Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 20 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 20 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 20-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Šiandien galite gauti viliojamų pasiūlymų. Nusimato pramoga už namų sienų. Kažkas jus gali nustebinti romantiškais siurprizais. Daugiau dėmesio skirkite vaikams ir mylimam žmogui.

JAUTIS. Šiandien jus valdys nuotaikos, emociniai impulsai. Ši diena tarsi įpareigos imtis namų ruošos, pasirūpinti kulinarinėmis įmantrybėmis. Net jei tai jums nėra atgrasu, buitiniai rūpesčiai jus išvargins.

DVYNIAI. Ši diena atneš nemažai kontaktų, galbūt sulauksite laiškų, skambučių, svečių. Tikėtina, kad su giminaičiais pasikalbėsite tomis temomis, kurios seniai neduoda jums ramybės.

VĖŽYS. Nors turėtumėte mėgautis savaitgaliu, jums į galvą lįs rimtos mintys. Galite galvoti apie investicijas ar pajamas, susijusias su nekilnojamuoju turtu, verslu. O jei tai nerūpi, tai tiesiog džiaugsitės gerais ir skaniais dalykais.

LIŪTAS. Diena išties turėtų būti nebloga, nuotaikinga, jei sugebėsite pasimėgauti nedideliais gyvenimo malonumais. Būkite tolerantiški, nuoširdūs ir išvengsite nereikalingų emocinių ekscesų, nesusipratimų.

MERGELĖ. Trūks valios, ryžto, bet pasireikš stipresnės nuojautos, meniniai sugebėjimai. Mažiau kalbėkite apie pinigus ir savo kasdienius rūpesčius, o daugiau klausykitės kitų žmonių.

SVARSTYKLĖS. Šiandien veršitės bendrauti, svečiuotis. Viskas klostysis gerai, jeigu nesusipyksite su kažkaip jums įsipareigojusiu pažįstamu. Per daug iš kitų nesitikėkite.

SKORPIONAS. Vykdykite prisiimtus įsipareigojimus, neįstumkite į keblią padėtį kitų žmonių. Ši diena nebus skirta vien atsipalaidavimui, nes nusimato pokalbiai rimtomis temomis arba nemažai darbo.

ŠAULYS. Nusimato susitikimai su įžymybėmis, įtakingais veikėjais, užsieniečiais Galbūt kils noras demonstruoti savo erudiciją, iškalbą. Šaunu, jei tai pavyks. O jei ne, tikėtinos negatyvios emocinės, žodinės reakcijos.

OŽIARAGIS. Tikėtinos finansinės problemos. Teks sukti galvą, kaip grąžinti ar atsiimti skolas. Arba iš ko pasiskolinti. Antroji pusė nepasižymės dosnumu, net jei turi pinigų. Tačiau romantika ir aistra šiandien gali suliepsnoti karštesne ugnimi.

VANDENIS. Aktyvi diena. Regis, teks aiškintis santykius, derinti norus ir planus. Arba ieškosite realių galimybių susitikti su asmeniu, kurį laikote patikimu draugu arba partneriu viena ar kita prasme.

ŽUVYS. Ši diena gana nepalanki sveikatai. Pasistenkite nepersivalgyti, nevartokite daug alkoholio, svaigalų. Jeigu pakankamai ilsėsitės, neieškosite abejotinų nuotykių, nerizikuosite, išvengsite problemų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS