Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gegužės 9 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GEGUŽĖS 9 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gegužės 9-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Šiandien galite nekaip jaustis, sunku bus susikaupti. Nusimato nelengvas dalykinis pokalbis, reikalaujantis konkrečių atsakymų, aiškių argumentų. Būkite atidūs, kad neįsiveltumėte į nelegalias aferas, intrigas.

JAUTIS. Šiandien jausite augančią įtampą, ypač bendraujant su autoritetingais veikėjais ir konkurentais. Atrodys, kad į jūsų vietą kažkas rimtai taikosi. Visgi gaunama informacija bus labai prieštaringa.

DVYNIAI. Būsite nusiteikę padirbėti, net jei jūsų niekas nespaus ir neragins. Tačiau neverta tikėtis, kad už nelegalią veiklą sulauksite pagyrimų. Verčiau elkitės atsakingai. Jei padarysite klaidą, atsikovoti pozicijas bus nelengva.

VĖŽYS. Galite susidurti su etine arba teisine dilema. Informacija, kurią nelengvai gausite, gali pasirodyti labai paini. Vargu ar ji jums padės. Stenkitės protingais būdais pasipriešinti spaudimui, būkite objektyvūs.

LIŪTAS. Tai, ką neseniai labai vertinote, staiga gali nebedžiuginti. Gali tekti už kažką primokėti, įsiskolinti ar kitaip finansiškai įsipareigoti. Būkite apdairūs ką nors pirkdami, pasirašydami.

MERGELĖ. Jūsų šiandieninė sėkmė labai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo. Galite labai susidomėti informacija apie savo partnerius ar konkurentus. Galbūt ir jūsų sutuoktinis pateiks staigmenų.

SVARSTYKLĖS. Regis, pasiryšite išleisti nemažai pinigų sveikatos atstatymui ar profilaktikai, įvaizdžio gerinimui. Tikriausiai kils ūpas visur daryti tvarką, šveisti namus ar pertvarkyti sodybą, peržiūrėti garderobą.

SKORPIONAS. Būsite kūrybingi ir veiklūs. Galimas pokalbis ar įvykis, pakeisiantis santykius. Jeigu konkuruojate dėl įtakos, laimėjimo ar meilės objekto, šiandien pajusite tikrą azartą. Priešininkai stiprūs, tačiau gali būti įveikti.

ŠAULYS. Regis, pajusite, kad prisiėmėte per daug ar per sunkių įsipareigojimų. Iš tikrųjų jums kur kas labiau norėsis tūnoti namuose, pasislėpus nuo sunkumų nei juos įveikti. Labai svarbus bus artimųjų palaikymas.

OŽIARAGIS. Šiandien noriai bendrausite, o jūsų dėmesio bei protingų žodžių pageidaus ir draugai, ir vaikai, ir tie, su kuriais kartu dirbate, mokotės. Visomis priemonėmis stengsitės apginti savo nuomonę, jei vis dėlto kas nors sumanys jums prieštarauti.

VANDENIS. Komercinius ir prekybinius sandorius šiandien sudarinėkite itin apdairiai. Yra pavojus apsigauti ar pamesti, prarasti brangų daiktą. Būkite atidūs prie vairo, neviršykite saugaus greičio.

ŽUVYS. Gali pasireikšti jautriausios jūsų charakterio savybės. Nesisielokite, jeigu ne kiekvienas pašnekovas išliks geranoriškas ir mandagus. Jie netaps pranašesni, jus įžeidę, jeigu jūs neleisite sau pasijusti nugalėti.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS