Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 19 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 19 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 19-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Šiandien „meškos paslaugą“ gali padaryti per didelė diplomatija su neaiškiomis užuominomis, nutylėjimais. Dėl to vieni kitus suprasite ne taip, kaip derėtų. Verčiau kalbėkite konkrečiai, aiškiai ir reikalaukite tiesaus atsakymo.

JAUTIS. Šiandien venkite pernelyg rizikuoti finansiškai ir kitaip. Neskubėkite pirkti brangaus daikto, jei nesate tikri dėl jo reikalingumo ir kokybės. Gali būti, kad skinsite ankstesnių avantiūrų vaisius. Saugokitės apgaulių, vagysčių.

DVYNIAI. Šiandieną save ne itin aukštai vertinsite, tirštinsite trūkumus, neigsite privalumus. Būsite labai jautrūs, suaktyvės tiek meilės, tiek neapykantos jausmai. Atsargiai vertinkite gautus pasiūlymus, neskubėkite jų priimti - galite apsigauti.

VĖŽYS. Ši diena jus panardins į intrigų kupiną verpetą. Dėl nenuoširdumo arba kaip tik per didelio atvirumo galite pakliūti į keblią situaciją, sukomplikuoti santykius su mylimu žmogumi. Kol kas nedarykite svarbių sprendimų.

LIŪTAS. Šiandien nusimato susitikimai su draugais, įdomios diskusijos. Tačiau jei stengsitės pajungti savo valiai aplinkinius, gali kilti rimtų nesutarimų. Sunkiai atsispirsite svaigalų ir aferų traukai.

MERGELĖ. Šiandien aplinkiniams su jumis bus nelengva dėl jūsų vidinės įtampos, nervingumo. Pasistenkite nesinešti negatyvių emocijų į darbą, antraip galite išprovokuoti bendrą įtampą ir nesėkmes. Itin saugokitės sukčių, vagių.

SVARSTYKLĖS. Bendraujant su aplinkiniais šiandien ypač svarbu išlaikyti santūrumą, emocinę pusiausvyrą. Pasikliaukite savimi, nes kitų patarimai gali suklaidinti. Tiek artimas, tiek ir nepažįstamas asmuo ar užsienietis gali sukelti rūpesčių, apgauti.

SKORPIONAS. Kažkas gali provokuoti veltis į finansinę avantiūrą, gundyti pažadais ir geromis perspektyvomis. Būkite apdairesni, saugokitės apgaulės bei nuostolių. Problemų gali sukelti ir vaikų, mylimo žmogaus neatsargumas, naivumas.

ŠAULYS. Būsite jautrūs, lengvai pažeidžiami emociškai bei fiziškai. Labai svarbu sąžiningai elgtis su žmonėmis, kurie jumis pasitiki ir nėra nuvylę. Saugokitės sukčių.

OŽIARAGIS. Padidės jūsų ambicijos, pasireikš egocentriškumas, noras dominuoti. Nepervertinkite jėgų, saugokitės traumų, konfliktinių situacijų. Gali pasitaikyti apgaulingų pagundų, nesąžiningų žmonių. Prisilaikykite tikrųjų vertybių.

VANDENIS. Galite gauti intriguojamą pasiūlymą iš jums neabejingo ar susidomėjusio asmens. Venkite avantiūrų, nebūkite patiklūs bendraudami su nepažįstamais veikėjais, neieškokite abejotinų pramogų. Labiau prižiūrėkite vaikus.

ŽUVYS. Regis, aplink jus tvyro įtampa, nepasitikėjimas. Tik jei nuoširdžiai sieksite tarpusavio supratimo, gerovės ne vien sau, šeimos židinys neatšals. Galite būti priversti atsiprašyti už seną skriaudą, grąžinti skolą. Gresia vagystės, traumos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS