Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 22 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 22 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 22-ajai, antradieniui.

AVINAS. Aktyviai bendrausite, flirtuosite su priešinga lytimi. Rasite bendrą kalbą netgi su išdykusiais vaikais. Galite pasižymėti protiniuose žaidimuose, kūrybiniuose konkursuose, sporto srityje.

JAUTIS. Galite atkurti santarvę, gerus santykius, jei tik pasistengsite suprasti kitus žmones. Nederėtų nuleisti rankų arba užsispirti, jei įvyko nedidelis nesusipratimas. Nuoširdumu galite daug laimėti.

DVYNIAI. Aktualūs bus su žiniasklaida, korespondencija, prekyba, reklama, ryšiais susiję reikalai. Gali būti, kad susidursite su kliūtimis dėl transporto ar ryšių sutrikimų. Arba tiesiog rūpinsitės techniniais reikalais ir tam naudosite įgytas žinias.

VĖŽYS. Palankus metas nuosavybės ir verslo reikalams. Sieksite susikurti tvirtesnį materialinį pagrindą, gauti kreditą ar kažką svarbaus įsigyti. Jums turėtų pavykti.

LIŪTAS. Seksis bendrauti, pasireikšti kūrybiškai ir intelektualiai. Galite gauti naudingą ir praktišką patarimą, vertingą pasiūlymą. Iš esmės jums viskas klosis kuo puikiausiai, jei tik sugebėsite kontroliuoti savo emocijas bei žodžius.

MERGELĖ. Galvosite ir kalbėsite apie susipainiojusį, neaiškų reikalą. Jūsų suvokimas gali būti labai subjektyvus. Tačiau meilės reikaluose jums puikiai seksis, ypač jeigu išvengsite svetimų akių, viešumo. Nepiktnaudžiaukite alkoholiu, vaistais.

SVARSTYKLĖS. Jumyse prabus didesnis smalsumas, žinių troškimas. Gali išsiplėsti jūsų draugų, pažįstamų ratas. Arba tiesiog susitiksite žmogų, kurio seniai nematėte ir kuris turi kuo nustebinti.

SKORPIONAS. Galimi pokalbiai su kolegomis, pareigūnais, valdininkais. Tikėtina reikšminga informacija. Jei ja pasinaudosite, galite praturtėti. Palanku planuoti su karjera, vadovavimu, studijomis susijusius reikalus.

ŠAULYS. Nusimato susitikimai, kurie praturtins jus intelektualiai arba dvasiškai. Planai, susiję su kelione, užsieniu, publikacijomis, mokslu, karjera, tam tikra prasme turėtų realizuotis.

OŽIARAGIS. Kils naujų idėjų, susijusių su investicijų ar verslo galimybėmis. Dėl pažįstamo žmogaus įsikišimo gali įvykti tai, ko nesitikite. Tai nebūtinai nudžiugins. Nusimato meilės pagundos.

VANDENIS. Neskubėkite nutraukti sutarties arba santykių su jums svarbiu žmogumi. Jei labai pasistengsite, pasitelksite į pagalbą tarpininkus, galite pasiekti palankų susitarimą jums aktualiu klausimu.

ŽUVYS. Ir dalykine, ir kūrybine prasme tai turėtų būti naudinga, rezultatyvi diena. Tačiau šiokių tokių rūpesčių gali sukelti su šeimos nariais, vaikais susiję klausimai. Jei liks laiko, po darbo noriai imsitės aktyvios veiklos ir savo namų ūkyje, sodyboje ar kt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS