Astrologinė prognozė kovo 4–10 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ KOVO 4–10 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Savaitės pradžioje galite turėti reikalų su autoritetingais žmonėmis. Pasistenkite sublizgėti savo elgesiu. Nesistenkite susigrąžinti to, kas prarasta. Verčiau žvelkite į priekį. Savaitės viduryje objektyviau pažvelgti į situaciją ir save jums padės draugo atviras vertinimas. Svarbu dėl to neįsižeisti. Būtinas atsargumas kelyje. Savaitės pabaiga nežada ramybės, ypač jei stinga pinigų ar sveikatos. Tiktų pamedituoti, pabendrauti su dvasiškai artimais žmonėmis.

JAUTIS

Savaitės pradžioje uoliai darbuositės, ypač mokslo, žiniasklaidos srityse, politikos arenoje. Geras metas ruošti ataskaitas, planus, projektus. Galbūt prireiks teisinės konsultacijos. Turite pagalvoti, kaip išvengti finansinių nuostolių ir būti taupesniems. Neignoruokite mylimo žmogaus, vaikų poreikių. Nuo savaitės vidurio bus daugiau įtampos. Galbūt kažkam nepatiks jūsų ambicijos ir tikslai, todėl tikėtini nervingi debatai, nemalonūs komentarai. Savaitgalį teks lankytis renginiuose, susitikti su draugais.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje tvarkykite finansinius, draudimo formalumus, deklaruokite pajamas. Tikriausiai jums pavyks susitarti dėl aktualaus reikalo, tačiau tai gali kainuoti. Įvertinkite savo poelgių padarinius. Nuo savaitės vidurio jūsų darbą gali sunkinti neaiški atsakomybė, reikalavimai ar kriterijai. Lengva įsivelti į nuostolingas avantiūras. Kontroliuokite savo žodžius, kad netektų dėl jų gailėtis. Galimi jaudinami įvykiai kelionėje arba per užsieniečius. Saugokite jums patikėtas paslaptis.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje galite tikėtis didesnio kolegų ar nuolatinių oponentų palankumo. Tiktų imtis iniciatyvos, jeigu norite kažką pataisyti, patobulinti. Beveik viskas seksis, jei tik įdėsite pakankamai pastangų ir diplomatiškai elgsitės. Pravartu spręsti turtinius, teisinius klausimus. Su išlaidžiais artimaisiais pasikalbėkite apie problemas, taupymo būtinumą. Galbūt turėsite išlaidų, susijusių su kelione, paskola, turto dalybomis, broku ar rekonstrukcija. Svarbu, kad norai neviršytų galimybių.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje gerai seksis dalykinė ir politinė veikla, nenuvils verslo ir visuomeniniai susitikimai. Aktyviai eikite į renginius, reprezentuokite save, susitikite su draugais, gerbėjais. Galimos įdomios pažintys. Turėtumėte pasidžiaugti savo pastangų rezultatais. Galbūt teks pasitikrinti sveikatą ir lopyti finansines spragas. Nuo savaitės vidurio aktyvesni taps jūsų konkurentai. Nemalonumų galite patirti dėl jų klastingumo. Gali tekti aiškintis santykius, bylinėtis.

