Astrologinė prognozė vasario 26–kovo 3 d. | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ VASARIO 26–KOVO 3 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Savaitės pradžioje jūsų ir aplinkinių nuomonės daug kur nesutaps. Nelengva bus suprasti, kas geriau, ir teisingai pasirinkti. Netikėkite jokiais greitais, dosniais pažadais, nes daug kas pervertins savo galimybes. Neskubėkite ir patys jų dalyti. Į paviršių iškils tai, kas buvo uoliai slepiama. Itin svarbu saugoti sveikatą, nes gali paūmėti lėtinės ligos. Savaitės pabaigoje norėsis išlaidauti. Bus nelengva įtikti, jeigu pirksite kam nors dovaną ar teiksite paslaugą. Galvosite apie keliones.

JAUTIS

Savaitės pradžioje reikės daug nuveikti, tačiau gali atsirasti nenumatytų kliūčių. Galbūt teks įrodinėti darbdaviui, kolegoms ar klientams, kad viską darote tinkamai, laikotės įstatymų, instrukcijų ir t. t. Susilaikykite nuo demagogiškų pareiškimų, jei jums brangi jūsų reputacija. Nuo savaitės vidurio stengsitės aprėpti daugiau, nei leidžia situacija ir galimybės. Jūsų nesivaldymas nekaip veiks aplinkinius. Jei sugadinsite nuotaiką, įtampa išliks ir savaitgalį.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje jums labai praverstų šeimos biudžeto, vaikų poreikių aptarimas. Gerai nuteiks pramoginis renginys, sportas ar kt. Laukia nusivylimai, jeigu tikitės greito laimėjimo ar naudos ten, į kur turi būti einama lėtais žingsneliais. Įtampą kels darbdavio, klientų reiklumas, griežtumas. Venkite apkalbų, neskleiskite sąmokslo teorijų. Nuo savaitės vidurio daug dėmesio skirsite įvaizdžiui, higienai, dietai, sveikatai. Rūpesčių gali sukelti augintinių bėdos, ūkinės ar techninės problemos.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje pakankamai laiko skirkite šeimai, nes kažkuriam jos nariui ypač reikia dėmesio ir palaikymo. Bus nelengva, jei turite kažkur išvykti ar rimtai pasimokyti, ruoštis egzaminui, pristatymui. Tačiau jums gali būti smagu aplink save kurti grožį panaudojant antrines žaliavas, šį tą nebrangiai renovuojant. Antroje savaitės pusėje puikiai seksis kūrybinė veikla, reikalai su publika, vaikų ugdymas. Domins kultūriniai renginiai, išvykos. Galbūt kažkam padėsite daiktais ar suteikta informacija.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje, padedant verslo partneriui ar mylimam žmogui, galbūt priimsite svarbų sprendimą. Tikėtini svarbūs pokalbiai, susitikimai su rimtais oponentais, demagogijos nevengiančiais konkurentais ir pan. Labai svarbu pasverti savo žodžius kalbant apie politiką, kolegas ir oponentus. Venkite per daug žadėti ir išlaidauti. Nuo savaitės vidurio stiprės vidinės ir išorinės ramybės poreikis, įnoringumas dietos atžvilgiu. Mintys suksis apie šeimos ir asmeninius poreikius, santaupas ir išlaidas.

MERGELĖ

Savaitės pradžia tinkama prekybai, reklamai, mokslui. Galimas komercinis sandoris. Tačiau ne viskas džiugins. Veikiausiai pasigesite partnerių palaikymo, supratingumo, trikdys keliami reikalavimai. Arba patirsite nemalonų oponentų spaudimą. Kantriai dirbkite įprastus darbus ir stenkitės išlikti ramūs ir taupūs. Nuo savaitės vidurio domins socialinių tinklų naujienos, įvairūs mokymai, apsipirkimai, ekskursijos. Bendravimas pagerės, jei nestigs abipusės tolerancijos. Atsargiai kelyje.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžia bus prieštaringa. Rūpesčių kels vaikai arba avantiūrų pasekmės. Emocionalumas gali trukdyti deramai atlikti pareigas. Nuo savaitės vidurio pradėsite labiau nerimauti dėl materialinių, finansinių dalykų. Nesklandumų gali kilti reikaluose, susijusiuose su investicijomis, paskolomis. Galbūt teks ruošti sąmatas ar ataskaitas, pateisinti išlaidas. Be to, jūsų jausmus gali užgauti mylimo žmogaus priekaištai ar pavydas. Stenkitės labiau prisitaikyti, įsiklausyti į giluminius poreikius.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje geriau jausitės galėdami pabūti vienumoje. Gali pablogėti savijauta arba vargins artimųjų ligos, elgesio problemos. Jeigu įmanoma, atsiribokite nuo to, ko negalite pakeisti. Venkite bet kokios pavojingos rizikos ir saugokite nuo jos vaikus. Nuo savaitės vidurio geriau seksis buitinė, ūkinė veikla. Laiku ir tinkamai atliktas papildomas darbas bus įvertintas pinigine forma. Tačiau įtampą kels svarbūs santykiai. Spėliosite, ar nepraradote dominančio asmens palankumo.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje teks rimtai paplušėti, kad įvykdytumėte įsipareigojimus. Po darbo turbūt skubėsite ne namo, o susitikti su draugais, pasižmonėti. Aktyviai komunikuosite, atvirausite, komentuosite. Galvokite, ką kalbate, ypač apie savo artimuosius ir kolegas. Nuo savaitės vidurio apims neveiklumas. Bus nepalankus metas sveikatai, todėl turėtumėte vengti žmonių susibūrimo vietų, saugotis infekcijų, priepuolių, traumų. Jeigu nesusirgsite ir gerai išsimiegosite, savaitgalį būsite aktyvesni.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje teks susiimti ir stipriau padirbėti. Dėl trokštamos naudos galite leistis į avantiūrą. Aplinkiniams demonstruosite intelektą, humoro jausmą, organizacinius gebėjimus. Savaitės pabaigoje draugai gali jus kviesti arba jūs juos kartu aktyviai praleisti laisvalaikį – su sportine, kultūrine ar kitokia programa. Susitikimai žada įspūdžių. Saugokite vaikus nuo pavojų. Savaitgalį laiką leiskite ramiau, tausokite jėgas, sveikatą. Padidės infekcijų grėsmė.

VANDENIS

Savaitės pradžioje teks tvarkyti nuosavybės ar finansinius formalumus, deklaruoti pajamas ir pan. Galite kreiptis dėl teisinės konsultacijos. Turėsite rūpesčių, jei ruošiatės kelionei, atestacijai. Galbūt laiku negausite ar nepateiksite reikalingų dokumentų, duomenų. Savaitei įpusėjus, parūps darbo reikalai, politinės aktualijos. Svarbu išlikti kantriems, juolab kad situaciją sunkins viskuo nepatenkinti artimieji. Gali kilti barnių, durų trankymo. Pasistenkite to išvengti.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje gali būti prasta savijauta, galite sulaukti nelinksmų naujienų. Gali būti aktualu kreiptis dėl tarpininkavimo ar teisinės, medicininės konsultacijos. Jeigu laiku sutvarkysite svarbų finansinį reikalą, galbūt išvengsite galimo nuostolio. Saugokite sveikatą, nenumokite ranka į negalavimus, antraip įgysite lėtinę ligą. Nuo savaitės vidurio padidės jūsų mentalinis aktyvumas. Galimas kontaktas su įdomiu nepažįstamuoju ar užsieniečiu. Nepamirškite apie avarijų tikimybę kelyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS