Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (kovo 20 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 20 D.)

  • 0

AVINAS. Galite sulaukti kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Bus daug šaunių norų ir ūpo, tačiau galimi ir nemalonūs netikėtumai – galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas.

JAUTIS. Asmeniniai poreikiai, šeiminiai rūpesčiai bent trumpam užgoš visa kita. Savas pasaulėlis atrodys platus ir kupinas veiklos, o asmeninė erdvė – tiesiog būtina pabėgimui nuo globalių dalykų.

DVYNIAI. Darbinga, kūrybiška diena. Dauguma veiklų, kurių imsitės, neblogai seksis. Tačiau gali paaiškėti, kad kažką pamiršote padaryti arba sunervins replika, komentaras.

VĖŽYS. Jeigu rimtai stengsitės, neblogai seksis visi darbai, nepaisant pasitaikančių nesklandumų. Seksis tartis dėl užsakymų, sutarčių, atsiskaitymų. Nesutarimus išsklaidyti padės draugiškas humoras.

LIŪTAS. Diena bus nelengva emociškai, tačiau kantrūs ir atkaklūs žmonės galės nemažai nuveikti. Vakaras žada daugiau optimizmo ir turėtų būti turiningesnis, smagesnis.

MERGELĖ. Santykiai su aplinkiniais nebus lengvi. Nederėtų pasitikėti pirmu įspūdžiu ir klaidinti kitų. Viską sverkite sąžine ir protu, nesureikšminkite sausų taisyklių, gandų ir kilusių iliuzijų.

SVARSTYKLĖS. Pavyks užglaistyti kai kuriuos nesutarimus, užmegzti naujų ryšių. Kils noras išpopuliarėti, pasivaržyti su konkurentais, išsiveržti į lyderio pozicijas kolektyve, grupėje.

SKORPIONAS. Sudėtinga situacija gali susidaryti darbe, politinėje arenoje. Derėtų apsišarvuoti kantrybe ir geležiniais argumentais. Bet kokia jūsų klaida, kompetencijos stoka bus itin akcentuojama.

ŠAULYS. Jeigu bus klausomasi išminties balso, viskas eisis gerai ir nusimato svarbūs žingsniai. Kita vertus, jūsų asmeniškumai, stereotipai gali pakenkti ir jums, ir per jus kitiems.

OŽIARAGIS. Niekur nedingsite nuo finansinių rūpesčių. Jeigu aktualu, nedelskite deklaruoti pajamų, finansiškai atsiskaityti. Regis, daugės meilės pagundų.

VANDENIS. Būsite linkę kritikuoti tirštindami spalvas, manipuliuoti kitų jausmais, konkuruoti. Tokiu atveju rizikuojate prarasti kolegų, klientų arba partnerio palankumą.

ŽUVYS. Neblogai suksitės darbe. Jeigu vis dėlto kažkas strigs, pasistenkite suprasti priežastis ir neskubėkite kaltinti kitų. Apdairiau elkitės su technika, įranga, finansinės atskaitomybės dokumentais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS