Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 20 D.)

  • 0

Avinas

Reikės susitvarkyti savo finansinius reikalus. Patartina to neatidėti vėlesniam laikui. Verta atsisėsti prie stalo ir susirašyti pagrindinius artimiausios ateities planus, ypatingą dėmesį skiriant išlaidoms ir pajamoms.

Jautis

Visur norėsite įžvelgti logiką ir prasmę, tik gaila, kad aplinkiniai nebūtinai pritars tokioms jūsų nuotaikoms. Ypač seksis nuoseklumo ir logikos reikalaujančios veiklos, todėl nereikia švaistyti papildomų emocijų niekam kitam.

Dvyniai

Būsite linkę pastatyti sieną tarp savęs ir supančios tikrovės. Nieko nepaisydami užsiimsite  savo reikalais. Apskritai visas šitas pasaulis nevertas jūsų dėmesio. Nebent pakalbėti apie jo keistenybes ir trūkumus, kurie ir taip akivaizdūs.

Vėžys

Turėsite galimybę surengti bet kokį pasirodymą. Tik klausimas, koks jis bus – gražus spektaklis su gausybe žiūrovų ar banali šeimos scena su indų daužymu ir kalbėjimu pakeltu tonu. Viskas priklauso tik nuo jūsų paties.

Liūtas

Viskas, kas netelpa į nustatytas normas ir taisykles, gali sukelti aktyvų jūsų atstūmimą. Pasistenkite, kad tai nevirstų susierzinimu. Na, o jei nenorite būti moralistu, nemėginkite skaityti moralų aplinkiniams.

Mergelė

Tikrai nepakenks rasti laiko ir suorganizuoti draugišką pasibuvimą. Dar geriau su draugais nueiti į kokį nors renginį: teatrą, parodą ar kiną. Šiuo atveju šilta draugiška atmosfera ir teigiamos emocijos garantuotos.

Svarstyklės

Turėtumėte vengti bendrauti su viršininkais. Tiks bet koks atsikalbinėjimas: serganti močiutė, staigi migrena, įtariamas koronavirusas... Priešingu atveju diskusija gali baigtis pakeltu balsu, o vėliau – ir atleidimu.

Skorpionas

Jūsų darbotvarkėje bus du gerai žinomi klausimai: „Kas kaltas?“ ir „Ką daryti?“. Į antrą klausimą atsakyti bus sunku, užtat bus lengva surasti kaltus, o tai atitrauks jus nuo jūsų pačių planų. Geriau užsiimti savo reikalais.

Šaulys

Galite visus nustebinti organizaciniais sugebėjimais. Jūsų įtikinėjimo dovaną stiprins teigiamų emocijų ryškumas, derinamas su nepriekaištinga logika. Atsispirti jūsų žavesiui aplinkiniams bus nelengva.

Ožiaragis

Diena praeis be ypatingų įvykių ir sutrikimų. Darbas nesukels  entuziazmo, o kalbant apie poilsį – mieliau liktumėte namuose ant sofos. Nors ir norėtųsi atidėti buities darbus vėlesniam laikui, verta juos atlikti dabar.

Vandenis

Jūsų šūkis galėtų būti: „Svarbiausia – tvarka namuose!“ Tai pasakytina  ne tik apie namų sutvarkymą, bet ir santykių pagerinimą. Kalbant apie kitus reikalus, tikėtini įvairūs sunkumai, todėl, esant galimybei, geriau juos atidėti.

Žuvys

Jūsų sėkmės raktas – nuoseklumas. Bendraudami galite nustebinti kitus savo sveiku protu ir apdairumu. Tvarkant reikalus tai atneš daug naudos, tačiau mylimam žmogui, deja, gali sukelti žiovulį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS