Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 4 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 4 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 4-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Rytas gali būti pakankamai darbingas, tačiau kuo toliau, tuo labiau mažės optimizmo, pakantumo kitiems. Vietoj to labiau tikėtinos apkalbos, priekaištai, žeidžiančios replikos.

JAUTIS. Jeigu ruošiatės kelionei, egzaminui, viešam pasirodymui, rašote mokslinį darbą ar renkatės būsimų atostogų maršrutą, tai atrodysite labai užsiėmę ir susirūpinę. Regis, viską vertinsite labai rimtai, gilinsitės į detales.

DVYNIAI. Susidursite su išsisukinėjimu, pažadų nevykdymu, nekonkretumu. Derėtų pataupyti ir jėgas, ir nervus, ir pinigus. Didesnių išlaidų šiandien geriau būtų atsisakyti. Kils įtampa santykiuose su partneriu ir apskritai - bendraujant su priešinga lytimi.

VĖŽYS. Tikėtinas emocinis stresas, o gal net santykių nutrūkimas, jeigu nevaldysite savo instinktyvių troškimų. Jūsų noras kažką pakeisti asmeniniuose santykiuose kitą pusę gali žeisti.

LIŪTAS. Smulkios nesėkmės darbe ar savame ūkyje gadins nuotaiką, trikdys planus. Galite neteisingai suprasti jums rodomą dėmesį, keliamus reikalavimus. Jums reikėtų labiau rūpintis sveikata.

MERGELĖ. Regis, ši diena privers daugiau dėmesio skirti vaikams ar augintiniams. Jeigu to nepadarysite, vakare jums gali būti priminta apie tėvų atsakomybę. Jei užsiimate kūrybine veikla, šou verslu, teks rimtai paplušėti.

SVARSTYKLĖS. Nusimato daug pokalbių telefonu, korespondencijos, rašymo, skaičiavimų. Siekite harmonijos santykiuose su giminėmis, kaimynais, neklausykite ir neskleiskite apkalbų. Atidžiai vairuokite.

SKORPIONAS. Nenutrūkstamų reikalų grandinė drieksis per visą dieną iki vėlyvo vakaro. Jeigu laukiate svečio ar kur nors vykstate, galimas tam tikras uždelsimas, vėlavimas ar pan.

ŠAULYS. Dvasinė jūsų būsena bus nestabili, nenoriai bendrausite. Galite nusiminti dėl netinkamai išleistų pinigų, kokio nors nuostolio ar susikomplikavusių santykių, nepakankamo dėmesio. Saugokite asmeninius daiktus, techniką.

OŽIARAGIS. Intensyvūs darbai, kaip ir bendravimas, šiandieną jus vargins. Galimi priekaištai, teks aiškintis, teisintis. Arba patys kažkuo įtarinėsite artimą žmogų ir drumsite ramybę šeimoje.

VANDENIS. Gali būti pakirstas jūsų pasitikėjimas, tykos nesusipratimai. Yra pavojus patirti nemalonumų per intrigas, aplaidumą. Tvirčiau prilaikykite piniginę. Nelįskite į avantiūras.

ŽUVYS. Bus nelengva racionaliai bendrauti, tartis dėl konkrečių dalykų. Tikėtina, kad bus kritikuojamas jūsų skonis, stilius, gyvenimo būdas. Galbūt tai taps pretekstu priimti sprendimą dėl santykių, renginio ar projekto.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS