dėl interviu, informacijos, reklamos. Regis, sužinosite aktualių jums dalykų. Vis dėlto gerai pagalvokite, prieš garsiai išsakydami savo nuomonę. Nemažai nuveikti galite ir namų ūkyje, ypač jei pasitelksite į pagalbą šeimos narius. Savaitgalį tikriausiai tenkinsitės rutina, asmeninėmis aktualijomis.

OŽIARAGIS

Domins verslo, turto, pinigų, dovanų klausimai, susitarimai dėl tiekimo, atlygio ar pan. Tai metas, kai su kitų pagalba ar be jos stengsitės išspręsti aktualų materialinį klausimą. Deja, galimas nevykęs pirkinys, apmaudus nuostolis. Pasisaugokite sukčių. Regis, vis daugiau bendrausite, žarstysite patarimus. Savaitgalį jus gali aplankyti giminaitis arba žmogus, kuriam jaučiate ypatingus jausmus. Venkite alkoholio, sunkaus maisto.

VANDENIS

Šią savaitę turėtumėte stengtis išsaugoti gerą nuotaiką ir nepakliūti į nemalonias situacijas. Pasistenkite, kad darbams netrukdytų emocijos. Kuo racionaliau tvarkykite reikalus, nelįskite į aferas. Šiuo metu jus ir be to gali kamuoti žalingų įpročių pasekmės, tamsios mintys ar sąžinės graužatis. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi ir kitų pasitikėjimu. Jeigu galite sau leisti nesinerti iš kailio, tai taip ir padarykite.

ŽUVYS

Geriau jausitės, jeigu vengsite kompanijų, įtemptų darbų, skubos ir pasirinksite vienatvę, gilius apmąstymus ar meninę veiklą. Jeigu jūsų veikla ar bendravimas su kitais reikalauja įžvalgos, intuicijos, jums seksis geriau nei kitiems. Seksis gvildenti paslaptis, aiškintis priežastis ir pasekmes, tačiau nepanaudokite to piktam. Kenkdami kitiems, regzdami intrigas, tikrai nieko gero nelaimėsite. Savaitgalį jums rūpės tvarka namuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS