Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 20 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 20 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 20-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Nuo ryto prisilakstysite su įvairiais smulkiais reikalais, o liežuvis nudils nuo plepėjimo. Vakare pailsėkite nuo intensyvaus bendravimo. Džiaukitės šeimos židinio ramybe, jaukiu poilsiu ir neverskite savęs griebtis buities darbų. Nebent to norite.

JAUTIS. Pradėsite jausti po truputį augantį energetinį potencialą. Gana palanku užsiimti komerciniais bei nuosavybės reikalais. Ypač pažvalėsite vakare, kai galėsite laisvai pabendrauti su kaimynais, artimaisiais.

DVYNIAI. Jeigu turite finansinių, turtinių rūpesčių, imkitės juos doroti. Regis, rasite neblogą sprendimą. Gali būti, kad susitiksite su jums svarbiu asmeniu arba patirsite emociškai jaudinantį įvykį.

VĖŽYS. Šiandien daugiau svajosite nei konkrečiai veiksite. Kad įgyvendintumėte savo slaptus siekius, reikalinga šiokia tokia pagalba iš šalies, nedidelis palaikymas, jau nekalbant apie būtiną asmeninę iniciatyvą.

LIŪTAS. Šiandien jūsų įtaka kitiems bus labai juntama, net jei patys jausitės pavargę, kupini abejonių. Nesąmoningai žadinsite kitų pasitikėjimą, simpatijas bei norą atverti jums širdį. Tačiau iki vakaro jus šis vaidmuo gerokai išsunks.

MERGELĖ. Būsite gana dalykiškai nusiteikę, galvosite apie didelių ambicijų patenkinimą. Nekurstykite savyje įtampos, mokėkite rasti džiaugsmo smulkmenose. Neatsisakykite pavakaroti su patraukliu jums asmeniu ar draugų kompanija.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums neduos ramybės globalūs dalykai, politika arba domėsitės mokslu, kelionėmis. Mokėkite į problemas pažvelgti filosofiškai, tarsi iš tolo. Tai šiek tiek numalšins jūsų nerimą.

SKORPIONAS. Iš ryto pravartu tvarkyti su mokesčiais, draudimu, finansais susijusius reikalus. Vakare turbūt veršitės į svarbius renginius, domėsitės tuo, kas vyksta pasaulyje ar šiaip toliau nuo jūsų kasdienybės. Galite bendrauti su įžymybėmis, užsieniečiais.

ŠAULYS. Tikriausiai jums neduos ramybės svetimi pinigai bei laimėjimai. Liaukitės apie tai galvoję. Verčiau energiją nukreipkite į savų problemų sprendimą, savojo biudžeto ar verslo reikalus. Iš to turėsite daugiau naudos.

OŽIARAGIS. Būsite gana optimistiškai nusiteikę net tuo atveju, jeigu neturėsite progos pajusti savo pranašumo ar populiarumo. Regis, padarysite gerą įspūdį tiems žmonėms, su kuriais teks bendrauti.

VANDENIS. Visą dieną tikriausiai suksitės kaip vijurkai ir daugiausiai energijos teiks mintys apie malonų laisvalaikį vakare ar savaitgalį. Galbūt žaisminga forma mėginsite išsiaiškinti, ką nuo jūsų slepia dominantis asmuo.

ŽUVYS. Šiandien neišsisuksite nuo šeimyninių ir buitinių pareigų. Vakare jau būsite nusiteikę meilės reikalams, kūrybai. Jūsų jausmai taps gilesni ir švelnesni, o sugebėjimai, talentai pasidarys labiau pastebimi.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS