Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (gruodžio 9 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (GRUODŽIO 9 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė gruodžio 9-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Regis, jūs turėsite rimto darbo ir savaitgalio pramogos nelabai rūpės. Darbo rezultatai turėtų nenuvilti. Jeigu kažkuo nepasitikite, turite abejonių, pasistenkite taktiškai išsiaiškinti.

JAUTIS. Galvosite apie politinius, etinius dalykus. Galbūt teks bendrauti su įdomiu žmogumi arba sulauksite naujienų iš toli. Sėkmė jums nusišypsos, jei tik jos sieksite.

DVYNIAI. Kils klausimų dėl skolų, išlaidų, daiktų vertės ar kainos. Gali kilti nenumaldomas noras išlaidauti. Jums bus nesunku susivokti kitų žmonių jausmuose ir elgtis taip, kaip jie norėtų.

VĖŽYS. Gali spręstis partnerystės, draugystės klausimai. Tikėtini įvairūs kraštutinumai, polinkis dramatizuoti, dosniai reikšti jausmus. Vakaras žada jaudinamus potyrius.

LIŪTAS. Tinkama diena tvarkyti ir puošti save bei namų aplinką, augintinius. Pravartu drauge su vaikais ar mylimu žmogumi pasportuoti, dalyvauti turiningame renginyje.

MERGELĖ. Diena prabėgs užsiimant tuo, kas jums smagu, įdomu. Tikėtini kažkokie įvykiai, įspūdžiai, susiję su gerbėjais ar vaikais. Apskritai būsite nusiteikęs žaismingai, romantiškai. Stengsitės įtikti meilės partneriui.

SVARSTYKLĖS. Tikėtina, kad apsiribosite įprasta aplinka bei užsiėmimais, nors suplanavę galite būti kur kas įdomesnių dalykų. Daugiau dėmesio skirsite artimiesiems, iš širdies pabendrausite.

SKORPIONAS. Trokšite įspūdžių, bendravimo. Galbūt atsinaujins kontaktai su pamirštais žmonėmis. Galima meilės avantiūra, netolima kelionė, viešnagė, gera žinia ar pasiūlymas.

ŠAULYS. Būsite nusiteikę mėgautis žemiškais malonumais, suteikti sau kuo daugiau komforto. Galbūt tvarkysite turtinius reikalus, pirksite dovanas ar šiaip gražius daiktus. Seksis demonstruoti kulinarinius sugebėjimus.

OŽIARAGIS. Šiandien būsite jautrūs, emocionalūs. Jums norėsis apsaugoti savo vidinį pasaulį nuo bet kokių supurtymų. Regis, tenkinsitės asmenine erdve ar artimiausių žmonių draugija, įprasta aplinka.

VANDENIS. Jums stigs energijos arba realybės jausmo. Intuityviai suvoksite, ką galite pakeisti, o ko - ne. Naudos galite turėti iš slaptos informacijos. Neignoruokite kitų žmonių noro jus suprasti, palepinti ar pralinksminti.

ŽUVYS. Šiandien jus ims traukti kolektyvinės pramogos. Galite patekti į šaunių įvykių sūkurį. Galbūt užsimegs daug žadantis ryšys arba bus atkurta pažeista pusiausvyra asmeniniuose santykiuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS