Astrologinė prognozė rugsėjo 9–15 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGSĖJO 9–15 D.

AVINAS

Savaitgalį norėsis jaustis komfortiškai, pasmaguriauti ir kitus pavaišinti ar nudžiuginti kokia dovanėle. Galimi nauji planai arba konkretūs susitarimai verslo, nekilnojamojo turto, statybų srityje. Kita savaitė bus nebloga. Regis, pavyks sutvarkyti aktualų nuosavybės, komercinį, uždarbio ar svarbaus pirkinio klausimą. Nenuvils ir meilės reikalai, kūrybiniai projektai, vaikai. Tačiau darbe gali kilti sunkumų. Turbūt, užuot plušus darbe, labiau norėsis tvarkyti asmeninius, šeimos reikalus, rūpintis vaikais.

JAUTIS

Savaitgalį jus domins kitiems nesuprantami dalykai, keistos pramogos. Būkite itin dėmesingi savo sveikatai ir nervams. Suraskite, kuo pamaloninti ir kūną, ir sielą. Kita savaitė turėtų būti šauni. Galbūt papilnės jūsų piniginė, padaugės komforto namuose arba įsigysite trokštamą pirkinį, sulauksite šeimos pagausėjimo, galėsite pasidžiaugti artimo žmogaus sėkme ir pan. Kažkokių problemų arba neplanuotų išlaidų gali atsirasti dėl vaikų situacijos.

DVYNIAI

Savaitgalis žada nemažai kontaktų. Galbūt pajusite išskirtinį pažįstamo asmens ar publikos, grupės dėmesį. Galite gauti žinią apie buvusį ar esamą draugą. Pasistenkite atskirti melą nuo tikrovės, saviapgaulę nuo realybės. Kitą savaitę bus ir šilto, ir šalto. Pasitaikys nuviliančių pokalbių, tačiau kai kas ypač džiugins. Regis, širdį glostys komplimentai, meilės apraiškos, kūrybiniai projektai. Gali būti, kad pasipils intriguojami pasiūlymai. Jūsų optimizmą ir polėkį gali mėginti slopinti konservatyvūs šeimos nariai.

VĖŽYS

Savaitgalį būsite nusiteikę džiaugtis turiningu laisvalaikiu. Galite susitikti su senų bičiulių grupe arba asmeniu, su kuriuo jus sieja bendri prisiminimai. Viskas klostysis gerai, jeigu gerbsite savo pašnekovus. Iki kitos savaitės vidurio būsite svajingi, meniški, tačiau gana nepraktiški ir neryžtingi. Vis dėlto net plaukdami pasroviui turėtumėte sulaukti gerų rezultatų ar pasiūlymų, susijusių su darbu, verslu, papildomu uždarbiu, nuosavybe, norimu įsigyti daiktu ar kt. Galima dilema, kaip tinkamai pasirinkti iš kelių variantų.

LIŪTAS

Savaitgalį turėsite galimybę apsilankyti turiningame renginyje, pabendrauti su išsilavinusiu žmogumi ar pan. Jums norėsis dėmesio, dovanų, pagyrų. Šio to gero išties turėtumėte sulaukti. Kita savaitė bus daug žadanti, tačiau permaininga ir dėl to nerami. Tai atrodys, kad pildosi didžiosios svajonės, tai kažkas bandys pakirpti sparnus. Jūsų kūrybingumas, asmeninis žavesys išties bus įvertinti. Vis dėlto už kažkokias pastangas atlygio negausite arba jis bus nedidelis. Geros žinios galite sulaukti iš užsienio.

MERGELĖ

Savaitgalį daug galvosite apie žmogaus psichologijos gelmes, finansinius reikalus arba apie keliones, išvykusius draugus, artimuosius. Galbūt išsispręs kažkokie nebaigti reikalai su nepažįstamais žmonėmis, užsieniečiais. Nuo pirmadienio teks įtemptai padirbėti, jei norite įtikti vadovybei ir užsakovams. Net ir labai stengiantis, gali kilti nesusipratimų. Regis, slapta nerimausite dėl artimo žmogaus planų, pasirinkimų. Ir išties didžiuositės, jei pastarajam pavyks save realizuoti, daugiau uždirbti ar pan.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį galite išgirsti priekaištų iš žmonių, kurie jums labai rūpi. Įveikite priešiškumą ir pasidalykite savo gerumu, protingais patarimais, dėmesiu. Kita savaitė žada daugiau gerų įspūdžių ir sėkmės negu sunkumų. Dėl mokslo, draugystės ir meilės bei visuomeninės veiklos galėsite tik pasidžiaugti. Nepaisant užkulisinių intrigų ir keistų trikdžių jūs po truputį judėsite pirmyn sėkmės keliu. Šilta draugystė gali virsti meilės partneryste, o kūrybinis, meninis jūsų potencialas bus pastebėtas ir įvertintas.

SKORPIONAS

Šeštadienį atsiras neplanuoto darbo. Galbūt teks kažką skubiai remontuoti, taisyti. Nekaip jausitės, jei persivalgysite jūsų organizmui netinkamo maisto. Sekmadienį geriausia būtų praleisti su mylimu žmogumi, partneriu, o draugai tegul būna ne pirmas pasirinkimas. Kita savaitė bus ir duodanti, ir atimanti. Jeigu delsėte sumokėti mokesčius ar baudą, gali kilti rūpesčių. Vis dėlto jūsų dalykinės, kūrybinės pastangos, verslumas duos puikių rezultatų. Galite gauti darbo pasiūlymą, išvykti į komandiruotę, stažuotę užsienyje.

ŠAULYS

Savaitgalį galimos staigmenos, pakvietimai į pasimatymus, renginius. Jums labai pravers humoro jausmas, artistiniai sugebėjimai. Susitikimai su draugais ir gerbėjais turėtų būti įdomūs, jausitės populiarūs. Nuo pirmadienio jūsų laukia ir smagūs, ir nelengvi iššūkiai. Tikėtinos intriguojančios situacijos, susijusios su santykiais, flirtais. Regis, nauja pažintis jus rimtai įtrauks ir sužadins romantiškų vilčių. Tarp bendraminčių jausitės kaip žuvys vandenyje, plėsis draugų ratas. Darbe tikėtini sunkumai, kontrolė.

OŽIARAGIS

Savaigalį galite tikėtis intriguojamų pasiūlymų iš naujų gerbėjų. Laimės ir meilės paieškos tikriausiai atneš rezultatų. Arba jus nustebins vaikų elgesys ir pasiekimai. Kita savaitė bus prieštaringa. Viena vertus, jums seksis nelegalūs, slapti reikalai. Tikėtinas pasipelnymas, naudinga protekcija. Apskritai bus geriau, jei mokėsite laikyti liežuvį už dantų. Jeigu negaluojate, turėtų atsirasti galimybių pagerinti situaciją. Kita vertus, jūsų oponentai ieškos jūsų slaptų nuodėmių, regs intrigas, grasins teisinėmis sankcijomis ir kt.

VANDENIS

Savaitgalį galite lengvai susipykti su broliu, seserimi ar giminaičiu, kaimynu. Nederėtų akcentuoti vien savo nuomonės ir poreikių. Atsargiai kelyje. Turbūt bandysite susidoroti su krūva buitinių ir kitokių problemų. Kitą savaitę pradėsite nuotaikingai. Daugės komplimentų, flirtų. Regis, jums seksis rasti gerus tarpininkus, partnerius, jeigu tai dabar aktualu. Ieškodami reikalingų ryšių galite kažkuo susižavėti ar net įsimylėti iš pirmo žvilgsnio. Turite būti ypač atsargūs su ugnimi, technika, kad išvengtumėte rimtų bėdų.

ŽUVYS

Savaitgalį parūps nuomos, nuosavybės, apdailos, grožio klausimai. Tai paskatins bendrauti ir kalbėtis su tais, kuriuos retai prisimenate. Gausite naudingos informacijos, o gal ir atnaujinsite seną draugystę. Kitą savaitę daug kas priklausys nuo kitų žmonių. Veikla, kuriai reikia kūrybingumo, komercinės uoslės, finansinės kompetencijos, turėtų neblogai sektis ir atnešti naudos. Kiek sunkiau judės reikalai, reikalaujantys griežtai laikytis taisyklių, įstatymų, instrukcijų, būti priklausomiems nuo tarpininkų.

Gairės: horoskopai
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

AVINAS

koniec mano paistalamas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS