Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 31 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 31 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 31-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Kažkas jums kels didelį nerimą, vers abejoti pasirinktu keliu ar bendrakeleiviais. Būtų gerai, kad kol kas nedarytumėte radikalių pakeitimų, nes impulsyvus elgesys ar sprendimas gali sukelti nelauktas pasekmes.

JAUTIS. Galimos depresinės nuotaikos, sumažės noras tikslingai veikti, planuoti. Ateitis atrodys neaiški, kupina baugių šešėlių. Tai tik trumpalaikis silpnumas. Jis praeis, kai tik pradėsite labiau pasitikėti savimi ir savo galimybėmis.

DVYNIAI. Tikriausiai šiandien paaiškės, kad tai, ką planavote, apie ką svajojote, kainuos daugiau nei galėjote tikėtis. Kita vertus, jums puikiai seksis kūrybinė veikla. Kažkuo galite kitus nustebinti.

VĖŽYS. Galite tikėtis įtampos profesiniuose ir asmeniniuose santykiuose. Nepersistenkite dirbdami ir bendraudami, neeikvokite tuščiai savo energijos, jei matote, kad jūsų nesupranta ir nenori suprasti. Nedramatizuokite.

LIŪTAS. Šiandien labai svarbu objektyviai suvokti tiesą, atvirai pažvelgti į save ir kitus. Aktualūs bus reikalai, susiję su karjera, mokslu, atestacijomis, patikrinimais. Net jei labai stengsitės, smulkių nesklandumų pasitaikys.

MERGELĖ. Finansinių problemų neišspręsite, jei plauksite pasroviui arba ieškosite daugiau nei nusipelnėte. Stenkitės atiduoti skolas ir jas atsiimti. Be gailesčio išmeskite nereikalingus daiktus, jei negalite jų perdaryti ir panaudoti.

SVARSTYKLĖS. Ši diena nuo pat ryto atrodys komplikuota. Su agresijos bangomis, bendravimo nesklandumais, ginčais. Vakare situacija nepagerės. Jeigu pasiduosite provokacijoms, galite stipriai sugadinti jums svarbius santykius.

SKORPIONAS. Galima nelaukta naujiena, užsakymas ar kažkokia avantiūra. Arba išgirsite nerimauti verčiančių naujienų. Labiau klausykitės savo intuicijos, o ne aplinkinių kurstymų. Atsargiai elkitės su technika, venkite skubos.

ŠAULYS. Gali būti priminti jūsų pažadai arba būsite viliojami malonumais, kurie nemažai kainuoja. Darbų ir pagundų sūkuryje nepamirškite savo vaikų, juos auklėkite, kol dėl jų elgesio dar nepasipylė nuostoliai bei priekaištai iš aplinkinių.

OŽIARAGIS. Šiandien jūsų nuotaikų kaita stebins net daug mačiusius. Kuo mažiau bendrausite, tuo daugiau nemalonumų išvengsite. Pasisaugokite traumų, venkite konfliktų, nerizikuokite prie vairo.

VANDENIS. Galbūt kažkur išvyks jums svarbus asmuo ir tai vers nerimauti. O gal patys ruošitės į tolimą kelią, susipažinsite su žmonėmis, atvykusiais iš užsienio ar pan. Jeigu tokių planų neturite, atitrūkti nuo kasdienybės gali padėti internetas.

ŽUVYS. Šią dieną geriausia būtų praleisti ramiai, kasdieniškai. Tiktų iš pagrindų pasitvarkyti buityje ir aplankyti artimą žmogų, kuriam reikia jūsų dėmesio ar pagalbos. Bendraudami atkreipkite dėmesį į kiekvieną smulkmeną, kūno kalbą ir žodį.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS