Astrologinė prognozė spalio 21–27 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ SPALIO 21–27 D.

AVINAS

Savaitgalį patartina atsipalaiduoti, pasimėgauti namų ramybe ir dėl nieko nesukti sau galvos. Venkite lengvabūdiškų seksualinių nuotykių, nešvaistykite pinigų. Tiesa, sekmadienio popietę pravartu rimčiau pasimokyti. Tai ypač svarbu studentams. Kitą savaitę pamatysite arba sužinosite šį bei tą naujo iš to, kas anksčiau atrodė tolima ir svetima. Gali plačiau atsiverti akys. Galimos permainos kažkurioje svarbioje gyvenimo srityje. Pravartu pagalvoti apie aukštesnę profesinę kvalifikaciją, naujus įgūdžius.

JAUTIS

Savaitgalį jums gali pavykti atkurti partnerišką ryšį arba jį sukurti su nauju žmogumi. Sugebėsite įvertinti kito žmogaus pasiekimus, pranašumus. Be abejonės, komplimentais, o ne kritika laimėsite palankumą. Kitą savaitę pravartu konsultuotis dėl verslo sąlygų, finansinių dokumentų, sutarčių, kreditų, draudimo, testamento, projektinės paramos ir kitų formalumų. Tai, ką išsiaiškinsite, padės išvengti nuostolių. Neblogas metas, jeigu ketinate eiti į darbo pokalbį, ieškoti įtakingų rėmėjų ar išvykti į užsienį.

DVYNIAI

Savaitgalį daug nuveiksite. Regis, įvykdysite savo ūkinius, sportinius, higieninius ir kitokius planus. Jeigu liks laiko, noriai bendrausite su vaikais, nepagailėsite jiems dėmesio, vaikiškų pramogų. Nuo pirmadienio gali tekti tarpininkauti, derėtis, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, tvarkyti teisinius ar mokesčių reikalus. Tikriausiai paaiškės, kad įmanoma suderinti interesus, jei abi pusės to siekia. Tačiau gali būti sunku susilaikyti neišlaidavus gražiems dalykėliams, kurių veikiausiai jums visiškai nereikia.

VĖŽYS

Savaitgalį neblogai leisite laiką su draugais, vaikais, gerbėjais. Padidėjęs priešingos lyties dėmesys skatins jus rūpintis išvaizda, sveikata, higiena. Turbūt apsilankysite sporto komplekse, grožio salone ar pan. Kita savaitė turėtų būti darbinga ir produktyvi. Žinios, komunikabilumas, darbštumas jums leis pasireikšti ir daug nuveikti. Vis dėlto tikėtinas nelengvas dalykinis pokalbis, atsakomybės našta. Įdomios peripetijos numatomos santykiuose su dalykiniais ar meilės partneriais ir konkurentais. Gali pakenkti pavydas.

LIŪTAS

Savaitgalį imkitės namų ruošos ir palepinkite šeimos narius gardžiu maistu ar pan. Sekmadienį galima tikėtis žavios pramogos, romantiško pasimatymo, sėkmingos saviraiškos scenoje, varžybose ar pan. Kita savaitė žada neblogų rezultatų kūrybos, sporto, darbo su vaikais srityse. Iš pristatymų, parodų, projektų galimos pajamos. Tiktų vykti į komandiruotę, pristatyti mokslinius darbus, publikuoti, skleisti informaciją, reklamuotis. Galbūt kažkas iš artimos aplinkos žmonių tarpininkaus sprendžiant aktualų reikalą.

MERGELĖ

Savaitgalį viskuo domėsitės, aktyviai naršysite internete ir būsite linkę ieškoti įdomios draugijos. Turėtumėte rasti informacijos, kuri galėtų labai pasitarnauti artimam žmogui arba jums patiems, jei ieškote papildomo uždarbio šaltinio, reikalingų prekių ar paslaugų. Kitą savaitę turbūt atskleisite artimo žmogaus problemą, jo keisto elgesio ar susirūpinimo priežastį. Regis, neliksite abejingi tam, kas svarbu artimiesiems. Nuo savaitės vidurio padaugės ryžto ir sėkmės. Savo argumentais darysite stiprią įtaką.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį būsite susirūpinęs pajamų šaltiniais, norimais pirkiniais, skolų, remonto, statybų ar turtiniais klausimais. Regis, jums nestigs ir fantazijos, ir racionalumo sprendžiant opias problemas. Galbūt pasitelksite į pagalbą kaimybus, giminaičius. Kitos savaitės pradžioje be atvangos dirbsite ir rankomis, ir liežuviu. Turbūt atsiras galimybių pradėti kai ką nauja arba reformuoti sena. Deja, galite susipykti su jums svarbiu asmeniu, o tai gali sujaukti meilės santykius. Pavydo scenos, pikti žodžiai įsimins ilgam.

SKORPIONAS

Savaitgalį derėtų praleisti ramiai, be jokios rizikos ir eksperimentų. Tiktų iš pagrindų pasitvarkyti buityje, aplankyti artimą žmogų, kuriam reikia jūsų dėmesio ar pagalbos. Kitą savaitę noriai bendrausite ir darbuositės. Galbūt įsigysite daiktą, kurio seniai troškote. Tikėtinos pajamos iš nuomos, smulkios komercijos. Galbūt išradingai ruošitės kokiam nors renginiui ar pobūviui. Regis, jums neblogai seksis gvildenti kitų žmonių gyvenimiškas problemas ir klaidas, rinkti informaciją, konsultuoti.

ŠAULYS

Savaitgalį leiskite sau atitrūkti nuo darbų, pasimėgauti vienatve, ramybe, menu, ramiu hobiu. Labiau klausykitės savo intuicijos, o ne kitų žmonių vertinimų ir apkalbų. Kitą savaitę porą dienų skęsite abejonėse ir jums nesiseks būti objektyviems. Pašnekovams atrodysite niūrūs ir šalti. Kita vertus, būsite gana praktiški ir dalykiški, įžvalgūs derybose ir pasirašant sutartis. Iš nedeklaruojamos veiklos galimos pajamos. Galite užmegzti naudingą pažintį, gauti informacijos, kuria sumaniai pasinaudosite.

OŽIARAGIS

Savaitgalį kils noras pasidalyti džiaugsmais ir rūpesčiais su šalia esančiais žmonėmis, o gal ir pašėlti smagioje kompanijoje. Kad ir ką darytumėte, saugokite sveikatą ir galvokite apie padarinius. Kitą savaitę iki jos vidurio nederėtų užsiimti sunkiais fiziniais darbais, pretenduoti į lyderio vaidmenį kolektyviniuose užsiėmimuose. Venkite svaigalų, neaiškių vaistų. Nuo trečiadienio sėkmingai tvarkysite reikalus. Atrodysite valdingi, seksualūs. Tai prisidės prie jūsų autoriteto, tačiau gali pakenkti meilės reikalams.

VANDENIS

Savaitgalį pasistenkite išlaikyti harmoniją tie savo viduje, tiek aplink save. Sėkmė iš dalies priklausys nuo jūsų kuklumo laipsnio. Jeigu tikitės kažko per daug, nusivilsite. Jumis gali susidomėti nepažįstamas asmuo, užsienietis. Kitą savaitę porą dienų būsite gana praktiški ir dalykiški, sumaniai vadovausite kolektyvui, grupei. Savo charizma pritrauksite kitus. Nuo trečiadienio geriau seksis dirbti vienumoje. Jeigu pajusite įkvėpimą, pašaukimo balsą, prasmingai panaudokite šią dovaną.

ŽUVYS

Savaitgalį galite gauti žinutę iš užsienio. Galbūt tai bus dėmesio vertas pasiūlymas, pažintis su užsieniečiu, kelionė. Arba, panaršius internete, kils minčių, kaip išspręsti mokslo ar karjeros klausimą. Kitą savaitę darbuositės išsijuosę ir nepraleisite progų pademonstruoti savo sugebėjimų. Išties nebijokite imtis atsakomybės, rimčiau padirbėti, gal net už du, jeigu taip susiklostys situacija. Vėliau tai išeis jums į naudą. Regis, sumaniai vadovausite kolektyvui ir noriai bendrausite su įvairiais žmonėmis.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS