Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 25 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 25 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 25-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Su kolegomis, vadovais vertėtų atvirai apsvarstyti klausimus, kurie jums neduoda ramybės. Nenusiminkite, jeigu sulauksite aštrios kritikos. Net ir tokiu atveju gausite postūmį kažko imtis, siekti.

JAUTIS. Jeigu norite finansinio stabilumo, tai labiau planuokite išlaidas ir mažiau pinigų skirkite pramogoms. O jeigu trokštate pakeliauti, laisvai pasimėgauti malonumais, tai nedejuokite, kad jie kainuoja.

DVYNIAI. Naujos pažintys gali būti uždegančios, diskusijos, ginčai - taip pat. Tik apsišarvuokite kantrybe, kad neišsipūstų netinkamas žodis, nes jūsų klaidomis mielai pasinaudos konkurentai. Galbūt nerimo sukels šeimos narių, vaikų problemos.

VĖŽYS. Tikriausiai teks skubiai tvarkyti dokumentus, sutartis, daug bendrauti, tiek telefonu, tiek internetu. Galimas netikėtas rūpestis. Galbūt turėsite ką nors pavaduoti, tarpininkauti, konkuruoti ar dėl ko nors aiškintis.

LIŪTAS. Atlygis už darbą, ypač jei jis didinamas, skatins jus dirbti negailint jėgų ir laiko. Galbūt ruošitės komandiruotei ar tam tikrai reformai, domėsitės nauja technika, darbo priemonėmis ar pan. Regis, daug dėmesio skirsite smulkmenoms, detalėms.

MERGELĖ. Pasistenkite būti susikaupę ir kantrūs, nesivadovaukite emocijomis, antraip susigadinsite įvaizdį. Didelių piniginių įplaukų bei lengvos naudos tikėtis kol kas neverta. Galite susitikti žmogų, kurį anksčiau laikėte savo draugu, gerbėju ar mylimuoju.

SVARSTYKLĖS. Domėsitės įvairiausiais gandais, paskalomis. Nevenkite bendrauti, bet venkite liežuvauti, regzti intrigas. Tiesiog atkreipkite didesnį dėmesį į savo nuojautas bei kitų užuominas. Saugokitės traumų, ugnies.

SKORPIONAS. Numatyti organizaciniai, o ypač finansiniai klausimai spręsis gana sunkiai, tačiau įmanomi preliminarūs susitarimai. Draugas, giminaitis ar kaimynas gali jums padėti arba kaip tik pakenkti.

ŠAULYS. Tikriausiai neblogai seksis reikšti mintis, organizuoti dalykinius ir kitokius pasitarimus, verslo sandorius. Regs, iš jūsų bus reikalaujama, aiškiai apsispręsti, ko norite ir ką galite.

OŽIARAGIS. Būsite valdingi, racionalūs, gebėsite pasinaudoti savo autoritetu tikslui pasiekti. Visgi pavojinga demonstruoti kategoriškus principus bei ambicijas - tokiu būdu galima daug netekti. Iš toli esančio draugo galite gauti žinią.

VANDENIS. Jūsų ausis gali pasiekti nekokia naujiena. Arba tiesiog galvosite apie galimą grėsmę, nuobaudą, jūsų klaidų, neetiškumo paviešinimą ar pan. Tikriausiai bus nenumatytų išlaidų.

ŽUVYS. Kai kurioms jūsų iniciatyvoms gali nepritarti kolektyvas. Tačiau nederėtų dėl to širsti - juk iš šalies geriau matyti trūkumai bei spragos. Pasistenkite kruopščiai tvarkyti dokumentus, ypač turinčius juridinės atsakomybės galią.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS