Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 28 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 28 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 28-ajai, trečiadieniui

AVINAS. Padidės jūsų kūrybinis potencialas, pajusite įkvėpimą. Į bet kokią veiklą ir aplinką stengsitės įnešti naujumo. Galbūt kiek pasikeis požiūris į mylimą asmenį ar vaikus - tapsite atlaidesni, romantiškesni. Gaila tik, kad tai truks neilgai.

JAUTIS. Galima vidinė sumaištis - nebežinosite, ar teisingu keliu einate ir ką daryti toliau: kažką radikaliai keisti savo gyvenime ar panašiu būdu egzistuoti toliau. Profesinės pareigos, buitiniai darbai padės atitrūkti nuo tokių minčių.

DVYNIAI. Šiandien nesėdėsite sudėję rankų ir visaip stengsitės atkreipti į save dėmesį. Daug ir įmantriai kalbėsite, mėginsite įtikinti pašnekovus tuo, kas realiai ne jiems, o jums būtų naudinga ir paranku. Trauks meilės romantika.

VĖŽYS. Įmanomi posūkiai reikaluose, susijusiuose su verslu, pinigais, nekilnojamuoju turtu. Gali nusišypsoti sėkmė, tačiau teks įtempčiau darbuotis, taikytis prie naujovių, o gal ir surizikuoti dėl tolesnės pažangos.

LIŪTAS. Gali nudžiuginti mokslinių tyrimų, publikavimui skirtų darbų įvertinimai, reklaminių projektų sėkmė ir pan. Jus gali pasiekti naujienos iš toli esančių draugų, pažįstamų. Visgi jos nebūtinai bus malonios.

MERGELĖ. Išgirsite intriguojamų užuominų, pažadų. Galbūt girdėsite ir matysite tai, ko iš tikrųjų nėra. Ypač stipriai į iliuzijas klampins meilės svajos. Tačiau gali būti ir taip, kad patys suvoksite, ką darote, bet sąmoningai klaidinsite kitus.

SVARSTYKLĖS. Būsite entuziastingi ir linkę bendrauti. Svajosite užmegzti pažintį su originaliu, simpatišku asmeniu, susitikti su bičiuliais, bendraminčiais. Tikėtinas romantiškas nuotykis arba pramoga su bendraminčiais.

SKORPIONAS. Šiandien jūsų pastangos profesijos srityje neturėtų užgožti kitų gyvenimo sričių. Produktyviai padirbėkite iš ryto, o vakarą pasilikite savo malonumui. Beje, ne tik savo, o ir mylimo žmogaus, vaikų.

ŠAULYS. Aktyvi, įvykių kupina diena. Galite sulaukti malonių pasiūlymų, komplimentų. Galbūt teks bendrauti su įtakingais veikėjais, žiniasklaida arba su publika. Galima intriguojanti, neįprasta pažintis.

OŽIARAGIS. Nesidrovėkite paprašyti aplinkinių, kad jums padėtų ką nors sunkaus pakelti, panešti, pritaisyti, jei neišsiverčiate be jų pagalbos, antraip galite persitempti, pakenkti savo sveikatai. Apdairiau elkitės su pinigais, santaupomis.

VANDENIS. Šiandien aktyviai bendrausite, drumsite aplinkinių ramybę, skatinsite juos vienaip ar kitaip į jus reaguoti. Jūsų pasiūlymai, troškimai neliks be atsako. Meilės bei seksualiniai lūkesčiai gali išsipildyti su kaupu.

ŽUVYS. Neblogų idėjų gali kilti, jei ruošiatės įsteigti ar modernizuoti įmonę, įsigyti naujus baldus, keisti įvaizdį. Ne pro šalį įsiklausyti į meniškos prigimties žmonių rekomendacijas. Meilės pagundoms šį vakarą galite pasiduoti, tik nepraraskite saiko.

 

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS