Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 23 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 23 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė kovo 23-iajai, penktadieniui.

AVINAS. Nuo jūsų elgesio su kitais žmonėmis priklausys ir bendra nuotaika, ir kitokios galimybės. Galimas dalykas, kad išlaidų pareikalaus svečio priėmimas, pasiruošimas kelionei, draudimas, vizų reikalai ar kt.

JAUTIS. Verslo partneriai gali siūlyti ypatingas naujoves arba daryti jums spaudimą dėl investavimo, skolų grąžinimo. Išties verta pamąstyti, kas jūsų gyvenime nereikalinga, nenaudinga, kam esate skolingi ar neišpildę pažadų.

DVYNIAI. Nors jūsų mąstymas bus labai aktyvus, didelė inciatyva ir puikus imlumas informacijai, tačiau gali pasitaikyti keistų nesusipratimų, nesusikalbėjimų. Nepriekabiaukite, nesijaudinkite, tęskite suplanuotus darbus.

VĖŽYS. Susitaikykite su tuo, kad šiandien ne viskas seksis. Geriau būtų nekamuoti savęs alinančiomis dietomis. Savijauta gali būti prasta dėl neaiškių priežasčių. „Nestiprinkite“ jos svaigalais - dar labiau sau pakenksite.

LIŪTAS. Aistra turtui, pinigams arba kažkokiam asmeniui gali ne juokais įsiliepsnoti, tad ramiai pagalvokite, kas geriau - kurstyti ją ar gesinti. Saugokitės traumų, finansinių nuostolių.

MERGELĖ. Darbų rezultatai tikriausiai ne itin džiugins. Galimi oficialūs susitikimai, pokyčiai darbe ar individualiuose profesiniuose siekiuose. Jūsų karjeristiniams užmojams gali nepritarti šeimos nariai. Tikėtini technikos gedimai, traumos.

SVARSTYKLĖS. Tikriausiai teks bendrauti su užsieniečiais, specialistais, valdininkais. Nepalanku remontuoti techniką, eksperimentuoti prie vairo. Labiau derinkitės prie aplinkybių ir kitų žmonių, venkite ginčų su mylimu žmogumi.

SKORPIONAS. Šiandien geriau nedaryti jokių operacijų su vertybiniais popieriais, nesudarinėti sutarčių, nepirkti neplanuotų daiktų, nes gana nevykusiai apskaičiuosite savo galimybes ir perspektyvas.

ŠAULYS. Įvairiai gali pakrypti jūsų santykiai tiek su kolegomis, tiek su antrąja puse. Šiandien nepatartina niekuo rizikuoti. Jums stigs racionalumo, konkretumo, o dėl išsiblaškymo ar aplaidumo gali įvykti nelaimės, finansinės pasekmės ar pan.

OŽIARAGIS. Turite daug neatliktų darbų - tai vargina ir erzina. Patartina susidaryti konkretų darbų planą ir jo laikytis. Išleiskite vieną kitą litą savo įvaizdžio patobulinimui.

VANDENIS. Šiandien seksis kūrybinis, pedagoginis darbas, o kitokiai veiklai gali trukdyti mintys apie šio vakaro arba savaitgalio pramogas, pasimatymus. Galbūt atkaklus gerbėjas pagaliau privertė jus atkreipti į jį dėmesį.

ŽUVYS. Jeigu imsitės svarbių profesinių reikalų, bus sunku sklandžiai juos užbaigti. Kažkas gali išmušti iš teisingo kelio, supainioti mintis ir planus. Tiesiog būkite atidūs ir pasitikėkite savimi.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ožiaragis

Litą? kur eurai dingo? :O

SUSIJUSIOS NAUJIENOS