Astrologinė prognozė kovo 18–24 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ KOVO 18–24 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Šią savaitę daug galvosite apie verslo, nuosavybės, gyvenamosios vietos ir materialinius, piniginius, buitinius klausimus, artimųjų problemas. Ryžtingai imsitės kažką spręsti. Galite sulaukti pakvietimo į pramoginį renginį, pobūvį ar pasimatymą. Bus daug šaunių norų, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas. Savaitgalį peržvelkite mitybos įpročius, gyvenimo būdą.

JAUTIS

Savaitės pradžia nebloga įvairiems kontaktams, pasitarimams, protiniam darbui, reikalams su žiniasklaida, trumpoms išvykoms, nesudėtingiems darbams. Noriai bendrausite, demonstruosite žinias, žarstysite patarimus ir sąmojį. Nuo savaitės vidurio asmeniniai poreikiai, šeiminiai rūpesčiai gali viską užgožti. Itin pageidausite privačios asmeninės erdvės. Visgi nuo darbų toli nepabėgsite. Verta save išbandyti kūrybos srityje.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje uoliai vykdysite savo darbotvarkę. Laisvalaikiui planuosite susitikimus su draugais, bendraminčiais. Tam tikra prasme galėsite pasinaudoti pažintimis. Dalis veiklų gerai seksis. Teks skubiai tvarkyti dokumentus, sutartis. Galimas rūpestis dėl pasklidusios informacijos. Pravartu labiau rūpintis savo reputacija, sveikata, šeima. Savaitgalio dienomis teks užsiimti buitine ruoša ar pirmaisiais žemės darbais.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje galite daug ką išsiaiškinti, jeigu siekiate įsidarbinti ar leistis į kelionę. Naujienos nenuvils. Pasiryžę išbandyti jėgas, galite kažką laimėti, įgyvendinti planuotą finansinę, komercinę operaciją, pateikti ar įvykdyti užsakymą. Galite padaryti įspūdį dominančiam asmeniui. Nesutarimus išsklaidyti padės draugiškas humoras. Savaitės pabaiga skatins aktyviau bendrauti su kaimynais, draugais, giminėmis.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje derėtų trumpam atidėti praktinių reikalų tvarkymą ir imtis to, kam reikia intuicijos, meniškumo, psichologinės ar diagnostinės įžvalgos. Įsigilinimas gali padėti atskleisti svarbias detales, paslaptis. Nuo savaitės vidurio bus daugiau optimizmo, tačiau lengvos naudos tikėtis kol kas neverta. Pasistenkite būti kantrūs, nesivadovaukite emocijomis, saugokite reputaciją. Lengvai susitarsite dėl norimo daikto ar kelionės.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje tikėtini susirinkimai, pasitarimai, derybos. Jūsų sugebėjimas diplomatiškai ir kartu motyvuotai bendrauti, derėtis, padės ne tik jums, net jei išaiškės galimi interesų susikirtimai. Nuo savaitės vidurio santykiai su aplinkiniais šiek tiek pablogės, tačiau sėkmingai dirbsite kūrybinį, protinį darbą. Atkreipkite dėmesį į savo nuojautas ir kitų užuominas. Saugokitės traumų, ugnies.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje teks priimti atsakingus sprendimus ir bus lengviau, jei šalia jūsų yra žmonių, pasirengusių padėti, patarti. Palanku diegti naujoves, keisti darbo profilį. Galbūt kils ūpas išpopuliarėti, pasivaržyti su konkurentais, išsiveržti į lyderio pozicijas kolektyve, grupėje. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, nesielkite neatsargiai. Savaitgalį pasistenkite nesipykti su artimaisiais. Stenkitės sukurti malonesnį mikroklimatą.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje sudarytas sandoris, naujai užmegztas romantinis ar dalykinis ryšys gali būti perspektyvus. Pažįstami asmenys gali pateikti svarbių pasiūlymų arba padėti kaip tarpininkai. Nuo savaitės vidurio nelengva bus vykdyti konkrečias užduotis, pareigingai dirbti, tačiau jausite, kad tai būtina. Neišvengsite pokalbio su svarbiu asmeniu ir konkurencijos temos, naujų įpareigojimų. Prieš savaitgalį galite prisiminti sportinį hobį.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje būsite įžvalgūs psichologiškai ir finansiškai. Pasinaudokite tuo, jeigu norite išgvildenti sudėtingą reikalą, išsiaiškinti santykius. Galite sudaryti draudimo sutartį, sumokėti mokesčius, pirkti ar parduoti akcijas, ką nors įsigyti išsimokėtinai ar pan. Nuo savaitės vidurio gebėsite pasinaudoti savo autoritetu tikslui pasiekti. Kita vertus, kai kurie asmeniškumai, stereotipai gali pakenkti. Atsargiai su ugnimi, technika.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžia tinkama tartis dėl bendradarbiavimo, aiškintis turtinius interesus ir santykius su suinteresuotu asmeniu. Jeigu aktualu, nebedelskite su pajamų deklaravimu, finansiniais atsiskaitymais. Komfortas, grožis, meilė nebus tušti žodžiai ir stipriai užpildys jūsų erdvę. Pasijusite reikalingi. Galite turėti reikalų su užsieniečiais. Savaitgalį pabūkite uolūs studentai, filosofai, virtualieji arba realūs keliautojai.

VANDENIS

Savaitės pradžioje gali tekti paskubėti tvarkant nuosavybės, mokesčių, verslo, socialinės paramos reikalus. Galbūt gausite naudingos informacijos, susijusios su įsidarbinimu, verslu, įstatymais. Nuo savaitės vidurio būsite linkę kritikuoti, manipuliuoti, konkuruoti. Nekurkite nerealių praturtėjimo planų ir nesileiskite į pavojingas avantiūras. Savaitgalio pasirinkimai labai priklausys nuo jūsų finansinių galimybių ir poreikių.

ŽUVYS

Savaitės pradžia tinkama pasirūpinti vaikų, pinigų, turto, tiekimo, komerciniais reikalais. Energijos suteiks pavasariškas polėkis, meilės viltys. Užsiimsite kūryba. Nuo savaitės vidurio vikriai suksitės darbe. Jums gali pavykti susitarti dėl bendradarbiavimo, darbų ir kt. Apdairiau elkitės su technika, įranga, ugnimi. Savaitės pabaigoje ieškosite tinkamos draugijos laisvalaikiui praleisti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Perskaičiau,

sukalbėjau trissveikasmarijas,po to į tuščią skrandį priėmiau 2 kart 50 gr ir horoskopas ne toks baisus paliko.

Taip,

Sidonija niekaip nesugeba teisingai nusirašyti spėlioniių nuo MEGAASTROLOGINIO PORTALO "Forerio efektas" - vėl supainiojo 4 ženklą su 8, o 7 su 2, ir pamiršo 2 modernius ženklus- žvaigždynus: Kurmio ir Rainos Rupūžės.

prognoze

jei isrinksim E.Vaitku karo nebus nes saika nupirktu vagiu nori karo kitu mis rankpmis nes kitaip praras viska kaip navalions =0

SUSIJUSIOS NAUJIENOS