Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 11 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 11 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 11-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Būsite perdėtai jautrūs. Galbūt kažkas nepateisins jūsų pasitikėjimo arba padarys jums žalą. Kita vertus, jums nestigs išradingumo, ryžto, tad galite atrasti genialius sprendimus, pasinaudoti puikia reakcija ir išsisukti iš keblių situacijų.

JAUTIS. Mintimis, o gal ir kūnu veršitės kuo toliau nuo namų, rutinos. Galima kelionė, viešnagė arba kažkokį maršrutą pasirinksite ir užsisakysite. Tolerantiškiau vertinkite augančios kartos išdaigas, mokėkite atleisti mylimam žmogui.

DVYNIAI. Jausite įtampą dėl psichologinių arba finansinių priežasčių. Atsargiai elkitės su pinigais - galimos išlaidos, praradimai. Galbūt kiek nuvils žmogus, kuris jums kažkuo įsipareigojo.

VĖŽYS. Nemalonių emocijų gali sukelti kitaip mąstantys asmenys arba pasikeitęs artimų santykių pobūdis. Draugiškumą, meilę netikėtai gali užtemdyti neapykantos debesis. Tikriausiai tai laikina - nesureikšminkite ir neaštrinkite.

LIŪTAS. Būsite jautrūs, lengvai pažeidžiami. Jus domins tvarka namuose, naminių augintinių būklė ir higiena, asmeninis įvaizdis ir pan. Regis, peržiūrinėsite garderobą ir džiaugsitės, pavykus jį įdomiai, stilingai atnaujinti.

MERGELĖ. Nors diena gali atrodyti maloni ir sėkminga, šios dienos reikalai, pažintys gali baigtis ne taip, kaip tikitės. Galite pakliūti į keblią situaciją. Būkite pakantesni savo vaikams ir mylimam žmogui.

SVARSTYKLĖS. Slėgs šeiminiai, materialiniai rūpesčiai. Būsite nervingi, netolerantiški. Prieš ištardami piktą žodį pamąstykite apie galimą atsaką. Negadinkite sau ir kitiems nuotaikos. Jei tinkamai elgsitės, sulauksite artimųjų pagalbos.

SKORPIONAS. Jums derėtų skirti laiko kūno kultūrai, įvairioms sveikatinimo procedūroms. Masažas, pirtis, įvairus sportas išties išeis į naudą. Ir jums nebūtina laukti, kad prisijungtų kas nors iš artimųjų, ir pykti dėl jų kitokių planų.

ŠAULYS. Šiandien gali būti daug kalbama apie šeimos, vaikų, turto reikalus. Labai svarbu būti diplomatiškiems, nepasiduoti žemiems instinktams ir godumui. Nuo to gelbės aktyvus sportiškai laisvalaikis, fizinė veikla.

OŽIARAGIS. Galbūt teks bendrauti su nelengvo būdo asmeniu. Iš jūsų gali būti tikimasi pagalbos ir dėmesio. Tačiau bus nelengva įtikti kitiems. Tokiu atveju nederėtų ko nors svarbaus spręsti, aiškintis. Vis dėlto įmanoma viską pakreipti pozityvia linkme.

VANDENIS. Regis, šiai dienai daug įdomaus prisiplanavote arba suplanavo jūsų draugai, bendraminčiai. Vis dėlto koją gali kišti nekokia savijauta. Paisyti to ar ne - jūsų pasirinkimas. Kaip bebūtų, imuninė sistema šiandien jus gali nuvilti.

ŽUVYS. Kitų žmonių problemos jums gali sudrumsti planus. Turbūt neliksite patenkinti šiandieniu susitikimu, arba šiokių tokių nemalonumų pridarys vaikai, draugai. Derėtų grąžinti skolas, atsikratyti visokio šlamšto, nereikalingų santykių bei įpročių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS