Astrologinė prognozė rugsėjo 23–29 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGSĖJO 23–29 D.

AVINAS

Savaitgalį negailėsite savęs bandydami įgyvendinti užsibrėžtą planą. Ar tai būtų statybos, ar grybavimas, ar sportas, ar ūkinė veikla, būsite linkę persitempti. Gresia traumos, apsinuodijimai. Kitą savaitę rūpesčių gali kelti teisiniai reikalai, derybos, dalybos. Nekaip gali baigtis finansinės avantiūros arba įstatymų nepaisymas. Dirbdami rimtus darbus, tvarkydami teisinę galią turinčius dokumentus, būkite atidūs. Šis metas parodys, kas stipresni ir teisesni, – jūs ar jūsų konkurentai. Itin saugokitės avarijų, gaisro.

JAUTIS

Savaitgalį sieksite užkariauti patinkančio žmogaus širdį. Tačiau pernelyg agresyvios aistros gali viską sugadinti. Kitos savaitės pradžioje jums teks prisiminti nesumokėtus mokesčius, nepratęstas sutartis ir pan. Tikėtinas kontaktas su žmogumi, kurį laikote kažkokių jūsų problemų šaltiniu. Regis, prireiks ypatingos kantrybės bendraujant su biurokratais, teisininkais, valdininkais. Galbūt dalyvausite renginyje, kuriame užsimegs intriguojanti pažintis.

DVYNIAI

Savaitgalį derėtų pasirūpinti artimų žmonių ir naminių gyvūnų sveikata, higiena. Jei gerai jaučiatės, pasižymėsite aktyvumu, darbštumu. Vis dėlto, persistengti nederėtų, nes galite sau pakenkti. Saugokitės traumų, gaisro. Nuo pirmadienio nerimą kels vaikų situacija ir poreikiai, konkurencija, arba tai, kad už dalį darbo gali nepavykti gauti užmokesčio. Regis, bus sudėtinga suderinti darbo ir asmeninius reikalus bei numatyti, kaip klostysis finansinė situacija, priėmus vienokį ar kitokį sprendimą. Lengva apsigauti.

VĖŽYS

Savaitgalį nenustygsite vietoje, o ir kiti jums neleis nuobodžiauti. Tikėtinos pramogos, įdomūs renginiai. Galite įsimylėti, susižavėti. Linksminkitės, flirtuokite, bet su saiku. Nesistenkite perauklėti šeimos narių.Ypač dėmesingi ir subtilūs būkite su vaikais. Kitą savaitę darbe galite gauti pastabą ar žinią, kad kažką reikės papildomai padaryti, perdaryti ar pan. O galbūt vyksite į darbo interviu dėl naujo ar papildomo darbo. Gali tekti skubiai tvarkyti dokumentus, teisinius formalumus, skirti lėšų kvalifikacijai kelti. Saugokite sveikatą.

LIŪTAS

Savaitgalį mielai leisite laiką namuose, tvarkysitės, šeimininkausite. Jausitės geriau, jeigu neketinate ieškoti šurmulio, nuotykių, ruošti pobūvio ar pan. Kitą savaitę darbo turėsite daugiau, nei įmanoma atlikti nepriekaištingai. Stenkitės nekaltinti aplinkinių, kad jie jums nelabai padeda. Regis, itin domins veikla, susijusi su užsieniu, tarptautine sfera, mokymais ir pan. Galite sulaukti įdomių naujienų iš užsienio, susitarti dėl stažuotės, kelionės. Pasistenkite atsispirti netikėtoms pagundoms, aistroms, kontroliuokite vaikus.

MERGELĖ

Savaitgalį galimos trumpos kelionės, informatyvūs kontaktai. Tykos pavojai kelyje ir incidentai bendraujant, tad būkite atsargūs. Nuo pirmadienio pora dienų jums nesinorės net kelti kojos iš namų. Kur kas mieliau rūpinsitės buitimi ir savimi nei darbuositės darbe. Viltys gali pasirodyti per didelės, kad būtų realios. Antroji savaitės pusė žada pagundų – tiek susijusių su pirkiniais, malonumais, tiek su seksualinėmis avantiūromis. Stenkitės nepasiduoti provokacijoms, neįsivelti į aferas. Saugokitės sukčių.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį būsite veiklūs, aktyvūs, sportiški, tačiau sveikatos prasme ne itin atsparūs ir saugūs. Galimos alergijos, priepuoliai. Kitą savaitę nepersistenkite siekdami savo tikslų tiek finansų, tiek meilės srityje, antraip galite pakliūti į nemalonią situaciją. Regis, iš pusiausvyros ves santykiai su kitais žmonėmis, ypač su partneriais ir konkurentais. Tik nemokykite kitų, kaip gyventi. Nuo trečiadienio plušėsite be didelio ūpo. Vargu ar pavyks sudaryti planuotą sutartį ir padaryti norimą įspūdį per dalykinį susitikimą.

SKORPIONAS

Savaitgalį jus valdys emocijos, azartas, tad galite prikrėsti neapgalvotų dalykų. Regis, jums labai norėsis dėmesio, meilės, įvertinimo. Įmanomas slaptas nuotykis. Kitą savaitę įtemptai darbuositės, siekdami papildyti piniginę ar gauti norimą rezultatą. Deja, tykos nesusipratimai, kurie gali lemti nuostolius, pajamų šaltinio netekimą ar kt. Pasitikėkite savimi, nes kaip tik to gali prireikti, kad nepaleistumėte iš rankų to, ką jau turite. Nuo trečiadienio pavyks daug nuveikti, jei jūsų veikla susijusi su ryšiais, žiniasklaida, transportu, komercija.

ŠAULYS

Savaitgalį derėtų daugiau ilsėtis. Pasistenkite neakcentuoti nemalonių dalykų ir savo įtarimų. Atpalaiduojamai veiks meditacijos, joga, knygų skaitymas, muzika. Kitą savaitę netiksli arba tyčia iškreipta informacija gali sukelti rūpesčių. Regis, jus slėgs netikrumas dėl asmeninių santykių, sveikatos ir pan. Saugokitės traumų, rūpestingai prižiūrėkite vaikus. Nuo trečiadienio derėtų būti itin santūriems ir draugiškiems su aplinkiniais, nes kitam žmogui padaryta skriauda grįštų dešimteriopai. Komercinius sandorius sudarinėkite itin apdairiai, nes bus lengva įsivelti į suktybes arba tapti sukčių taikiniu.

OŽIARAGIS

Savaitgalį jus gali suintriguoti draugų siūlomi užsiėmimai. Galbūt mėginsite pasireikšti bendraminčių kompanijoje ar prieš publiką. Saugokitės traumų, avarijų. Kitą savaitę netrūks įtampos, net jei niekur nesikišite ir leisite likimui vairuoti už jus. Tačiau bus dar blogiau, jeigu mėginsite kažkam daryti įtaką neturėdami supratimo, kas iš tikrųjų reikalinga ir teisinga. Klausykitės intuicijos ir sąžinės, neįsivelkite į intrigas, apkalbas, nelegalią veiklą, nes tai nemaloniai atsisuks prieš jus. Saugokite sveikatą.

VANDENIS

Savaitgalį trykšite originalumu ir kūrybingumu. Galite atsidurti viešo dėmesio centre, tačiau nebūtinai dėl pozityvių dalykų. Kita savaitė gali atskleisti kai kurių santykių esmę. Kolektyvinis darbas, bendravimas teiks ir malonių, ir nekokių įspūdžių. Kažkas iš draugų ar pažįstamų gali jus nuvilti. Kad ir kas įvyktų, nepraraskite savigarbos ir padorumo. Nuo trečiadienio palanku turėti reikalų su ligoninėmis, labdaros įstaigomis. Kitose srityse bus geriau, jeigu leisite įvykiams klostytis savaime. Pasisaugokite sukčių. Atsargiai kelyje.

ŽUVYS

Savaitgalį užsieniečiui galite sudaryti realią trumpalaikę draugiją arba intensyviai su juo susirašinėti. Deja, nejučiomis galite įklimpti į abejotinų pagundų liūną. Gresia ir avarijos, traumos. Kitą savaitę turėsite nemažų ambicijų, bet vargu ar išvengsite kliūčių. Tai, ko imsitės, gali baigtis ne taip, kaip planavote. Verčiau nerizikuokite ir į tikslą eikite mažais žingsneliais. Pokalbiai su draugais, pažįstamais gali padėti suvokti situaciją, tačiau to per mažai, kad pavyktų priimti teisingus sprendimus. Neįbriskite į melo jūrą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

sidonijai

tik nemokyk kitu kaip gyventi,nesikisk i nesavo reikalus, ,nepazeidinek istatymu- nes nuo tokiu aviu-lietuva nejuda i prieki,apsikask rudeniniais lapais sarlatane ubage-banditu astrologe-

SUSIJUSIOS NAUJIENOS