Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 1 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 1 D.)

  • 1

AVINAS. Gali atsipalaiduoti jūsų „taupumo varžteliai“. Regis, neatsisakysite ir pasmaguriauti, ir garderobą atnaujinti arba pasiduosite dominančio asmens siūlomai pagundai.

JAUTIS. Jūsų nusiteikimas ginčytis, nekantrumas nekaip veiks aplinkinius. Stabilesnė bus pirma dienos pusė. Gaila, jei vėliau sau ir kitiems sugadinsite nuotaiką, nes tuomet įtampa išliks ir savaitgalį. Verčiau vietoj ginčų nueikite į teatrą, koncertą, parodą ar pan.

DVYNIAI. Rūpės neatlikti darbai, ūkinės ar techninės problemos. Rūpesčių gali sukelti sveikata arba augintinių bėdos. Nepamirškite, kad jums reikia poilsio ir dėmesio savo grožiui, sveikatai.

VĖŽYS. Regis, visus stebinsite kūrybingumu, pozityvumu. Domins kultūriniai renginiai, išvykos. Veikiausiai kiek suplonės piniginė. Galbūt kažkam padėsite daiktais ar pinigais, viešumu ar suteikta informacija.

LIŪTAS. Mintys suksis apie šeimos ir asmeninius poreikius, artimųjų būklę, santaupas ir išlaidas. Malonumams laiko liks nedaug, nes pirmenybę teiksite pareigoms ir be gailesčio eikvosite jėgas. Saugokitės traumų, elektros iškrovos.

MERGELĖ. Rūpės socialinių tinklų naujienos, įvairūs mokymai, apsipirkimai, ekskursijos. Dar viena labai svarbi – tarpasmeniniai santykiai. Jie bus tuo geresni, kuo daugiau tolerancijos bus iš abiejų pusių, nepaisant skirtingų požiūrių.

SVARSTYKLĖS. Sočiai, ramiai turėtumėte jaustis pirmoje dienos pusėje. Vėliau pradėsite nerimauti dėl materialinių, finansinių dalykų, lieti nepasitenkinimą. Tai nekaip veiks aplinkinius, ypač vaikus, mylimą žmogų.

SKORPIONAS. Stenkitės išsaugoti emocinį stabilumą, puikius santykius ir nepasiduoti provokacijoms vakare. Saugokitės neadekvačiai besielgiančių asmenų, traumų, elektros iškrovos.

ŠAULYS. Diena nepalanki sveikatai, todėl turėtumėte vengti žmonių susibūrimo vietų, saugotis infekcijų, priepuolių, traumų, pervargimo. Verčiau atsisakykite svaigalų.

OŽIARAGIS. Draugai arba jūs juos galite kviesti aktyviai kartu praleisti laisvalaikį – su sportine, kultūrine ar kitokia programa. Susitikimai su bendraminčiais žada įspūdžių. Nuo pavojų labiau saugokite vaikus.

VANDENIS. Rytas bus ramesnis už vakarą. Vakare emocijos kais ir skiedrų į jausmų ugnį gali įmesti viskuo nepatenkinti artimieji. Gali kilti kivirčų. Pasistenkite to išvengti.

ŽUVYS. Netrūks fizinio ir protinio aktyvumo, gebėjimo greitai pagauti reikiamą informaciją ir ja pasinaudoti. Kita vertus, didesnė avarijų tikimybė kelyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vilmantas

Geras paklausysiu gal geriau

SUSIJUSIOS NAUJIENOS