MERGELĖ

Savaitės pradžia turėtų būti sėkminga, jei užsiimate kūrybiniais projektais, sporto ar turizmo veikla, ugdote vaikus. Nestokosite aplinkinių dėmesio. Neviešinkite paslapčių, kurias pažadėjote saugoti. Nuo savaitės vidurio veikiausiai nekaip seksis tvarkyti reikalus darbe, valstybinėje institucijoje, dalyvauti konkurse ar kt. Prireiks gebėjimo atsispirti manipuliacijoms, intrigoms. Saugokitės traumų. Labiau prižiūrėkite vaikus. Savaitgalį nepalanku keliauti.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje jus domins žemiški malonumai, namų jaukumas ir komfortas, meilė. Rasite galimybių palepinti savo kūną ir sielą. Gali nudžiuginti artimų žmonių palaikymas, nuoširdūs patarimai. Nuo savaitės vidurio energijos nestokosite, tačiau noro plušėti bus nedaug. Norint ką nors sureguliuoti, teks plačiau atverti piniginę. Nerimo gali sukelti šeimos nario arba jūsų sveikatos tyrimas. Saugokitės apsinuodijimo. Savaitgalį derėtų pasirūpinti sveikatos ir grožio profilaktika.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje labai rūpės turtiniai, piniginiai klausimai. Galite tikėtis tam tikro palaikymo, net jei atlikote ne viską, ką žadėjote. Galbūt susitarsite dėl kredito arba turėsite kontaktų su žiniasklaida, teiksite ir (ar) imsite interviu. Nuo savaitės vidurio nelabai seksis susikalbėti su artimaisiais arba per juos susidursite su problemomis. Gali būti, kad jų arba jūsų nesėkmė nekaip paveiks bendrus planus. Stenkitės išvengti rizikos, konfliktų. Savaitgalį būtina rasti laiko vaikams.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje aktualūs bus piniginiai, nuomos, tiekimo reikalai. Turėtų sektis buhalterinė, komercinė veikla. Galbūt esate numatę šį tą įsigyti ar parduoti. Viską darykite apdairiai. Venkite abejotinų tarpininkų, tikrinkite, ką pasirašote. Nuo savaitės vidurio teks aktyviai suktis, jei jūsų veikla susijusi su žiniasklaida, reklama, ryšiais, mokymais, logistika. Neskubėkite skleisti informacijos jos nepatikrinę. Atsargiai kelyje ir su technika, ugnimi, dujomis. Savaitgalį rinkitės namų ramybę.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje būsite susirūpinę darbais, mokslais, vaikų ugdymu. Apkalbos, intrigos ar netiksli informacija įneš tam tikros sumaišties. Labiau pasitikėkite savimi ir nepraraskite optimizmo. Stenkitės būti racionalūs, laikytis įstatymų, instrukcijų, kalbėti konkrečiai ir aiškiai. Savaitės pabaigoje aktualūs bus verslo, komerciniai reikalai. Galbūt teks aiškintis dėl žalos atlyginimo, nuosavybės ar pinigų. Neskleiskite apkalbų. Saugokite vaikus. Savaitgalį būsite linkę bendrauti.

VANDENIS

Savaitės pradžioje vertėtų peržvelgti turimą informaciją, reklamą, blaiviai įvertinti santykius su kitais žmonėmis. Tai turėtų padėti apsisaugoti nuo saviapgaulės, netikrų vilčių. Savaitei įpusėjus, gali susidaryti sudėtinga turto, verslo ar kitų reikalų situacija. Galbūt vieši interesai susipins su privačiais. Tai gali apsunkinti padėtį, jeigu esate stebimi, kritikuojami. Neskubėkite sutikti su tuo, kas atrodo neskaidru ar rizikinga. Gali prireikti specialisto pagalbos.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje tikėtinos diskusijos, renginiai ar pristatymai, kur gausiai pasisemsite įspūdžių ir informacijos. Pravartu spręsti organizacinius klausimus, bandyti susidraugauti su kolektyvu. Visgi reikalingas budrumas, nes kažkas gali mėginti jumis manipuliuoti, regzti intrigų. Nuo savaitės vidurio itin rizikinga pasitikėti abejotina informacija. Pasisaugokite sukčių. Nerimo gali sukelti šeimos nario ar augintinio problema, eismo įvykis ar pan. Stenkitės atsikratyti žalingų įpročių.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Žemaitis

Nusirašyta nekvalifikuotai iš originalo - Megaastrologinio Portalo "FORERIO EFEKTAS", supainiota 8 su 1.o 3 su 7, ir trūksta naujųjų Kurmio ir Rainos Rupūžės ženklų. Skaitykite tik originalą.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS