Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 1 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 1 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 1-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Staiga prasiveržęs originalumas neturėtų labai pakenkti, jei sugalvosite neįprastai papuošti šventinį stalą, interjerą ar save, ką nors įdomaus pasiūlyti savo svečiams ir pan. Tačiau stiprus impulsyvumas gali sukelti nemalonių pasekmių.

JAUTIS. Santykiai su partneriu, aplinkiniais gali tapti artimesni ir tvirtesni, jei jus sujungs kartu susikurtas šventinis planas, bendra ruoša. Tačiau visų nuotaika suges, jei akcentuosite neišspręstas ar apskritai neišsprendžiamas problemas, kalbėsite apie ligas.

DVYNIAI. Regis, stengsitės smagiai atsipalaiduoti ir pamiršti visus darbus bei rūpesčius. Kažkas gali priminti neįvykdytą pažadą ir teks atiduoti tam tikrą dėmesio duoklę vaikams, esamiems ar buvusiems mylimiesiems, gerbėjams.

VĖŽYS. Jeigu tikitės svečių, nuo pat ryto šiek tiek nerimausite. Galbūt įtampą kels viskuo nepatenkinti artimieji ar kulinarinės nesėkmės. Nusiteikite pozityviau, juk viskas laikina, o smulkmenos neturėtų užgožti tikrųjų vertybių. Bendraukite šiltai, taktiškai.

LIŪTAS. Neatsisakykite gauto kvietimo, pasiūlymo apsilankyti pas draugus, kaimynus ar gimines. Galbūt turėsite šiokių tokių išlaidų, tačiau savo vizitu jūs labai pamaloninsite jūsų laukiančius žmones. Bus daug kalbų, įvairių naujienų.

MERGELĖ. Jūsų dėmesio trokšta jus mylintys žmonės, vaikai, tad nepagailėkite pinigų, laiko ir jėgų, kad jiems suteiktumėte kuo daugiau gerų emocijų. Tikėkitės širdžiai mielų įspūdžių.

SVARSTYKLĖS. Neprisidarykite nereikalingų ar papildomų rūpesčių. Pasistenkite išlikti taktiški su aplinkiniais, neprovokuokite negatyvių reakcijų. Neleiskite kerotis kaprizams, atsipalaiduokite ir geranoriškai pabendraukite.

SKORPIONAS. Paaštrės jūsų intuicija, emocinis ir dvasinis jautrumas. Giliau jausite visa ko prasmę, religines tiesas. Vargins šurmulys, norėsis tylos, todėl neilgai ištversite triukšmingą draugiją. Būkite atidūs kelyje.

ŠAULYS. Nusimato įkvepiantis bendravimas, šaunūs susitikimai. Regis, jausitės pakliuvę į tą aplinką, kurios tikėjotės ar laukėte. Galbūt susitiksite su žmogumi, kurio slapta ilgėjosi jūsų siela. Vakare gali kilti problemų dėl vaikų ar gerbėjų elgesio.

OŽIARAGIS. Būsite emocionalūs ir nekantrūs. Kiek įmanoma, mažiau kritikuokite kitus, venkite triukšmingų susiėjimų. Geriausiai seksis bendrauti su artimais žmonėmis įprastoje aplinkoje. Užplūs prisiminimai. Atsargiai su ugnimi, elektra.

VANDENIS. Būsite nusiteikę kelionėms, viešnagėms. Galite susitikti, pabendrauti su įdomiais žmonėmis, atnaujinti kai kurias pažintis. Diena bus nuspalvinta atgimimo atspalviu, net jei ne viskas džiugins, o pasaulis atrodys nesaugus. Atsargiai kelyje.

ŽUVYS. Aplinkiniai gali nustebti dėl keisto jūsų pasikeitimo ar ypatingo dosnumo. Visgi norėdami kažkam padaryti įspūdį, neperlenkite lazdos - didelės išlaidos tam nėra būtinos. Tiesiog būkite išradingi ir dėmesingi.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS