Astrologinė prognozė rugpjūčio 12–18 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGPJŪČIO 12–18 D.

AVINAS

Savaitgalį seksis glaistyti buvusius nesutarimus. Turbūt norėsis dosniai reikšti jausmus, viskuo dalytis ir stebinti kitus. Kitos savaitė pradžioje jums itin rūpės materialiniai, komerciniai dalykai. Regis, stengsitės, kad papilnėtų piniginė arba įsigytumėte trokštamą pirkinį. Dėl to galite veltis į avantiūras. Nesaikingi norai ir rizika nieko gero nežada. Saugokite techniką, dokumentus, nuosavybę. Nuo trečiadienio teks daug bendrauti su artimos aplinkos žmonėmis, aiškintis dėl senų nesusipratimų.

JAUTIS

Savaitgalį pajusite atsipalaidavimo poreikį. Regis, bus planuojamas meilės pasimatymas ir apie tai fantazuojama. Saugokite sveikatą, nes gali paūmėti senos ligos, alergijos. Kitą savaitę būsite neįprastai impulsyvūs bei išlaidūs, linkę rizikuoti. Regis, džiaugsitės kelione ar vasaros atrakcija, flirtuosite su pažįstamais ir nepažįstamais. Tai gali sukelti problemėlių. Jeigu po Žolinės teks grįžti į darbą, meilės svajos trukdys dirbti. Regis, išleisite krūvą pinigų įvaizdžiui pagerinti arba, atvirkščiai, jų gausite puošdami kitus.

DVYNIAI

Savaitgalį visus užkrėsite gera nuotaika, būsite kompanijos siela. Spontaniškai galite nerti į naują veiklą, užmegzti ar nutraukti ryšius. Kitos savaitės pradžia nekokia jūsų sveikatai ir piniginei. Reikia saugotis geliančių, kandančių gyvių, alergijos paūmėjimo ir pan. Įsigiję prabangią prekę ar paslaugą, turbūt netrukus nusivils ir norės susigrąžinti pinigus. Apskritai gali tekti kažką taisyti, keisti, nes anksčiau nepastebėjote klaidos, broko ar pan. Vaikų, mylimo žmogaus užgaidos negailestingai tuštins jūsų kišenę.

VĖŽYS

Savaitgalis žada meilės romantiką, nekasdieniškus įvykius. Kitos savaitės pradžioje būsite tarp žmonių, lankysitės renginiuose arba jausite tokį poreikį. Regis, jums neabejingas asmuo iškels pavydo sceną ar kitaip neadekvačiai reaguos į jūsų draugiškumą, dėmesingumą kitiems. Savaitės vidurys nepalankus intensyviai bendrauti. Gali kilti nesusipratimų bei abipusio nepasitenkinimo. Įtampa jausis ir savaitės pabaigoje. Regis, mėginsite kažką užglaistyti dosnumu ir dovanomis ar pan.

LIŪTAS

Savaitgalį būsite nusiteikę kelionėms, susitikimams su naujais ar beveik užmirštais senais pažįstamais. Kitą savaitę pradėsite susirūpinusia veido išraiška. Tikriausiai jums reikia įtemptai dirbti, rūpintis renginiu, projektu ar kelione. Regis, seksis veikla, susijusi su turizmu, vaikais, šeimomis, jų poreikių tenkinimu ir pan. Tačiau galite nerimauti dėl keistoko mylimo žmogaus elgesio ir jo planų leisti laisvalaikį atskirai ar pan. Savaitės vidurys padovanos susitikimų su draugais, kurių galbūt nesitikėjote išvysti, atpažinti.

MERGELĖ

Savaitgalį puikiai orientuositės kitų žmonių vidinių jausmų džiunglėse. Gera įžvalga ir apdairumas padės gerai sutarti ir nesuklysti. Kitą savaitę pradėsite būdami fiziškai nutolę nuo įprastos gyvenamosios vietos arba mintimis atitrūkę nuo kasdienybės. Galbūt lankysite gimines užsienyje, šildysite šonus kurorte ir t.t. Visgi po Žolinės jūsų laukia nemažai darbų. Gali išaiškėti trūkumai anksčiau ruoštuose dokumentuose arba jūsų neužfiksuota informacija ir pan. Tausokite sveikatą.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį norėsis energingai veikti. Regis, įvyks netikėtas susitikimas, įdomus renginys. Daugiau dėmesio skirkite partneriui, antrajai pusei. Kita savaitė žada daugiau išlaidų nei planavote. Jei keliaujate, esate kurorte, turbūt paaiškės, kad gavote netikslią informaciją apie paslaugas ir kainas. O jeigu jums aktualios darbo paieškos, verslo perspektyvos, gali kiek nuvilti siūlomas uždarbis, investicija ar pan. Visgi bus ir smagių momentų. Galite sutikti įdomų žmogų, dalyvauti varžybose, konkurse ar pan.

SKORPIONAS

Savaitgalį pajusite energijos antplūdį, bus sunku nustygti vietoje. Jei turite konkretų veiklos planą, viskas seksis gana šauniai. Nuo pirmadienio būsite labai veikami nuotaikų kaitos bei kitų žmonių žodžių, komentarų. Nesielkite karštakošiškai, nekerštaukite. Viską ištaisyti bus lengviau, jei galutinai nesugriausite. Tarp savo ir artimųjų, partnerių norų bei interesų dėkite lygybės ženklą ir paieškokite kompromiso. Kelionė žada įspūdžių, pažinčių, meilės nuotykį. Visgi kai kurie planai liks neįgyvendinti dėl netikslios informacijos, vėlavimo ar kt.

ŠAULYS

Savaitgalį laukia pramogos, kurios suteiks džiaugsmo jums arba jūsų vaikams. Galima puota, piknikas ar pan. Tikėtina sėkmė sporto bei kūrybos srityse. Kitą savaitę pradėsite darbingai nusiteikę. Jeigu nesate išvykę, turbūt uoliai padirbėsite darbovietėje, versle arba savo ūkyje. Nepagailėsite investicijų sumanymams įgyvendinti. Tačiau, jei pinigais bandysite nusipirkti ar susigrąžinti meilę, dominančius santykius, statusą, rezultatas bus laikinas. Jums gali būti priminti neištesėti pažadai, pamiršti susitarimai.

OŽIARAGIS

Savaitgalį kils minčių apie tai, kaip gyvenimo svajones paversti tikrove. Gali atsinaujinti partnerystės, meilės ryšys. Ir kitos savaitės pradžia turėtų stimuliuoti norą pramogauti, aktyviai leisti laisvalaikį. Sunku bus atsispirti seksualinėms pagundoms. Rizikingi nuotykiai neliks be pasekmių. Jūsų spaudimas, aistringas persekiojimas gali labai nepatikti antrajai pusei arba tam asmeniui, kurio meilės siekiate. Po Žolinės turbūt teks taisyti su dokumentais, logistika, informacija susijusias ankstesnes klaidas.

VANDENIS

Savaitgalis palankus išvykai, pasimatymui, viešnagei, bendravimui su giminėmis. Susitiksite senų bičiulių, bus įdomu, šurmulinga, turėsite kur pasireikšti. Kitos savaitės pradžioje jūsų planus gali šiek tiek sujaukti šeimos nariai su savo problemomis, reikalavimais. Visgi spėsite patirti ir neblogų įspūdžių. Per Žolinę pradėję domėtis nauju hobiu ar žaviu asmeniu, tą interesą išlaikysite iki pat savaitės pabaigos. Gali būti, kad degsite noru imtis verslo, surengti parodą ar kt. Verčiau neskubėkite, ypač jei tam reikėtų investuoti pinigų, nes galite apsigauti.

ŽUVYS

Savaitgalis bus gana malonus ir kūrybiškai produktyvus. Noriai bendrausite su draugais, giminėmis, gerbėjais. Ir nuo pirmadienio porą dienų dažnai skambės jūsų telefonas, planus jauks įvairūs pasiūlymai. Mažiau laiko eikvokite tuštiems plepalams.

Apie savaitės vidurį kils pagunda keisti gyvenamąją vietą, būstą, keisti sąlygas. Geriau būtų neskubėti ir be blaškymosi įsigilinti, ko norite jūs ir jūsų šeimos nariai. Pokyčiams dabar ne pats geriausias metas. Savaitei baigiantis vėl vilios pramogos, pasimatymai, kūrybiniai bandymai. Gerai pagalvokite, ar verta pradėti abejotiną žaidimą,

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Oksana

Y domu kas manes lauke mano gyvenime kiek dar reikes is bandymus is tvert

SUSIJUSIOS NAUJIENOS