Astrologinė prognozė sausio 9 – 15 dienoms | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ SAUSIO 9 – 15 DIENOMS

AVINAS

Savaitgalį galite pajausti pripažinimo poreikį, norą būti pastebėtiems, gerbiamiems. Įmanomas viešas pasirodymas arba turiningas pokalbis su neeiliniu žmogumi. Galbūt gauta informacija galėsite pasinaudoti siekdami savo tikslų. Nuo pirmadienio porą dienų intensyviai bendrausite, seksis megzti dalykinius ir draugystės ryšius. Bus galimybių atgaivinti ir seną pažintį, ims daugėti aistros, romantikos. Galimas aistringas meilės nuotykis. Nuo savaitės vidurio neblogai turėtų sektis kūrybinė, labdaringa bei socialinė veikla. Gali atsirasti geradarys, nusiteikęs padėti jums išsikapstyti iš keblios padėties ar pan.

JAUTIS

Regis, šį savaitgalį jums pavyks smagiai praleisti laisvalaikį. Galbūt kils noras demonstruoti erudiciją, iškalbą, sąmojį, išlaidauti ne pagal kišenę. Galite gerai pasirodyti viešumoje. Nuo pirmadienio bus kalbama apie dalykinius planus, verslo perspektyvas. Galite gauti žinią, kuri jus nudžiugins. Gerai seksis, jei dirbdami rimtai įsigilinsite į dokumentus, reikiamus duomenis, informaciją. Lengvai megsis pažintys. Galite susitikti su žmonėmis, kurių seniai nematėte. Tikėtinas slaptas meilės pasimatymas. Turėtų puikiai sektis meninė kūryba, medicininis ir detektyvinis darbas.

DVYNIAI

Savaitgalį emocinis ir seksualinis jūsų gyvenimas bus labai aktyvus. Tačiau tikėtinos finansinės problemos. Galbūt paaiškės, kad per daug sau leidote. Regis, būsite linkę slėptis nuo sunkumų, fantazuosite apie stebuklingą praturtėjimą. Kitą savaitę seksis reikalai, susiję su užsieniu, mokslu, teise. Pravartu mintimis peršokti bent kiek toliau į ateitį, jei ketinate ko nors naujo imtis, kažką keisti. Galbūt kils noras ieškoti atsakymų į svarbius būties klausimus, spręsti globalines problemas. Galite gauti pasiūlymą, susijusį su darbu, karjera arba pakvietimą į visuomeninį renginį, pristatymą, pasimatymą ar pan.

VĖŽYS

Tikėtina, kad savaitgalį ieškosite galimybių susitikti su dominančiu asmeniu, išsiaiškinti santykius, suderinti norus ir planus. Tai darydami neišpūskite kiekvieno menkniekio, neskubėkite kritikuoti ir teisti. Kitą savaitę seksis tvarkyti finansinius reikalus, svarbius dokumentus. Jums tikriausiai nusiris akmuo nuo širdies, nes pagaliau išsispręs aktualus klausimas. Megzkite pažintis, gaivinkite nutrūkusius ryšius. Palanku užsiimti veikla, susijusia su teisėtvarka, informacija, tarptautiniais reikalais, mokslu. Galite susižavėti nepažįstamu asmeniu, nauja idėja, arba jūs kažkam padarysite didelį įspūdį. Nesvarbu, ką nuveiksite, – viskas atneš naudos ir gerų perspektyvų.

LIŪTAS

Savaitgalį galite tikėtis neįprastų nuotykių. Domėsitės viskuo, kas gali padėti padidinti jūsų įtaką. Deja, jūsų planai gali būti pernelyg optimistiški arba nerealūs. Sveikata gana pažeidžiama. Nuo pirmadienio porą dienų jausite norą bendrauti, aiškintis santykius, ieškoti kompromisų. Tikėtinas įpareigojantis pokalbis su dalykiniu partneriu ar konkurentu. Drąsa, ryžtas, originalumas ir tvirti argumentai jums gali atverti daug durų. Galite gauti pasiūlymą, žadantį verslo, finansinių perspektyvų, Tikėtina ir kelionė, mokymai arba nauji projektai. Bus proga atnaujinti seną pažintį, romaną ar labiau suartėti su antrąja puse. Visi reikalai turėtų klostytis beveik taip, kaip pageidaujate.

MERGELĖ

Savaitgalį galite gauti viliojamą pasiūlymą, užmegzti norimą pažintį. Regis, stengsitės padaryti įspūdį savo kalba ir manieromis. Viskas gerai, jei nepersistengsite. Antraip rezultatas bus atvirkštinis. Neatsisakykite pakvietimo į pasimatymą ar renginį. Skirkite daugiau dėmesio vaikams, augintiniams. Nuo pirmadienio pats metas pradėti sveiką gyvenseną. Pravartu rimtai tvarkyti dalykinius reikalus, o jei aktualu, ieškotis darbo. Tai, ko dabar imsitės, gali būti perspektyvu. Gali pavykti patraukti savo pusėn konkurentus, įveikti varžovus. Neabejingo požiūrio į jūsų situaciją, reikalus, mintis galite tikėtis iš jus dominančio žmogaus.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį jus gali apnikti nerimas dėl materialinio nestabilumo, šeimos problemų. Atvirai pabendraukite su giminaičiais, draugais ir įsiklausykite į jų patarimus. Buities rūpesčius pasidalykite su šeimos nariais. Nuo pirmadienio galite susidomėti neįprasta veikla. Puikus metas pristatymams ir prisistatymams, kūrybai, meilei, pramogoms, sportui, užsiėmimams su vaikais, jų lavinimui. Su mylimu žmogumi galite aptarti santykių perspektyvas. Galimos malonios staigmenos. Turėtų pavykti susidoroti ir su problemomis darbe. Palanku kurti ar plėsti verslą, o jei šie dalykai nėra aktualūs, pravartu labiau pasirūpinti grožiu ir sveikata, pakoreguoti stilių.

SKORPIONAS

Savaitgalį galite sulaukti žinios ar svečio, kuris kiek pakoreguos jūsų artimiausius planus. Regis, jums puikiai seksis bendrauti, be problemų galėsite dėl visko susitarti. Sulauksite komplimentų arba gerų patarimų. Nuo pirmadienio daug dėmesio reikalaus ir šeima, ir darbas. Kartu dar norėsite patirti pramogų, romantikos. Galimi netikėti verslo pasiūlymai arba sudomins įdomūs kūrybiniai projektai, mokslo naujovės ar kt. Gerai sutarsite su jaunąja karta. Seksis, jeigu reikės ką nors suremontuoti, pataisyti.

ŠAULYS

Šį savaitgalį jums rūpės ir artimųjų problemos, ir politinės bei finansinės naujienos. Trokšite, o kartu bijosite radikalių permainų. Problemų gali sukelti vaikai. Jei ketinate ką nors brangaus pirkti, pasitarkite su šeima. Nuo pirmadienio teks tvarkyti dokumentus, sutartis, narplioti supainiotus reikalus, ieškoti reikalingos informacijos. Turėtų pavykti susitarti dėl darbo, užsakymo. Meilės pasimatymas suteiks ypatingų įspūdžių. Tikėtina maloni staigmena, kūrybiniai laimėjimai. Galbūt turėsite veiklos, susijusios su pramogų, renginių organizavimu. Galite pasikliauti draugais, kolegomis – jie bus puikūs pagalbininkai. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

OŽIARAGIS

Savaitgalį be didelio vargo galite atkurti gerus santykius, tik pasistenkite suprasti kitus žmones. Nederėtų užsispirti, jei įvyko nedidelis nesusipratimas. Nekritikuokite gautų dovanų. Nuo pirmadienio kai kurie buvę neaiškumai išsisklaidys, o reikalai ims judėti į priekį. Tai žadins norą dirbti, sportuoti, tvarkytis, rūpintis grožiu, sveikata. Jeigu ieškote uždarbio šaltinio ar meilės, būsite itin aktyvūs. Pastangos ir susitikimai jūsų nenuvils. Gerai turėtų sektis reikalai, susiję su mokslu, žiniasklaida. Gali būti, kad sulauksite giminaičio, draugo, gerbėjo žinios ar vizito.

VANDENIS

Regis, savaitgalį jums pasireikš stipri nuojauta, išryškės meniniai gebėjimai. Tačiau galite pajusti neįveikiamą potraukį alkoholiui, kitiems svaigalams. Gresia avarijos, incidentai kelyje. Nederėtų kur nors vykti, skubėti. Kitą savaitę gali atsirasti daug kūrybinės energijos ir galimybių. Net neįtikimi projektai turės galimybę įsikūnyti. Galite apsispręsti dėl dalykinio ar kitokio pasirinkimo. Būsite labai nusiteikę kurti, prasiverš meilės jausmai. Tikėtini geri sporto rezultatai, seksis pasirodyti scenoje. Sėkmingai tvarkysite ir mokslo, reklamos, verslo, nuosavybės reikalus bei finansinius dokumentus.

ŽUVYS

Savaitgalį būsite draugiški, komunikabilūs. Ir patys veršitės bendrauti, svečiuotis, ir kitus trauksite. Vis dėlto per daug iš kitų nesitikėkite. Be to, derėtų nepamiršti, kad jūsų laisvė baigiasi ten, kur prasideda kitų žmonių ir jūsų partnerio laisvė. Nuo pirmadienio seksis meninė ir ta veikla, kuriai reikalinga ramybė, susikaupimas. Slapta informacija arba puiki intuicija padės išvengti nesklandumų. Galimos pajamos iš slapto sandorio, komercinių operacijų. Gali įgauti pagreitį anksčiau vilkintas projektas. Turėtų pavykti sudaryti planuotą sutartį, susitarti dėl norimos prekės, atlygio, kompensacijos, susitarimo sąlygų pakeitimo ar pan. Galite įsigyti tai, apie ką ilgai svajojote.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS