Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (lapkričio 14 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 14 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 14-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Būsite linkę dirbti kolektyviškai. Vis dėlto neišvengsite nesusipratimų. Jeigu trokštate populiarumo, tai jis įmanomas, bet tik labai trumpalaikis. Neverta pernelyg pasitikėti naujais pažįstamais.

JAUTIS. Užgrius nenumatytų darbų našta. Nepasitenkinimą gali reikšti kolegos, viršininkai. Be reikalo eikvosite energiją, jeigu mėginsite apeliuoti į savo ankstesnius nuopelnus.

DVYNIAI. Šiandien nekelkite gyvenimui bei aplinkiniams ypatingų reikalavimų. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar su solidžiais veikėjais, valdininkais, atsakingai pasirenkite susitikimams. Antraip jūsų argumentai gali pasirodyti per silpni.

VĖŽYS. Nekokia diena finansinei rizikai. Nepatartina pasirašinėti abejotinų sandorių. Jeigu esate kam nors skolingi, galite patirti spaudimą. Kita vertus, ir jums bus sunku atgauti tai, ką esate kažkam paskolinę.

LIŪTAS. Kažkokį pavojų gali kelti konkurentai arba žmonės, kuriuos jūsų veiksmai, poelgiai verčia jaustis neįvertintais. Galimas teisinis procesas. Santykiai su antrąja puse bus gana įtempti. Tačiau tai įmanoma pakeisti.

MERGELĖ. Diena bus įtempta. Darbštumo nestokosite, tačiau įtikti aplinkiniams bus labai sunku. Reikėtų itin saugoti sveikatą, nes galimi apsinuodijimai, alerginės reakcijos.

SVARSTYKLĖS. Aktyvumas jums padės visur suspėti, o kūrybingumas - pakoreguoti situaciją savo naudai. Tačiau nemalonumų gali sukelti vaikai arba intymumo su jumis siekiantis asmuo.

SKORPIONAS. Šiandien būsite labai jautrūs aplinkos poveikiui. Negalėsite atsiginti nuo smulkių rūpesčių ir nesibaigiančių išlaidų. Nederėtų piktnaudžiauti kitų pasitikėjimu ir pataikauti savo silpnybėms.

ŠAULYS. Šiandien būsite komunikabilūs, linkę šmaikštauti. Vis dėlto atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją, neskleiskite nepatikrintų faktų. Nežaiskite kitų jausmais, galvokite apie pasekmes.

OŽIARAGIS. Nusimato rūpesčiai dėl nekilnojamojo turto, kažkokių pinigų, pelno dalies ar nuostolių padengimo. Objektyviai įvertinkite savo finansinę padėtį, neišlaidaukite, tačiau nebūkite savanaudiški, jeigu reikia pasistengti dėl artimų žmonių.

VANDENIS. Nerimastinga diena. Išoriškai viskas gali atrodyti gerai. Kita vertus, galima nepamatuota euforija arba galite pasiduoti klaidinančiai įtakai. Nesielkite lengvabūdiškai. Peržiūrėkite savo planus ir pasistenkite atsisakyti to, kas nėra prasminga bei moralu.

ŽUVYS. Tikriausiai jausite slaptas pinkles, užkulisinius žaidimus. Nepasiduokite jokioms provokacijoms, išlikite taktiški, santūrūs. Jeigu turite laisvo laiko, tiktų paskaityti filosofinę knygą, siekti dvasingumo.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS