Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 6 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 6 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė balandžio 6-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Šiandien bus nesunku atkreipti į save kitų dėmesį bei parodyti, kad jūsų tikslai naudingi ir kitiems. Yra tikimybė, kad nusipelnysite daugiau pagarbos, sustiprinsite savo įtaką.

JAUTIS. Šiandien gali atsiskleisti kai kurie jūsų paslėpti talentai. Arba sustiprėjusi įžvalga leis aiškiau apibrėžti savo troškimus ir tikslus. Galite sužavėti ypatingą asmenį.

DVYNIAI. Šiandien bus sunkiau daryti įtaką antrajai pusei, aplinkiniams. Reikės ypatingo psichologinio įžvalgumo. Panašu, kad stengsitės atsikratyti senų vidinių kompleksų.

VĖŽYS. Jaudinamų įspūdžių galite tikėtis, jeigu išsiruošite į pramoginį renginį ar susitiksite su patinkančiu asmeniu. O jei jaučiatės supančioti nemaloniais pančiais, gali kilti noras juos sutraukyti.

LIŪTAS. Turėsite galimybių gerai pasidarbuoti arba kokybiškai pailsėti. O galbūt jūs tiesiog pasižymėsite sveiku humoro jausmu ir mėgausitės viskuo, ką teikia ši diena.

MERGELĖ. Dalyvaukite konkursuose, žaidimuose, atverkite širdį mylimam žmogui, suteikite džiaugsmo vaikams. Galbūt laimėsite kokį prizą arba pagaliau įveiksite vidinį barjerą, trukdžiusį laisvai pasireikšti, išlieti jausmus ir pan.

SVARSTYKLĖS. Daug dėmesio skirsite asmeniniam gyvenimui, gerovei, komfortui. Galimi jaudinami prisiminimai. Visgi neskubėkite išsakyti jausmų tam žmogui, apie kurį daug galvojate.

SKORPIONAS. Mokėsite įkalbėti reikiamus žmones, kad palaikytų, paremtų jūsų sumanymus. Galite leistis į netolimą kelionę tam, kad užsidirbtumėte arba maloniai praleistumėte laiką.

ŠAULYS. Ko rimtai besiimtumėte, rezultatai neturėtų nuvilti. Jeigu sudarysite komercinį susitarimą, jis bus naudingas. Kils idėjų, susijusių su verslu, statybomis, žemės ūkiu arba nekilnojamojo turto nuoma, pirkimu ar pardavimu.

OŽIARAGIS. Emocijų kels netyčia sužinotos paslaptys ar išgirstos paskalos. O gal jums teks aiškintis dėl nuslėptų dalykų su artimu žmogumi. Kuo mažiau plepėsite, tuo daugiau laimėsite. Regis, ypač džiugins atgyjanti meilė.

VANDENIS. Svarbius planus ir projektus kurkite tik savo galvoje, bet garsiai apie juos su bet kuo kol kas nekalbėkite. Paslaptingumas, atsargumas išeis į naudą. Dar nieko konkrečiai nežadėkite, neliežuvaukite.

ŽUVYS. Žmonės, kuriuos sutiksite, apipils jus naujienomis, įspūdžiais. Galbūt kažkuo galėsite pasinaudoti, siekdami savo tikslų. O gal patys turite ką pasiūlyti pašnekovams, kad jie suvoktų, jog gali jumis pasitikėti ir žvelgti palankiai?

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

nustokit rasyt kliedesius

*

SUSIJUSIOS NAUJIENOS