Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 19 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 19 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 19-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Šeimyniška diena. Jeigu su namiškiais santykiai geri, tai ir diena turėtų būti maloni. Tačiau jei kas nors bando pernelyg spausti, vadovauti, konfliktai neaplenks. Suteikite šalia esantiems gerų emocijų, kuo nors palepinkite, ir debesys išsisklaidys.

JAUTIS. Jeigu kur nors išvykstate, nelėkite lyg be galvos. Laikykitės eismo taisyklių. Apskritai, diena gali būti šauni, o ypač nuotaikingas vakaras. Jei tik panorėsite romantikos, į jūsų netikėtą iniciatyvą bus palankiai sureaguota.

DVYNIAI. Jūsų slaptos viltys, susijusios su norimu įsigyti daiktu, trokštama dovana, nelegaliu pasipelnymu ar pan., gali iš dalies realizuotis. Vis dėlto per didelė rizika nepasiteisins.

VĖŽYS. Permaininga diena. Jeigu išvengsite kivirčų su oponentais ir šiaip valdingais asmenimis, vakaras turėtų suteikti gerų įspūdžių. Staiga galite kažkuo susižavėti.

LIŪTAS. Šiandien leiskite sau atsipūsti nuo darbų, pareigų. Regis, domins dvasinės praktikos, parapsichologija, vidinės transformacijos ir pan. Gana rizikinga per giliai nerti į abejotinus eksperimentus su psichika ar kūnu.

MERGELĖ. Jums ši diena turėtų būti įdomi, kupina įspūdžių. Regis, susitiksite su žmonėmis, kurių pasiilgote, arba gausite svarbių žinių iš užsienyje esančių draugų, artimųjų. Domins renginiai, kelionės, darbai toli nuo namų ir pan.

SVARSTYKLĖS. Būsite labai užsiėmę, jei tenka dirbti, organizuoti talką, renginį ar pan. Nors atrodys sunku, vis dėlto vakare turėtumėte pasidžiaugti gautu dėmesiu, įvertinimu, finansine nauda ar pan.

SKORPIONAS. Jeigu esate kelionėje, galimi netikėtumai dėl ne taip suprastos informacijos ar jos trūkumo. Intriguojamas pasiūlymas, pažintis su užsieniečiu gali ir nudžiuginti, ir sukelti nerimo.

ŠAULYS. Šiandien jus itin domins nepigios prekės ir paslaugos arba kursite originalius verslo planus. Viena vertus, idėjų išties gali būti gerų. Kita vertus, įtikinti partnerius, kitus suinteresuotus žmones bus nelengva. Jų nuogąstavimai nėra visiškai be pagrindo.

OŽIARAGIS. Jums norėsis kontroliuoti kitus žmones, primesti savo valią, planus. Tai lengvai pavyks, jei partneris yra sukalbamas, o pašnekovai vengia konfliktų. Verčiau džiuginkite maloniomis staigmenomis savo vaikus, mylimą žmogų.

VANDENIS. Regis, kils ūpas dailiau susitvarkyti savo aplinką, įsigyti modernesnių daiktų. Jei koreguosite asmeninį įvaizdį, išties pavyks tapti stilingesniems, originalesniems. Netikėtai galite įsigyti gyvūną.

ŽUVYS. Jums nepristigs geros valios ir nuotaikos bendraujant su vaikais bei artimais širdžiai žmonėmis. Apskritai, sugebėsite su bet kuo dėl bet ko susitarti. Vis dėlto nežinoma, ar vėliau bus laikomasi tų susitarimų, pažadų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS