Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 12 d.) | Diena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 12 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 12-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Patirsite emocinę įtampą. Jūsų savimeilę gali stipriai užgauti kažkas iš kolegų ar artimųjų. Jei visą jūsų laiką užima darbas, didelio ūpo stengtis neturėsite, tad judėsite iš inercijos, mąstydami apie asmenines problemas.

JAUTIS. Turėsite nemažų planų, tačiau gali paaiškėti, kad ne taip paprasta bus juos įgyvendinti. Galbūt teks nusižengti kai kuriems principams ar pan. Jei iš tiesų reikia, ryžkitės paprašyti reikalingos paslaugos.

DVYNIAI. Jeigu gausite pinigų, neskubėkite jų išleisti. Skolinti ar investuoti nepatartina. Pirkite tik neabejotinai reikalingus daiktus. Jei pernelyg pasiduosite kitų įtakai, yra pavojus, kad jūsų dosnumu gali būti pasinaudota.

VĖŽYS. Jausis vidinis nerimas, nepasitenkinimas. Galimas prieštaringai vertinamas poelgis, iššūkis. Partnerystės santykiai gali pakrikti dėl išpūstų kitos pusės ambicijų.

LIŪTAS. Nepatartina apsikrauti įsipareigojimais, pasižadėjimais, nes ne viską galėsite įgyvendinti. Kažkas gali jus suklaidinti arba būtent jūs paskleisite gandus. Siekimas kažką keisti, modernizuoti gali nueiti perniek. Derėtų šiek tiek palaukti.

MERGELĖ. Tikriausiai daug dėmesio skirsite draugams ir pažįstamiems bei mėgstamai veiklai. Būsite linkę diskutuoti, bendrauti. Galite pasimesti tarp kelių susižavėjimo objektų ar laisvalaikio praleidimo variantų.

SVARSTYKLĖS. Nieko gero, jei imsite galvoti apie pramogas, nebaigę neatidėliotinų darbų. Tuomet gali tekti prie jų grįžti ir taisyti dalykinės veiklos klaidas ar ieškoti naujų sprendimų. Turbūt seksis reikalai, susiję pramogų verslu, šou renginių organizavimu.

SKORPIONAS. Galite gauti informacijos, kuri vers keisti kai kuriuos planus, galbūt susijusius su kelione, studijomis, tarptautiniu renginiu ar projektu. Galbūt teks bendrauti su užsieniečiais ar kokios nors srities specialistais, įžymybėmis.

ŠAULYS. Būsite gana seksualūs, bet norimo atsako sunku tikėtis. Kaltinkite tik save, jei jūsų keliami reikalavimai kitų neskatina maloniai elgtis. Nerizikuokite bendrais ar svetimais pinigais, vertybiniais popieriais, nes galite padaryti klaidingą žingsnį.

OŽIARAGIS. Gana įtempta diena. Gali susikomplikuoti svarbūs santykiai, atsirasti teisinių rūpesčių. Tačiau nuotaiką gerins flirtai, romantiškos akimirkos, vaikų išdaigos.

VANDENIS. Galite susikurti originalų įvaizdį ar įsigyti ypatingo dizaino daiktą. Jeigu dirbate, bus nelengva, nes tikriausiai ką nors teks pavaduoti, o atlygio už tai nesitikėsite. Labiau rūpinkitės sveikata.

ŽUVYS. Šiandien būsite linkę galvoti vien apie malonumus ir pramogas. Tačiau iš kelių pageidaujamų malonumų pasirinkti malonesnį išties gali būti nelengva. Galbūt jums paskambins ir paskirs pasimatymą itin dominantis asmuo.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS