Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 7 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 7-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Šiandien bus ir šilto, ir šalto. Tikėtinos džiugios akimirkos, bet ne mažiau tikėtini nemalonūs pokalbiai ir incidentai. Reikia saugotis avarinių situacijų, ugnies, agresijos.

JAUTIS. Aktualiausi bus klausimai, susiję su politika, užsieniu, mokslu, išradimais. Pasižymėsite lakia vaizduote, psichologiniu įžvalgumu. Galbūt kur nors toliau vyksite ar bendrausite su žmonėmis iš toli.

DVYNIAI. Nusimato nemažos išlaidos, nelengvai spręsite skolų klausimus. Pakoreguokite savo finansinius ar verslo planus. Gali būti, kad neramiame problemų vandenyne atsiras gelbstintis šiaudas.

VĖŽYS. Labai prieštaringa diena. Kai kas nepaprastai džiugins, žadins gilius jausmus, ilgalaikį interesą. Deja, susidursite ir su negatyvia reakcija, galbūt net agresija. Venkite konfliktinių situacijų.

LIŪTAS. Teks tam tikra prasme įveikti save, nugalėti įpročius, polinkius, parodyti tvirtumą. Labiau parūps sveikata, išvaizda, ūkiniai reikalai. Galite išleisti pinigų technikos remontui, atnaujinimui arba asmeniniam įvaizdžiui.

MERGELĖ. Norėsis romantikos, todėl nevengsite flirto, žadinsite priešingos lyties susidomėjimą bei viltis. Galimas dalyvavimas įdomiuose renginiuose. Jūsų išradingumas atrodys neišsenkamas, ypač jei jausite paskatinimą iš šalies.

SVARSTYKLĖS. Pravartu pasitarti su namiškiais, jeigu norite ką nors pirkti. Nederėtų pakeltu balsu aiškintis dėl išlaidų. Verčiau paskatinkite artimuosius, kad jie patys įvertintų finansinę šeimos būklę ir savo asmeninį indėlį.

SKORPIONAS. Dėl emocijų šėlsmo bus gana sunku susikaupti ir ką nors konkretaus veikti. Labai intensyviai bendrausite. Galbūt pirksite, taisysite transporto priemonę, kompiuterinę ar kt. įrangą. Galite dėl kažko jums svarbaus tartis su kaimynu, giminaičiu.

ŠAULYS. Gali atsirasti proga užsidirbti arba susidoroti su techniniais rūpesčiais, pagerinti buities sąlygas, įsigyti norimą daiktą. Rūpestingai analizuosite klausimus, susijusius su asmeniniu įvaizdžiu, namų dizainu ar nuoma, statybomis.

OŽIARAGIS. Šiandien sunkiai kontroliuosite savo emocijas. Būsite jausmingi, linkę stipriai mylėti ir ne mažiau stipriai neapkęsti. Galite aršiai ginti savo interesą, kad ir koks jis būtų, manydami, kad tikslas pateisina priemones.

VANDENIS. Šiandien jums patartina atsipalaiduoti bei kuo daugiau dėmesio skirti savo kūno ir sielos poreikiams. Geriau jausitės mažame artimų žmonių ratelyje arba būdami vieni nei tarp žmonių.

ŽUVYS. Seksis suktis toje aplinkoje, kurioje yra jums svarbių žmonių, bendraminčių. Panašu, kad pelnysite populiarumą. Vis dėlto draugystės santykiai gali patirti savotišką išbandymą. Galite įsigyti planuotą reikalingą daiktą.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS