Astrologinė prognozė rugpjūčio 19–25 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGPJŪČIO 19–25 D.

AVINAS

Savaitgalis bus emociškai margas. Bus dėl ko džiaugtis ir dėl ko pykti, nerimauti. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Kitos savaitės pradžioje leiskite darbams tekėti įprasta vaga ir daugiau dėmesio skirkite mylimiems žmonėms. Jei atsiras smagi draugija, ko gero,  neatsisakysite progų pasilinksminti. Ieškantys darbo užsienyje gali tikėtis pasiūlymų. Deja, nerimo gali kelti sveikata arba situacija, susijusi su vaikais, augintiniais. Santykius su antrąja puse taip pat gali ištikti laikina krizė.

JAUTIS

Savaitgalį turbūt vyksite aplankyti giminaičio ar draugo. Arba pas jus atvyks svečių ir jūs organizuosite jiems ekskursiją, iškylą ar kt. Kitą savaitę geriau būtų nekelti nei sau, nei kitiems ypatingų reikalavimų, pretenzijų. Nukreipkite dėmesį į šeimą, vaikus, artimuosius. Nieko gero nelaimėsite išlaidaudami ir ieškodami lengvabūdiškų nuotykių. Verčiau save išbandykite kūrybos srityje. Regis, labai opiai reaguosite net į menkiausią problemėlę, susijusią su išvaizda, sveikata. Galimas pokalbis su potencialiu darbdaviu.

DVYNIAI

Savaitgalio planai veikiausiai bus įgyvendinti, laisvalaikį praleisite aktyviai ir įdomiai. Kitos savaitės pradžioje sugebėsite išlaviruoti bet kokioje situacijoje ir ją pakreipti savo naudai. Nors jausitės teisūs ir jums seksis kitus įtikinti, verčiau nepiktnaudžiaukite padėtimi, ryšiais. Regis, iš visų pusių liesis prieštaringa informacija, trikdys kai kurios naujienos, net ir tiesiogiai su jumis nesusijusios. Pravartu labiau rūpintis sveikata. Savaitei baigiantis, vis labiau ieškosite pramogų sau bei vaikams.

VĖŽYS

Savaitgalį pasistenkite neprovokuoti emocinių ekscesų, pavydo scenų. Regis, mėginsite kažką užglaistyti dosnumu, dovanomis ar pan. Iš dalies tai padės, bet nepersistenkite. Kitos savaitės pradžioje tvarkingai atlikite būtinus darbus, sutvarkykite dokumentus ir pasinaudokite progomis, susijusiomis su darbu, uždarbiu. Už rimtas pastangas bus atlyginta. Savaitės viduryje norėsis kažką keisti, atnaujinti, kita vertus, stengsitės apsisaugoti nuo kitų įtakos ir streso. Nieko neforsuokite per jėgą.

LIŪTAS

Sulaukus savaitgalio, norėsis poilsio vienumoje. Kelionės ir šurmulys itin vargins. Trumpai pailsėję, vėl tapsite aktyvūs, parūps sportas, maratonai, žygiai, festivaliai ir pan.

Kitą savaitę tikėtinas ypatingas energijos pliūpsnis. Galite gauti gerą žinią iš užsienio, tarptautinės kompanijos, švietimo įstaigos ar kt. Tačiau sakykite ir darykite tik tai, dėl ko neabejojate, o informaciją kruopščiai tikrinkite ir analizuokite. Sėkmė priklausys nuo jūsų iniciatyvumo, originalumo ir pasitikėjimo savimi.

MERGELĖ

Prasidėjus savaitgaliui, padaugės jus dominančių renginių bei draugų pasiūlymų. Šiek tiek kels nerimą su tuo susijusios išlaidos. Tausokite sveikatą. Kitą savaitę užsiimkite menine kūryba, mąstykite, svajokite, nes praktiniai reikalai spręsis sunkiai. Galbūt sužinosite intriguojamus gandus. Išgirstą informaciją derėtų tikrinti, nes bus iškraipymų. Reikėtų saugotis alergijų, lėtinių ligų paūmėjimo, vagysčių. Partnerio ar draugo poelgis jus gali nuvilti. Visgi savaitei baigiantis jums pavyks pakreipti įvykius norima linkme.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalis žada sėkmę sporto srityje, tačiau asmeniniai santykiai audringai banguos, nerimą kels jų nestabilumas, pasikartojančios krizės. Kita savaitė prasidės aktyviai bendraujant. Didelę įtaką jums darys draugai ir virtualūs pažįstami. Visgi kai kurios pažintys pasirodys nepatikimos. Labai pavojinga piktnaudžiauti tarnybine padėtimi, sukčiauti, kyšininkauti. Venkite avantiūrų. Gali susvyruoti meilės iliuzijų bokštas, atsirasti priežasčių skyryboms ar pan. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, nesielkite neetiškai.

SKORPIONAS

Šį savaitgalį turbūt kelsite sparnus lėkti kažkur toli arba į festivalį, sąskrydį ar kt. Nuo pirmadienio porą dienų teks rimčiau paplušėti. Bet tai išeis į naudą – įgysite daugiau įgūdžių, patirties. Blogiau, jei neturite kuo užsiimti. Tuomet keistas nerimas gali paskatinti įsivelti į nešvarią aferą. Būsite nusiteikę bendrauti su pažįstamais, draugais ir turbūt susitiksite su vaikystės ar jaunystės bičiuliu. Paaiškės, kad nelengva įgyvendinti senas svajones ir užmiršti senas nuoskaudas. Tausokite sveikatą.

ŠAULYS

Savaitgalis žada netikėtų susitikimų, prasmingų išvykų. Nuotykis ar flirtas, patirtas kelionėje, įsimins ilgam. Gali būti, kad to pamiršti neleis ir pasekmės. Regis, kitą savaitę kils moralinių dilemų. Gali pritrūkti jėgų ar lėšų atlikti norimą darbą, gauti naudingą projektą. Geri ar blogi jūsų ketinimai, iniciatyva tikriausiai neliks neįvertinti. Regis, teks nemažai bendrauti su draugais, bendraminčiais. Gali kilti pavydo ar konkurencijos dėl meilės, prizų ar kitų dalykų.

OŽIARAGIS

Prasidėjus savaitgaliui, asmeninių santykių peripetijos iškils į pirmą planą. Pasistenkite nesugadinti jums svarbių santykių. Kitos savaitės pradžioje pajusite, kad nelengva atsisakyti kai kurių sumanymų, keisti planų, nors tai ir reikalinga. Venkite aplaidumo, jeigu reikės spręsti supainiotą reikalą, paruošti ar išnagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Turbūt nerimausite dėl mylimo žmogaus, šeimos narių, darbo arba savo sveikatos. Atrodys, kad neįmanoma visko suderinti. Pasistenkite ir pavyks.

VANDENIS

Šio savaitgalio renginiai, užsiėmimai paliks neišdildomų įspūdžių. Kitos savaitės pradžioje trokšite darnos, tarpusavio supratimo, tačiau ne visi tai teisingai supras. Kai kuriems aplinkiniams atrodys, kad bandote primesti savo nuomonę bei principus arba turite slaptų ketinimų. Aplinkybės vers keisti požiūrį į darbą, kai kuriuos tikslus. Gali spręstis tolesnės asmeninių santykių eigos ir uždarbio klausimai. Kelionėje arba kažkur viešėdami pasigesite komforto arba to, ko prisiplanavote ir tikėjotės.

ŽUVYS

Artėjant savaitgaliui, vis labiau vilios pramogos, pasimatymai, kūrybiniai bandymai. Labiau vertinkite esamus meilės santykius, nesileiskite užvaldomi momentinių pagundų. Išlaidaukite saikingai. Nuo pirmadienio imkitės nebaigtų darbų. Jeigu turite galimybę pakeisti darbą ar partnerį, susidursite su pasirinkimo problema. Mintys ypač suksis apie finansinius įsipareigojimus, artimuosius. Kels nerimą vaikai, o asmeninio gyvenimo, namų pertvarkymo ir kitų pokyčių planai vers skaičiuoti. Neužsimokite per daug.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS