Astrologinė prognozė kovo 25–31 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ KOVO 25–31 D.

AVINAS

Savaitgalį jums rūpės tik meilė, menas, meditacijos, muzika. Regis, nesinorės jokios draugijos. Tai ir leiskite sau atitrūkti nuo darbų, pasimėgauti vienatve, ramybe, kūryba ar tiesiog ramiai patinginiauti. Nuo antradienio prasidės jaunatis, o kartu su ja – nauji užmojai ir energijos atplūdis. Džiugins flirtai, meilė, intriguos paslaptys, kils įdomių sumanymų. Dėl svarbaus reikalo tiktų pasikonsultuoti su žinovais. Galbūt gausite dovaną arba kokią nors premiją, prizą. Vis dėlto kažkokios problemos paaštrės, bet tik tuo atveju, jeigu norėsite gauti daugiau, nei nusipelnėte.

JAUTIS

Savaitgalis bus džiugus, draugingas. Tikriausiai smagiai praleisite laiką su vaikais, prisigalvosite neįprastų laisvalaikio užsiėmimų. Gali pavykti susitaikyti su mylimu žmogumi ar draugu, jei buvote apsipykę. Tačiau jei būsite traukiami į avantiūrą, nepulkite į ją aklai. Nuo pirmadienio reikalai klostysis prieštaringai. Tikriausiai labiau kreipsite dėmesį į įvairius likimo ženklus, ieškosite pranašiškos prasmės, domėsitės netradicine medicina arba menu. Regis, ne visus planus pavyks realizuoti taip, kaip įsivaizdavote. Saugokitės traumų, ugnies, neprovokuokite agresijos.

DVYNIAI

Savaitgalis nuotaikos nesugadins, net jei teks dalyvauti rimtoje konferencijoje ar kažką organizuoti, rūpintis. Puiku, jei užbaigsite tai, ką privalote. Maloniai nuteiks naujos pažintys, intriguojantys nutikimai, flirtai. Tik nebūkite išsiblaškę, saugokitės vagių, sukčių. Kita savaitė iki vidurio gana sėkminga dalykinei ir kitokiai veiklai. Tiktų pasinerti į visuomeninį verpetą, pasižmonėti. Gali išsiplėsti draugų ratas. Nederėtų pulti į atsitiktinį glėbį ar avantiūrą. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, nesielkite neetiškai.

VĖŽYS

Savaitgalį labai aktualūs gali būti mokslo, darbo paieškos, atestacijų klausimai. Galite gauti žinią iš užsienio arba planuoti kelionę. Turėsite galimybių pritraukti reikiamų žmonių dėmesį, pasijusti išskirtiniai. Kitą savaitę tikėtini kontaktai su įtakingais žmonėmis. Galbūt išgirsite raginimų keisti darbą, pasimokyti iš užsieniečių, pasikonsultuoti su specialistais arba labiau pasistengti, kad užsitikrintumėte geresnį ar stabilesnį uždarbį. Kita vertus, šalia esantys žmonės gali slopinti jūsų iniciatyvą ir ambicijas. Nešališki pažįstami veikiausiai bus geresni patarėjai.

LIŪTAS

Savaitgalį daug galvosite apie norimas permainas, keliones, norėsis patirti pikantiškų nuotykių. Regis, įniksite į interneto platybes, bendravimą su užsieniečiais ir pan. Tiktų pasimokyti, pagilinti psichologines ir kitokias žinias. Nuo antradienio augs optimizmas, noras tikslingai veikti, siekti, tad galite pradėti galvoti apie esmines karjeros, asmeninių santykių, verslo permainas. Jeigu gausite pasiūlymą leistis į komandiruotę, konferenciją, užmegzti bendradarbiavimą, ilgai nedvejokite. Tačiau bus nelengva, jei savyje ir kitiems kurstysite pavydą, ambicijas. Saugokite sveikatą.

MERGELĖ

Savaitgalį aktuali bus meilės, sekso, psichologinių problemų tema. Gali būti, kad pasiduosite keistiems polėkiams. Dėl partnerio kaprizų gali tekti paišlaidauti. Apie dominantį asmenį galite sužinoti naujienų, kurios pakeis kai kurias jūsų nuostatas ar viltis. Kitą savaitę itin rūpės pajamų deklaravimo, įmokų, skolų, kitų finansinių įsipareigojimų klausimai. O galbūt didžiausias jūsų rūpestis bus gerai pasirodyti viešumoje, reprezentuoti savo veiklą ar pan. Palanku konsultuotis su specialistais, jei turite dėl kažko svarbaus apsispręsti.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį nestigs darbų – tiek planuotų, tiek nenumatytų. Galbūt sulauksite patarimų ir pasiūlymo dėl įvaizdžio, garderobo. Regis, kai ką keisite norėdami patikti partneriui. Puoselėsite svajones, susijusias su meile. Jos gali pildytis, tačiau tai sukels problemų. Kitą savaitę kai kuriems iš jūsų labai seksis, ypač meilės, kūrybos srityje, o kai kurie dėl to kaip tik lies ašaras. Kas atrodo tinkama ir malonu jums, nebūtinai bus priimtina jūsų mylimam žmogui, ir atvirkščiai. Nuo trečiadienio tikėtini rūpesčiai, susiję su mokesčiais, draudimu, paskolomis, indėliais. Aiškinkitės, derėkitės, tvarkykite, ir viskas pavyks.

SKORPIONAS

Savaitgalį pajusite pavasario dvelksmą savo kūne ir sieloje. Norėsis renginių, pasimatymų, gražių apdarų ir aksesuarų. Lepinsite ir vaikus. Susipins tikrovė ir žaidimas, nuoširdūs jausmai ir vaidyba. Kažkokie kompleksai neturėtų sutrukdyti šauniai praleisti laiką. Kitą savaitę turėtų neblogai sektis dalykinė veikla. Galbūt kils minčių apie tai, kad reikia keisti darbą, gyvenimo būdą. Vis dėlto jums nelabai patiks konkurentų paskalos arba antrosios pusės keliami reikalavimai, pretenzijos. Pravartu didesnį dėmesį skirti sveikatai, mitybai, grožio profilaktikai. Numatomas renginys, kuriame galėsite pasireikšti.

ŠAULYS

Savaitgalis turėtų būti malonus. Labiausiai džiugins paprasti žemiški dalykai: skanus maistas, namų jaukumas, artimi žmonės, vaikai. Jei eisite į parduotuves, galite iššvaistyti per daug pinigų. Saugokitės vagių, nepalikite atsuktų vandens ar dujų čiaupų išeidami iš namų. Kita savaitė turėtų būti kūrybinga, sportiška ir kitaip aktyvi. Jeigu esate įsimylėję, turbūt sulauksite norimo atsako iš savo svajonių ir aistrų objekto. Tikriausiai labiau parūps įvaizdžio klausimai. Nepagailėsite pinigų, kad taptumėte gražesni, stilingesni. Skirkite dėmesio ir sveikatai, ne vien išorei.

OŽIARAGIS

Savaitgalį numatomos viešnagės, susitikimai ir panašus judėjimas. Noriai bendrausite su artimaisiais, kaimynais, draugais. Gausite gerų patarimų, jei norite kažką įsigyti savo namams ar sau. Pasižymėsite išlaidumu, dosnumu. Saugokitės vagių, nepiktnaudžiaukite svaigalais. Kitą savaitę tikėtinos stiprios emocijos, piniginiai rūpesčiai, pasikeitimai asmeninių santykių srityje. Pasistenkite atkurti santykių darną namuose. Labiau atsižvelkite į namiškių poreikius, planuodami pirkinius ir permainas. Lengvabūdiška pramoga gali per daug kainuoti.

VANDENIS

Savaitgalį būsite nusiteikę pasilepinti ir palepinti šalia esančiuosius. Galite kažką suintriguoti savo originalumu, keistomis idėjomis ar elgesiu. Bendraukite su mielais jums žmonėmis, nevenkite naujų pažįstamų draugijos, tik nesitikėkite iš jų stebuklų ir nemanykite, kad jie turi pildyti visas jūsų užgaidas. Tuomet neteks nusivilti. Nuo antradienio neblogas metas sudaryti naujas sutartis, derėtis, reklamuoti(s). Tik nepulkite viešinti išgirstos abejotinos informacijos, tikrinkite faktus. Stenkitės korektiškai bendrauti, nes padarytos klaidos neduos jums ramybės. Saugokitės traumų, ugnies.

ŽUVYS

Savaitgalį pajusite įkvėpimą aplink save kurti grožį, skleisti gėrį ar pan. Jei užsiimate menine veikla, turbūt nepraleisite progos save realizuoti, o gal ir užsidirbti iš to pinigų, aplodismentų. Pažįstamas žmogus gali jums patikėti savo paslaptį. Nuo antradienio neblogai seksis prekiauti, sudaryti komercines, nuomos, tiekimo sutartis. Galite sudaryti naudingą verslo sutartį, įsigyti suplanuotų pirkinių, sustiprinti turtines pozicijas. Gali būti aktualu išvykti į trumpą kelionę, gauti reikalingos informacijos, instruktažą ar įrangą. Regis, vykusiai pasinaudosite patarimais ir žiniomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS