Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 26 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 26 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 26-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Šiandien jausite didesnį aplinkinių susidomėjimą jūsų asmeniu. Tačiau jei nesusilaikysite nuo netikėtų pagundų, panašu, kad ne vienai dienai „nuvažiuosite į šunkelį” arba būsite apkaltinti seksualiniu priekabiavimu.

JAUTIS. Šiandien būkite kantrūs ir tolerantiški, nes aplinkiniai bus labiau nusiteikę jus auklėti bei kritikuoti. Arba būtent jūs būsite linkę moralizuoti, kažko reikalauti. Ugnis, elektra, žaibas irgi gali parodyti savo piktąją pusę.

DVYNIAI. Šiandien jūs lengviau nei kiti laimėsite žmonių simpatijas bei dėmesį. Tai nereiškia, kad nereikės pastangų. Regis, prireiks ne tik jų, bet ir didesnio dosnumo. Vakare lengva susižeisti ar ką nors sužeisti, apsinuodyti, patirti alerginę reakciją.

VĖŽYS. Tikėtinas emocinis stresas, jei nevaldysite savo instinktyvių troškimų ar būsite perdėtai priekabūs. Meilės padangę trumpam gali užtemdyti debesys. Tuo tarpu itin trokšite meilės, aistros ir nebūtinai to sieksite tinkamais bei padoriais būdais.

LIŪTAS. Nors emocine, jausmine prasme ši diena pakili, gal net džiugi, kūrybinga, tačiau tykos daug pavojų - įvairiose situacijose galimos traumos, avarijos. Į jūsų planus įtrauktos pramogos, viešnagės nebūtinai vyks pagal sumanytą scenarijų.

MERGELĖ. Jūsų dėmesio, šilumos laukia neabejingai nusiteikęs asmuo, artimieji. Derėtų bent šiek tiek atskleisti gerus, romantiškus jausmus, antraip galimi nesusipratimai, nuoskaudos. Labiau prižiūrėkite vaikus.

SVARSTYKLĖS. Situacija bus nestabili - kiekvieną minutę kažkas gali nutikti ir suardyti tiek planus, tiek ramybę. Gali pasireikšti nesaikingumas valgant ir geriant, giriantis ir puošiantis. Nešvaistykite pinigų nevertingiems menkniekiams.

SKORPIONAS. Dvasinė jūsų būsena bus keista, niekur nerasite sau vietos. Nieko gero, jei šiandien jums reikia dirbti - tam stigs energijos, galite padaryti klaidų. Pavydo scenos, reikalavimai griaus, o ne stiprins ryšius. Saugokitės agresijos, ugnies, žaibo.

ŠAULYS. Diena aktyvi, kupina bendravimo. Aplinkiniai skatins jus veltis į avantiūras, leistis į nuotykius. Sunkiai atsispirsite pagundoms - ir kuo jos bus pavojingesnės, tuo sunkiau. Atitinkamos gali būti ir pasekmės. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

OŽIARAGIS. Galima ypatinga nuotaikų kaita. Neskubėkite nutraukti ryšių, jei dominantis jus žmogus nepataikė į taktą. Meilės reikaluose šiandien būkite itin kantrūs ir subtilūs. Nepatartinas joks spaudimas, žeminimas.

VANDENIS. Šiandien nesėdėsite sudėję rankų ir stengsitės nuveikti kažką svarbaus. Galimi įdomūs, o gal ir naudingi kontaktai su užsieniečiais, įtakingais asmenimis, įžymybėmis. Visgi nemaža nelaimingų atsitikimų, nuostolių tikimybė.

ŽUVYS. Galimos emocinės nuoskaudos, nepasitenkinimas seksualine ar finansine situacija. Galbūt norėsis viską iš esmės keisti, priimti sprendimą dėl jausmų, santykių. Verčiau šiuo klausimu neskubėtumėte. Saugokite vaikus.

Geros dienos!

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS