Astrologinė prognozė spalio 29 – lapkričio 4 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ SPALIO 29 – LAPKRIČIO 4 D.

AVINAS

Šią savaitę jums gali kilti idėjų, susijusių su įmone, verslu ar savo ūkio, namų pertvarkymu, remontu, komfortu, dizainu. Visgi plušėsite be didelio ūpo, jeigu stokojate pinigų investicijoms. Net jei turite santaupų ar rėmėjų, reikėtų labai apgalvoti išlaidų sąmatą, įvertinti perspektyvą, nes ne kiekviena rizika pasiteisins. Nuo savaitės vidurio daugės azarto, meilės alkio. Savaitgalis nežada poilsio, prisiplanavote per daug darbų.

JAUTIS

Turėtumėte nemažai nuveikti, jeigu jūsų veikla susijusi su ryšiais, spauda, transportu, komercija. Regis, bus nelengva suderinti planus, pareigas taip, kad niekas nenukentėtų ir nesupyktų. Gali kilti problemų dėl neteisingai suprastų reikalavimų. Artėjant savaitgaliui, daugės intriguojamų pasiūlymų, galbūt kvietimų į renginius ar pasimatymus. Pagaliau atrasite laiko vaikams, augintiniams.

DVYNIAI

Atsiras galimybių įveikti kažkokią krizę, nepasitikėjimą savimi ar kuo nors kitu, susirasti darbą ar pan. Galimas sprendimas, turėsiantis įtakos jūsų materialinei padėčiai. Vis dėlto komercinius ir prekybinius sandorius sudarinėkite itin apdairiai. Tikrinkite faktus, nes ne viskas atitiks tiesą. Savaitgalį niekur neskubėsite iš namų. Regis, ši kartą savo noru šeimai ir vaikams teiksite prioritetą.

VĖŽYS

Šią savaitę palanku pasižmonėti tiek realiai, tiek socialiniuose tinkluose, eiti į kultūrinius renginius, pasimatymus. Vienas susitikimas gali būti ne tik intriguojantis, bet ir reikšmingas ateičiai. Išgirsite įvairių nuomonių jus dominančiais klausimais ir tai leis apsispręsti, kaip geriau pasielgti dėl savęs bei kitų žmonių. Turbūt tai padidins jūsų populiarumą, o gal ir piniginė pasunkės. Tik sekmadienį atitrūksite nuo šurmulio.

LIŪTAS

Šią savaitę viešumas, šurmulys labai blaškys ir vargins. Visgi vienumoje, atsiriboję galite neblogai padirbėti bei pasimokyti. Pagalvokite, kaip galėtumėte suderinti veiklą su poilsiu, rasti laiko bei ramių būdų maloniai atsipalaiduoti. Jeigu viskas veda iš pusiausvyros, erzina, vadinasi, esate pervargę. Pasirūpinkite fizine ir dvasine sveikata, palepinkite save gardžiu maistu, malonia draugija.

MERGELĖ

Seksis tvarkyti reikalus, susijusius su visuomenine veikla, užsieniu, kultūra, švietimu, žiniasklaida, reklama, teikti ar imti interviu, laikyti egzaminą. Gali nustebinti ar nudžiuginti pažįstamo žmogaus pasiūlymas. Visgi gali atsirasti kliūčių, dėl kurių teks koreguoti kai kuriuos planus. Kils noras atsiriboti nuo aplinkos, šurmulio ir pabūti vienatvėje. Gali paūmėti sveikatos problema.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę neblogai seksis, jeigu esate parengę konkretų verslo planą, sąmatą. Būtų gerai, kad sugebėtumėte įtraukti į veiklą tinkamus žmones. Gali kilti rimtų kliūčių, jeigu mėginate realizuoti kūrybinį projektą ar įgyvendinti tai, kas kitiems atrodo neracionalu, finansiškai nenaudinga ar nereikalinga. Nelengva bus susitarti dėl finansinių sprendimų. Artėjant savaitgaliui, pajusite vienatvės, tylos poreikį.

SKORPIONAS

Palanku tvarkyti dokumentus, teisinius ir finansinius formalumus, mokytis ir mokyti, vykti į tarptautinius renginius ir pan. Visgi reikėtų paskubėti, nes nuo savaitės vidurio gali užklupti keisti netikėtumai, susiję su tarpininkavimu, konkurencija. Tam teks skirti daug dėmesio, gaišti laiką ir gadinti nervus. Savaitgalį neskirkite viso laiko draugams, pasilikite jo ir sau.

ŠAULYS

Galite mėginti sudaryti draudimo sutartį, ieškoti vienokios ar kitokios paramos, susitarti dėl finansavimo. Galbūt sužinosite apie tam tikrus teisinius niuansus. Vienas slaptas troškimas ims pildytis. Vis dėlto jūsų lūkesčiai gali būti per dideli ir dėl to neįgyvendinami. Toli nuo namų tykos nederamos pagundos. Daug darbų nusikels į savaitės pabaigą, tad ir dalį savaitgalio gali tekti skirti jiems.

OŽIARAGIS

Ši savaitė tikriausiai parodys, kas sėkmingesni ir kompetentingesni – jūs ar konkurentai. Nors populiarumo jums nestinga, aplinkybės privers apdairiai rinktis draugus ir partnerius. Ir vaikų poreikiai, ir savaitgalio planai pareikalaus išlaidų. Labai norėsite ištrūkti iš kasdienybės, bent trumpam išvykti ar kitu būdu išsklaidyti rutiną.

VANDENIS

Užsiimkite įprastais darbais, o dėl radikalesnių pertvarkymų ramiai tarkitės su verslo partneriais, šeimos nariais. Tiktų pasiremontuoti būstą, techniką ar ją įsigyti. Kita vertus, bus sunku dėl bet ko susitarti su antrąja puse, verslo partneriais. Regis, pernelyg skirsis jausmai, norai, tikslai. Neskubinkite įvykių, kita vertus, nenuleiskite rankų, ieškokite pozityvaus sprendimo.

ŽUVYS

Šią savaitę palanku pristatyti kūrybinius projektus, dalyvauti žaidimuose, viktorinose, konkursuose arba tam skatinti vaikus. Būsite kūrybingi, veiklūs, gebantys panaudoti sukauptas žinias. Vis dėlto kai kurie reikalai gali atsukti savo negatyviąją pusę. Savaitgalį bus svarbu nelikti vieniems. Jeigu turite petį, į kurį galima atsiremti, tai ir be jokių pramogų jausitės jaukiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Babulka

nu jooo, cia viskas is lempos

tikra

Nesąmonė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS