Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 3 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 3 D.)

  • 0

AVINAS. Šiandien turėsite kaip reikiant paplušėti srityse, susijusiose su finansais, komercija. Turbūt nemažai kainuos įvaizdžio keitimas, verslo reklamavimas ar pan.

JAUTIS. Jeigu kilo teisinių, verslo ar kitų problemų, tikriausiai rasite draugų, bendraminčių ar tarpininkų, nusiteikusių jus apginti, paremti. Gana sumaniai spręsite psichologines artimųjų problemas, aiškinsitės santykius.

DVYNIAI. Aktualus bus pareigos jausmas, profesinė kompetencija, kantrybė. Galbūt mintys suksis apie dalykinę kelionę, karjerą. Tikėtina, kad labiau nei paprastai susirūpinsite savo ir aplinkinių sveikata, sveika mityba, švara, higiena, grožiu.

VĖŽYS. Šiandien itin daug parodysite kūrybingumo ir energijos užsiimdami įvairia veikla. Gali atsirasti naujas pomėgis, užsiėmimas ar susižavėjimo objektas. Tačiau dirbdami nepamirškite laikytis darbo saugos taisyklių.

LIŪTAS. Jums norėsis užsiimti paprastais žemiškais reikalais, buitimi, skirti daugiau dėmesio artimiems žmonėms. Deja, tiems, kurie dirba protinį darbą, ypač susijusį su tarptautine sfera, užsieniu, teks plušėti labai įtemptai, taisyti spragas ir pan.

MERGELĖ. Regis, norėsis užsiimti protiniu darbu, rašyti laiškus. Visgi jums stigs emocinės pusiausvyros, nežinosite, ko pirmiausia imtis, ką spręsti - darbines ar asmenines problemas. Senų santykių ar projekto atnaujinimas gali atnešti išbandymų.

SVARSTYKLĖS. Turbūt stengsitės įgyvendinti planuotą finansinę, komercinę operaciją. Jeigu kam nors rinksite dovaną, pasižymėsite praktišku požiūriu. Neužmirškite, kad jūsų dėmesio labai reikia artimam žmogui, net jei jis keistai maištauja.

SKORPIONAS. Tikriausiai teks pasirūpinti nuosavybe, dokumentais. Iš esmės diena bus gera, turėsite priežasčių optimizmui. Vis dėlto jūsų nuotaikos banguos ir labai priklausys nuo gaunamos informacijos. Darbe gali pasitaikyti nesklandumų.

ŠAULYS. Šiandien neišvengsite keisto nerimo. Jeigu kažkokių įsipareigojimų įvykdyti nepajėgiate, jausitės nekaip, norėsis ką nors apkaltinti. Tikėjimas ir pasitikėjimas savimi padės rasti korektišką išeitį. Be to, padėtų trumpas poilsis.

OŽIARAGIS. Maloniausiai šiandien jausitės ne namuose, o būdami tarp žmonių, visuomeniniuose renginiuose. Pageidautini būtų draugiški susitikimai. Galima tikėtis nesavanaudiškos pagalbos.

VANDENIS. Šiandien neišsisuksite nuo pokalbio su svarbiu asmeniu ir neišvengsite naujų įpareigojimų. Gali būti, kad kai kuriuos dalykus vertinsite pernelyg subjektyviai ir tai kritikuos kiti. Jeigu kritiką priimsite kaip draugišką, vakaras bus šaunus.

ŽUVYS. Neblogai seksis protinė ir meninė veikla. Galimas kontaktas su žmogumi, atvykusiu iš toli arba su tuo, iš kurio galima kažko pasimokyti. Išdrįskite kreiptis į įtakingą pažįstamą, jei turite problemų, kurias jis gali padėti išspręsti.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS