Astrologinė prognozė vasario 3–10 dienoms | Diena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ VASARIO 3–10 DIENOMS

AVINAS

Nelengvai seksis pasidalyti įtakos sferas, derėtis, rasti rėmėjų ar gerų tarpininkų, jei tai aktualu. Dėl kažkokių aferų, pinigų, išlaidų galimi nemalonumai ar šiaip įtampa. Regis, būsite nusiteikę romantiškiems pasimatymams, rizikingoms pramogoms. Galbūt naujai įvertinsite santykius su kai kuriais žmonėmis, draugais. Atsargiai su elektra, technika ir kelyje. Savaitės pabaigoje mintys kryps į ateities planus, svajosite apie permainas, keliones. Geriau seksis, jei sugebėsite kitus suprasti ir pateisinti.

JAUTIS

Savaitės pradžioje neblogai seksis, jei mokėsite prisitaikyti įvairiose situacijose. Jeigu nusimato svarbūs kontaktai, pokalbiai, turite būti apsisprendę, ką sakysite, ko sieksite. Jūsų reikalų eiga labai priklausys ir nuo kitų žmonių palankumo, įvertinimo. Jeigu suklydote ir dabar tai paaiškėjo, stenkitės ištaisyti padėtį. Gali kilti rūpesčių dėl savų ar svetimų pinigų, nuosavybės. Pasistenkite pernelyg nešvaistyti pinigų. Jei tik panorėsite, savaitgalį galėsite turiningai praleisti laiką su šaunia kompanija.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje gali įvykti netikėtų susitikimų ir pažinčių. Gali iškilti persikvalifikavimo, įsidarbinimo klausimas. Regis, užsitarnausite didesnį vadovų palankumą. Galite nusipirkti reikalingą daiktą, skirtą darbovietei ar namų ūkiui. Nebus lengva dėl kažko svarbaus susitarti, susiderėti su antrąja puse, verslo partneriais. Svarbu nenuleisti rankų ir toliau ieškoti pozityvaus sprendimo. Saugokite sveikatą. Regis, savaitgalio planus kiek sujauks netikėtai iškilusi kliūtis, pinigų stygius.

VĖŽYS

Nuo pirmadienio kelias dienas būsite kūrybingi, veiklūs arba bendrausite su romantiškai nusiteikusiais, kūrybiškais žmonėmis. Kur reikia ir kur nereikia rodysite iniciatyvą, tad būsite pastebėti. Atsiradusį energijos perteklių galbūt išliesite sportuodami, lavindami vaikus ar kt. Vis dėlto galite gauti šiek tiek mažiau atlygio, nei tikėjotės. Pravartu aptarti kliūtis, trukdančias siekti gerų rezultatų, susirasti gerą darbą. Šeštadienį tvarkykitės, o sekmadienį skirkite daug dėmesio vaikams, partneriui.

LIŪTAS

Turėtų neblogai sektis darbai, susiję su žiniasklaida, leidyba, švietimu, reklama, transportu. Nustebinti gali pokalbis telefonu ar skaipu, gautas laiškas, paskirtas pasimatymas, artimo žmogaus pažadas ar kt. Regis, bodėsitės buitinėmis pareigomis, norėsis įspūdžių. Tik nekaltinkite kitų dėl pilkos rutinos, jei patys nė piršto nepakrutinate, kad būtų įdomiau, jaukiau. Viena avantiūra gali baigtis nekaip. Savaitgalį nepagailėkite geranoriško dėmesio ir laiko savo vaikams, mylimiesiems. Svarbu pasirūpinti sveikata.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio seksis sklandžiai bendrauti, skaityti paskaitas, demonstruoti žinias, reklamuotis, dirbti protinį darbą. Galite susitikti su reikalingais žmonėmis ir susitarti dėl jums svarbių prekių ar tarpininkavimo. Galimas viliojamas pasiūlymas, gera naujiena. Galite patirti ir šiokių tokių nuostolių. Savaitgalį noriai imsitės šeiminių pareigų ir buitinių darbų, tačiau pasireikš didelė nuotaikų kaita, priklausomybė nuo momentinių emocijų. Nusimato susitikimai su giminaičiais.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio asmeniniuose santykiuose nusimato kraštutinumų. Pyksitės, taikysitės, iš naujo įsimylėsite ir vėl nesusikalbėsite. Regis, rūpės stambūs pirkiniai, galbūt pavyks dėl ko nors palankiai suderėti. Tikėtina, kad jums bus suteikta naudinga paslauga. Nusimato kontaktai su giminaičiais, draugais. Savaitgalį jums pavyks deramai pailsėti. Galbūt nueisite į pramoginį renginį arba sulauksite svečių. Deja, santykiai bus problemiški, jeigu nesugebėsite suprasti vieni kitų, susitarti dėl bendro laisvalaikio.

