Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 7 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 7-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Būsite linkę pataikauti savo įgeidžiams, ieškoti malonumų, „lengva ranka” švaistysite pinigus. Daug leisite ir kitiems žmonėms. Regis, jūsų fantaziją ribos tik per plona piniginė.

JAUTIS. Aplinkiniai stengsis jums įtikti, pradžiuginti ar kuo nors nustebinti. Praktiškai panaudokite savo intuiciją, įkvėpimą. Galbūt pavyks ką nors sukurti. Vakaras gali būti romantiškas.

DVYNIAI. Diena palanki poilsiui vienatvėje, apmąstymams, meditacijoms, laiškų rašymui, meninei kūrybai. Turbūt užplūs keistos abejonės, nerealios iliuzijos.

VĖŽYS. Šiandien turėsite nemažą pasirinkimą, kaip, su kuo leisti laiką. Galite tikėtis pakvietimų, dėmesio. Būsite draugiški ir linkę padėti. Geras metas susitikimams su draugais, bendraminčiais.

LIŪTAS. Būtų gerai, kad sugebėtumėte atsikratyti minčių apie darbą, politiką, karjerą ir pasimėgautumėte kitais dalykais. Jeigu dalyvausite prašmatniame renginyje, neišvengsite apkalbų. Skonio ir subtilumo stoka bus labai pastebima.

MERGELĖ. Ši diena turėtų būti maloni, pakylėjanti dvasiškai ir protiškai. Regis, labai tinkamai sudėliosite prioritetus, susijusius su ateities planais. Galite leistis į kelionę, vykti į renginį.

SVARSTYKLĖS. Tikėtina, kad ką nors skolinsite, atgausite skolą arba ką nors pirksite lizingu. Galbūt pasiryšite tam tikrai permainai, nors dėl jos iki šiol dvejojote ir baiminotės.

SKORPIONAS. Diena bus kupina susitikimų, bendravimo, tačiau tai nereiškia, kad tai teiks vien džiaugsmą. Kaip bebūtų, palanku taisyti santykius bei juos megzti. Leiskite laisvalaikį su esamu ar potencialiu gyvenimo partneriu, raskite bendrų interesų.

ŠAULYS. Šiandien verta užsiimti įvairiais ūkiniais darbais. Kils noras įsigyti naują drabužį ar papuošalą, komforto prekę. Tikėtina, kad įsigytas daiktas jūsų nenuvils.

OŽIARAGIS. Jūsų nenuviltų romantiškas pasimatymas, šou ar sportinis renginys, aktyvus laisvalaikis su vaikais, piknikėlis gamtoje arba kita atrakcija. Nesėdėkite tarp keturių sienų ir netingėkite ką nors susiorganizuoti.

VANDENIS. Diena bus nebloga, jeigu daug laiko praleisite įprastoje aplinkoje prie jaukaus namų židinio. Kai kuriuos jūsų planus gali sujaukti svečio vizitas, gauta žinia.

ŽUVYS. Puiki diena menininkams, grožio puoselėtojams. Sėkmės galima tikėtis veikloje, reikalaujančioje greitos reakcijos, iškalbos, mokėjimo bendrauti. Įsimylėjusieji taip pat jaus ypatingą polėkį.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS