Astrologinė prognozė gruodžio 9–15 dienoms | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GRUODŽIO 9–15 DIENOMS

AVINAS

Savaitgalis gana nepalankus sveikatai, tad labiau rūpinkitės savimi. Pravartu pasportuoti, grūdintis, atlikti higienines procedūras. Jei kils kūrybinis įkvėpimas, išnaudokite jį prasmingai. Saugokitės sukčių. Kitą savaitę galite mėginti palenkti savo pusėn konkurentus ir įveikti varžovus. Regis, grįšite prie nebaigtų dalykų, vėl spręsite senas problemas, aiškinsitės santykius, kurie buvo įstrigę. Nuo savaitės vidurio turėsite galimybę ištaisyti kai kurias klaidas. Palengvės, jei grąžinsite skolą arba ją atgausite.

JAUTIS

Savaitgalį jūsų mintys ir viltys turėtų būti priimtinos kitiems žmonėms, todėl lengvai rasite bendrą kalbą. Tiktų aplankyti kultūrinį renginį ir turiningą laisvalaikį pasiūlyti vaikams. Nuo pirmadienio būsite darbštūs ir turbūt daug nuveiksite, jeigu neatsinaujins senas sveikatos sutrikimas. Tokiu atveju pravartu pasitikrinti sveikatą. Tikėtinas darbo interviu, jei mėginate įsidarbinti. Turbūt seksis tarpininkauti, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, bylinėtis. Vis dėlto gali išryškėti jūsų kompetencijos ar įgūdžių trūkumas.

DVYNIAI

Savaitgalį kils noras aplink save susikurti daugiau komforto, grožio. Būsite linkę į tai investuoti. Neapsigaukite dėl kainos ir kokybės, neužkibkite ant sukčių kabliuko. Regis, abejonių kels ir meilės reikalai. Kitą savaitę gali atsirasti naujas pomėgis, užsiėmimas, parūps šventinių renginių, dovanų planavimas. Jums gali būti pasiūlyta verslo avantiūra, kūrybinis iššūkis. Galbūt akiratyje pasirodys senas gerbėjas ir vėl mėgins užkariauti jūsų dėmesį. Vis dėlto jūs labiausiai rūpinsitės sveikatos klausimais ir nebaigtais darbo reikalais.

VĖŽYS

Savaitgalį turėsite įvairaus darbo ir kontaktų. Regis, daug bendrausite su šeimos nariais, giminaičiais, kaimynais arba aktyviai naršysite internete, ieškodami dominančių prekių bei informacijos. Tikėtina, kad užsisakysite kompiuterinę prekę, telefoną ar kt. Kitą savaitę pasirūpinkite, kad jūsų namai ir namiškiai būtų saugūs, tvarkingi. Beje, daugiau tvarkos gali būti pareikalauta ir darbe. Tikėtinas pokalbis dėl įsidarbinimo, papildomo uždarbio, įdomaus projekto ar pan. Galite pasiekti neblogų rezultatų kūrybos srityje, sporte, darbe su vaikais arba pasijusti įsimylėję, susižavėję.

LIŪTAS

Savaitgalį jums rūpės nuolaidos, dovanų pirkimas. Regis, internete ieškosite norimų prekių ir informacijos. Neskubėkite prisipirkti abejotinų prekių. Labiau gilinkitės į intelektinius ir sielos dalykus, pasirūpinkite harmonija bei tvarka namuose. Nuo pirmadienio laukia daug lakstymo, pokalbių. Galbūt pavyks susitarti dėl svarbaus reikalo, užsakymo, informacijos ar termino pratęsimo. Atsiras progų geriau pažinti dominančius asmenis. Regis, planuosite kelionę, šventines atrakcijas ar staigmenas artimiesiems.

MERGELĖ

Savaitgalį jums bus įdomu skaičiuoti savus ir svetimus pinigus, planuoti nekilnojamojo turto ar verslo reikalus. Tačiau abejotinų pramogų, nuotykių geriau būtų atsisakyti. Jūsų sentimentalumas bus beribis, o tuo kiti gali nedorai naudotis. Nepasiduokite manipuliacijoms, saugokitės intrigų. Kita savaitė žadins norą dirbti, tvarkytis, rūpintis nekilnojamuoju turtu, finansiniais dokumentais, sveikata. Galite pirkti, remontuoti buitinę techniką ir pan. Antroje savaitės pusėje daug bendrausite.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį pravartu pasverti savo jėgas bei galimybes, nes jūsų energinis potencialas bus gana silpnas ir sumažės atsparumas infekcijoms. Galite pajusti neįveikiamą potraukį svaigalams ar slaptiems pomėgiams. Gresia apsinuodijimai. Nesudarinėkite abejotinų sandėrių ir saugokitės vagių. Kitą savaitę galite sukaupti nemažai reikalingos informacijos, atnaujinti pageidaujamus ryšius, sėkmingai derėtis, reklamuotis. Tačiau lengviau bus kažką laimėti, jei turite sąjungininkų, pagalbininkų. Galimos pajamos iš nuomos, komercijos. Arba įsigysite ilgai planuotą daiktą.

SKORPIONAS

Savaitgalį patirsite įspūdžių iš bendravimo su priešinga lytimi, draugais, augančia karta. Seksis neblogai, jei stengsitės suprasti žmones, rasti kompromisą. Tikro supratingumo iš kitų verčiau nesitikėkite. Nuo pirmadienio nebus lengva imtis darbų, nes nekaip jausitės arba mintys skrajos padebesiais ir nesinorės nusileisti į pilką realybę. Jei galite, pasitelkite į pagalbą kolegas, aplinkinius. Vis dėlto meninei kūrybai metas palankus. Be to, pravartu ieškoti dingusių daiktų, dokumentų. Galite būti geri patarėjai, vertintojai.

ŠAULYS

Savaitgalį būsite nusiteikę kažką svarbaus mąstyti, planuoti. Regis, trokšite dėmesio, išskirtinumo. Vis dėlto jumis lengvai manipuliuos klastingi asmenys, pasinaudodami jūsų garbėtroška ar meilės poreikiu. Lengva apsigauti, tad būkite apdairūs. Nuo pirmadienio aktyvesnei veiklai jus gali įkvėpti kolektyvas, draugai. Asmeninių santykių, jausmų srityje ims daugėti aiškumo. Nuo trečiadienio palankesnis metas meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai. Nederėtų dalyvauti masiniuose susibūrimuose.

OŽIARAGIS

Savaitgalį galite gauti žinią iš toli arba kažką įdomaus sužinosite iš pokalbių su nepažįstamais žmonėmis, įžymybėmis, užsieniečiais. Galbūt pavyks trumpam pakeisti aplinką ir neįprastai praleisti laisvalaikį. Kitą savaitę geriau seksis, jei dirbdami rimtai įsigilinsite į dokumentus, duomenis, informaciją. Visgi pernelyg neuždelskite, jei turite kažką atlikti nedelsdami, nesielkite biurokratiškai. Svarbu išsaugoti gerą reputaciją ir nesugadinti reikalų eigos. Galite gauti pakvietimą į visuomeninį renginį, pristatymą.

VANDENIS

Savaitgalį pasižymėsite originaliu požiūriu, galimos genialios įžvalgos. Tačiau gresia finansinės problemos. Galbūt paaiškės, kad per daug sau leidote. Nepaisant to, emocinis, intelektinis ir seksualinis jūsų aktyvumas visus stebins. Kitą savaitę pravartu pagalvoti apie reformas. Įmanomos derybos su užsieniečiais. Palanku ruošti publikacijas, organizuoti seminarus, tikrinti kitų žinias. Įvairūs užsiėmimai leis atsiskleisti svarbioms jūsų savybėms. Kai kas iš to gali būti netikėta ne tik aplinkiniams, bet ir jums patiems.

ŽUVYS

Savaitgalis nepalankus permainoms ir rimtiems sprendimams. Lengva susikompromituoti, patirti nuostolį. Nerūpestingas šeimos narių arba jūsų elgesys šeimai gali pridaryti rūpesčių. Kitą savaitę aktualūs bus skolų, nuosavybės, draudimo, mokesčių klausimai. Su kreditoriais gali pavykti susiderėti dėl paskolos termino pratęsimo, sutarties sąlygų pakeitimo ar pan. Darbo reikaluose gali kiek susikirsti jūsų ir dalykinių partnerių interesai. Vis dėlto tai neblogas metas ataskaitoms, egzaminams, projektams pristatyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

sidonija

kam cia skiri tuos paistalus-Putinui-esi prietranka-jis tave istrenktu is visos spaudos

SUSIJUSIOS NAUJIENOS