SKORPIONAS

Gali atsirasti galimybių įsigyti ar parduoti nekilnojamojo turto arba kils idėjų, kaip jaukiau ir gražiau susitvarkyti savo buitį. Regis, turėsite rūpesčių, galbūt susijusių su artimaisiais, nekilnojamuoju turtu, indėliais, verslu ir pan. Galite sudaryti naudingą sutartį, gauti pajamų. Tačiau pinigai neužsibus jūsų piniginėje, nes išaugęs apetitas brangiems daiktams skatins išlaidauti. Savaitgalį norėsis mėgauti žemiškais malonumais. Regis, ir šeimos nariai norės to paties, tad niekas netrukdys tingiai ilsėtis.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje jūsų reakcija bus sulėtėjusi, todėl vargins greitas tempas, kitų žmonių reiklumas, dalykiškumas. Neaiški situacija, negalėjimas apsispręsti aktualiu klausimu gali jums sukelti nerimą. Tačiau džiugins meilės flirtai, intriguojančios situacijos. Gana neadekvačiai vertinsite situaciją, kitų žmonių jausmus, norus. Savaitgalį būsite emocionalūs, jausmingi. Su kitų pagalba kažką svarbaus galite nuspręsti turto, pinigų reikaluose. Mokėkite atskirti gerus paskatinimus nuo nuostolingų.

OŽIARAGIS

Jus vargins profesiniai ir asmeniniai rūpesčiai, o gal ir sveikatos problemos. Atsargiai elkitės su elektros prietaisais, technika. Regis, jūsų dienotvarkę aktyviai reguliuos artimieji, draugai ir pažįstami. Tikriausiai jie stimuliuos jūsų saviraišką, ambicijas, susijusias su nauju pajamų šaltiniu, nauja darbo vieta ar pareigybe. Galite susitarti dėl aktualaus reikalo. Artėjant savaitgaliui, jums ne pro šalį gerai pailsėti. Venkite triukšmingų susibūrimų, intensyvios veiklos. Rimčiau pasirūpinkite sveikata.

VANDENIS

Stropiai darbuositės, jei turite reikalų su užsieniečiais, mokslu, teisiniais formalumais. Nelengva bus susitarti dėl dalykinių sprendimų. Pravartu įtraukti į veiklą tinkamus žmones. Jų dėka gali pavykti atlikti tai, kas jau atrodė neįmanoma. Tikėtini pasiūlymai, kaip papildyti piniginę. Tačiau iš artimo žmogaus sulauksite priekaištų dėl dėmesio stokos. Savaitgalį nusimato susitikimai su draugais, kolektyvinės pramogos. Regis, neatsispirsite spontaniškam meilės nuotykiui. Saugokite sveikatą, neperšalkite.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Nusimato neblogos permainos tose srityse, kur buvo didžiausi trukdžiai. Pokalbis su specialistu gali paskatinti susitvarkyti dokumentus, juridinius ar finansinius formalumus, pasinaudoti naujausia ar naudingiausia informacija. Galite sulaukti ir pastabų, kritikos. Namuose ir darbe iki pat savaitės galo nestigs emocinės įtampos. Gali išryškėti kenksmingo įpročio, nesigydymo pasekmių. Savaitgalį galbūt vyksite į svarbų renginį ir parsivešite įspūdžių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS